Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kan Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner Bli Ditt Favorite Eye Product? - UTSEENDE 2023
Kan Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner Bli Ditt Favorite Eye Product? - UTSEENDE 2023
Anonim

Kan Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner Bli Ditt Favorite Eye Product?

Hei alle sammen,

Dagens valg er "Coloressence gel eyeliner." Etter å ha lest anmeldelsen av den svarte, ville jeg kjøpe den og jeg var på sky 9 da jeg så denne på nettet. Jeg jakter alltid på matte brune eyeliners, jeg ble lei av glitrende, metalliske brune blyanter. Jeg elsker bare brune når det kommer til øye sminke, så uten en gang trodde jeg kjøpte den. Egentlig har jeg fått en ny nyanse "Mørkegrønn", og vil gjennomgå det snart 🙂

Image
Image

Pris:

Rs. 499 for 3 gm.

Image
Image

emballasje:

Gelforingen kommer i den typiske kartongemballasjeformen, leveres forseglet i papp og plastemballasje. Du finner alle detaljene på kortet. Kortet har også noen fargekodede områder, som gir deg ideen om skyggen inni. Liner kommer i en liten avrundet gryte, i motsetning til Maybelline-liner, er denne liner potten av tykt plastmateriale, lyder billig, men det gjør gryten lett og reisevennlig. Liner leveres også med en festet børsteapplikator, som er litt avsmalnet fra sidene, det er bra, men ikke det beste, det er best å bruke når du trenger en tykk linje.

Image
Image
Image
Image

Jeg tar på Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner:

Skygge:Skyggen "Brown" er en mørk sjokoladebrun farge uten glimmer eller metallglans på den. Skyggen er perfekt for de som ikke vil bruke den kjedelige jet black eye liner. Skyggen er egnet til bruk hver dag og passer til alle hudtoner.

Image
Image
Image
Image

Tekstur, finish og pigmentering:Foringen har en super jevn og kremaktig gellignende tekstur til den. Teksturen er jevnere enn Maybelline gelfôr som er litt tykkere enn dette, men det er mer mykt og lett. Søknaden er super enkel ved å bruke en børste, ikke slep. Foringen tørker helt innen 60 sekunder etter påføring, det er helt greit med meg, etter at det er satt inn, vil det ikke smette eller overføre litt over kroneområdet. Fôren spinner ikke av, men hvis du gni øynene dine kraftig, kan fargen fra dette området falme bort. Pass på at du ikke lager liner, da det ikke tørker raskt, og det kan overføre det. Foringen har en litt blank overflate, ikke helt matt, har heller ingen form for metallisk glans. Foringen er ypperlig pigmentert; det er bare fantastisk; En enkelt sveipe kan gi den sanne fargen på dekslene.

Image
Image

Longevity: Foringen varet på meg i 6 - 7 + timer, uten å falme eller flekker litt. Etter 7 timer kan det oppdages mild fading, liner må fjernes med fjerner. Foringen er helt vanntett.

Image
Image

Pros av Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner:

 • Fargen er en ganske matt brun, uten noen form for glimmer.
 • Tekstur er super glatt, bedre enn andre gel eyeliners.
 • Glider som smør på øyelokkene.
 • Emballasje er plasttype, men jeg anser det som reisevennlig fordi det er lett.
 • Pigmentering er veldig tykk, fantastisk.
 • Foringen har litt glanset glans på den.
 • Oppholdsstyrken er fantastisk, varer opptil 7+ timer, uten å falme eller smette litt.
 • Foringen er helt vanntett.
 • Prisen er rimelig for kvaliteten.
 • Liner vil ikke chip eller smuldre.
 • Foringen tørker ganske raskt, men bedre vent på 60 sekunder med påføring.
Image
Image

Cons of Coloressence Long Wear Mørkbrun Gel Eyeliner:

ul>

 • Penselen kan være litt ubehagelig å bruke, men bare perfekt for å tegne en tykk linje, men den spisse spissen kan skade øynene dine.
 • Noen kan finne emballasjen billig, men den er slitesterk og lett.
 • Foringen må fjernes med en fjerner; ellers kommer det til å vare hele dagen.

Vil jeg anbefale Coloressence Long Wear Dark Brown Gel Eyeliner?

Ja, absolutt, jeg vil anbefale denne geløyneforingen til alle. Kontorets skjønnhet bør ha minst en nyanse fra dette området. Det varer veldig lenge uten fading eller flekker. Så skjønnhetene går og tar det.

IMBB Rating:

4.9 / 5. XOXO.

Coloressence Langsiktig Gel Eyeliner - Svart Coloressence Supreme Eyeliner Coloressence Farge din åndskake øyenliner Coloressence Supreme Eyeliner i brun Coloressence Premium Shades Eye Pencil - Mørkegrønn MAC Pro Longwear Foundation Ansikter Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Lust MAC Pro Longwear Eye Liner - Svart Ice Streetwear Stay On Long Wear og vanntett eyeliner - Emerald Tarte Lights Kameravisker Precision Long Wear Eyeliner Rimmel London Professional Eye Brow Pencil 001-Mørkebrun NYC Kohl Brow / Eyeliner Pencil - Mørkbrun Konad Tegning stil Øyenbryn blyant i mørk brun MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i mørk brun har den skøreste form! Wet n Wild Mega Liner i mørk brun

Populært emne