Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Palladio Rice Powder Review - HåR 2023
Palladio Rice Powder Review - HåR 2023
Anonim

Palladio rispulver

Hei Herlige mennesker,

Jeg mottok et annet produkt fra dette merket i mitt månedlige abonnement på noen skjønnhetsprodukter. Jeg likte det ganske bra og lette etter et presset pulver som styrer oljen på ansiktet. Selv om jeg ikke kunne finne det fra dette merket, men endte opp med å bestille dette løse pulveret i en større pakke etter å ha prøvd prøven.

Produktbeskrivelse og bruk:

Rispulver har blitt brukt i generasjoner og er kjent for sine oljeabsorberende egenskaper. Kjent for sin evne til å hjelpe sminke vare lenger og la silkeaktig overflate på huden, kan Rice Powder brukes alene eller for å sette sminke. Rispulver er den raffinerte stivelsen fra ris, kjent som Oryza Sativa. Pulveret av ris har blitt brukt i århundrer i den antikke kunsten til ayurveda, en helhetlig helbredende praksis, som bidrar til å berolige betent hud. Det regnes som en myk rik hudbehandling.

Image
Image

Pris: Rs. 550, tilbudspris Rs. 330 for 17 gm … yayyyy !!

emballasje

Den kommer i en liten firkantet boks som ser ut som om den lett kan transporteres rundt. Jeg liker tegningen på omslaget.

Image
Image

Min erfaring med Palladio rispulver:

Jeg har en rettferdig, sensitiv og kombinert hud med oljeaktig T-sonen. Denne nyansen er den mest naturlige blant de 3 nyanser merket tilbyr. Dette er i utgangspunktet et risbasert pulver som brukes av kinesiske kvinner for å kontrollere skinn og mattere huden. Det er nettopp derfor vi ser en kinesisk kvinnes tegning på omslaget. Dette er pulver perfeksjon! Jeg elsker det og det bryter meg ikke ut, og dekker huden veldig pent. Den styrer effektivt skinn og matter huden. Den har en delikat duft og irriterer ikke nesen i det hele tatt. Jeg bruker det både alene og til å sette sminke. Pulveret er veldig glatt og fint malt slik at det vil fylle hver åpen pore i ansiktet, og dermed styre oljen. Resultatene varer nesten hele dagen. Jeg hater å gjøre touch ups og dette gir meg definitivt den trøst.

Emballasjen er forferdelig og puffen er ubrukelig og veldig irriterende. Så jeg brukte en rødme pensel tidligere for å virke det. Nå har jeg overført det til en tom beholder som igjen var en løs pulver, men fra et annet merke. På denne måten blir det reisevennlig uten rotet.
Emballasjen er forferdelig og puffen er ubrukelig og veldig irriterende. Så jeg brukte en rødme pensel tidligere for å virke det. Nå har jeg overført det til en tom beholder som igjen var en løs pulver, men fra et annet merke. På denne måten blir det reisevennlig uten rotet.
Image
Image

Den gode delen av Palladio rispulver:

• Kontrollerer olje i lange timer. • Mattiserer huden. • Pulveret er mykt. • Pulverforsyningen ser ut til å være uendelig, slik at du får mye produkt til prisen. • Valuta for pengene.

Image
Image

Den ikke så gode delen av Palladio Rice Powder:

• Jeg skulle ønske det var et presset pulver fordi emballasjen er forferdelig og den stive puffen er ubrukelig. • Ikke reisevennlig i det hele tatt, lokket ville komme av lett og hvis det var rundt i posen. • Trenger å bli brukt med stor forsiktighet, om ikke produktet vil fly overalt i luften. • Inneholder parabener. • Produksjonsdato og utløpsdato mangler. Vil jeg anbefale Palladio rispulver?

Ja.

Ville jeg tilbakekjøpe Palladio rispulver?

Ja, men ikke så snart jeg allerede har 2 av disse.

Takk for at du leser!!

Rice and Sugar Foot Scrub: Gjør det selv Palladio Liquid Eyeliner Black Palladio Rice Paper Oil Absorberende Blotting Tissues Review L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review Palladio Rice Paper Review

Populært emne