Lip Smacker Cotton Candy Lip Balm

Hei alle sammen!!!

Med begynnelsen av vintrene begynner huden min å vise de små tegnene som skriker "gi meg litt mer TLC"! Selv om jeg er gal om leppebalmer og fortsetter å hylle dem gjennom hele året, blir kjærligheten min for dem mange ganger i løpet av denne sesongen. Produktet jeg ville gjennomgå i dag, er "Lip Smacker - Cotton Candy". Jeg elsker navnet !!! Høres yummm og fristende!

produktbeskrivelse:

Den beste smaken til evig lipglans mykner og glatter leppene med god smaksprøve, overlegen fuktighet og lip smackin 'glans. Samle dem alle!

Pris:

CAD 2,50 for 4 g

Min erfaring med Lip Smacker i Cotton Candy:

Ærlig, jeg hadde helt glemt denne leppebalmen. For noen uker siden, sorterte jeg min stash av leppebalmer og kom over denne! Jeg hadde kjøpt dette etter at jeg ble forelsket i Lip Smacker - Strawberry Banana. Bonne Bell er et veldig gammelt (40+ år) respektert og populært selskap, og Lip Smacker kommer under dette banneret. De har ofte sesongmessige samlinger / utgivelser, bortsett fra de 7 forskjellige områdene - 'Original lip smacker', 'Coca cola', 'Disney', 'Dr. Pepper ',' Paul Frank ',' Candy Shop 'og' Girl Scouts '. Jeg hadde logget på deres hjemmeside en gang, og ble overrasket over å se det store antallet smaker tilgjengelig !! Det er gal!

emballasje:

Det er et melkaktig rosa farget rør, med navnet på smaken trykt i blått. Det er en komplett ikke-nonsens slags røremballasje, med en hette som klikker seg. Det er slank, solid og ekstremt travelvennlig. Det ser ganske flink og morsomt ut, og fargen påminner meg om bomullsstykke! Mengden som tilbys er ganske bra for prisen. Ett rør vil gå langt.

Duft / smak:

Jeg elsker alle slags leppebalmer. Blant de smaksatte og duftende, foretrekker jeg de med mild lukt og smak. Noe sterk er et stort sett for meg. Denne leppebalsammen lukter ikke som bomullsstoff i det hele tatt! Det lukter mye som vanilje og strawberry candy (litt som Alpenliebe lollipop !!!). Selv om lukten ikke er overveldende og blir mildere med tiden, er det ganske langvarig. Jeg liker heller ikke det, og jeg er heller ikke glad i det. Jeg var litt skuffet da jeg hadde forventet det å smake som en delikat bomullsstykke. Men det har ingen smak som sådan, og er ikke engang søt. Hvis det blir annonsert som "leppe smacking", bør det ha litt smak. Denne har ingen. Selv leppebalsammen "jordbær-banan" hadde ingen smak som sådan.

Opptreden:

Det fungerer veldig bra som en leppebalsam! Jeg elsker virkelig teksturene til disse leppebackerbalsamene. Denne er super glatt, glir på så lett og har en saftig følelse av det. Selv om det ser blek melkete rosa i røret, går det helt klart på leppene. Det føles heller ikke tungt eller ekstremt lett på leppene. Når jeg bruker dette, kan jeg føle balsam på leppene mine. Det er annonsert som en glans, siden den har en ganske subtil skinn på den. De som er ubehagelige, har en ut-og-ut-glans, kan virkelig like dette. Det er ganske fuktighetsgivende, gjør leppene glatte og helbreder også tørre / sprukne lepper. Det fungerer bra selv i hard vær. Jeg bruker vanligvis dette om natten, og jeg våkner med super myke, glatte lepper !! Det er ganske langvarig. Selv med måltider i mellom, varer det i 5 timer eller så. Selv etter at glansen slites av, forblir leppene hydrert.

Fordeler av Lip Smacker i Cotton Candy:

• Rimelig • Reisevennlig • Hydrerende • Glatt tekstur • Enkel å bruke • Healer tørre / hakkede lepper • Fungerer godt i hard vær. • Lukter fint og ikke overveldende (vanilje elskere kan elske det. Jeg er ikke altfor glad i det). • Siden det er helt klart, kan det også lett brukes under leppestifter. • Ikke fettete • Grusomhet

Ulemper med Lip Smacker i Cotton Candy:

• Ikke for personer med sensitiv nese. • Utilgjengelighet i India (den er tilgjengelig online på enkelte nettsteder. Men det er veldig dyrt). • Egentlig ikke leppe smacking, i motsetning til måten den er annonsert på. • Ingen SPF

IMBB Rating:

4/5

Bedømmelse på Lip Smacker Cotton Candy Lip Balm:

Tatt i betraktning de fuktighetsgivende egenskapene, er det fantastisk. Men jeg kan egentlig ikke kjøpe dette igjen, og vil gjerne prøve leppestøtter i andre dufter og smaker. For de som elsker denne typen duft, gå videre og kjøp den!

Lip Smacker Strawberry Banana Review Lip Smacker Clear Shine Lip Gloss Review Burt Bier Honey Lip Balm Burt's Bees Super Skinnende Natural Lip Gloss Sweet Pink Estee Lauder Michael Kors Lip Gloss NYX Trio Eye Shadow i Baby Pink / Cotton Candy / Spring Flower

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020