Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash for en hydrerende dusj denne vinteren - VEKTTAP 2023
Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash for en hydrerende dusj denne vinteren - VEKTTAP 2023
Anonim

Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash

Hei IMBBians,

Jeg ble nylig aktiv i IMBB. Det er en grunn til det, VINTER! Det dreper meg, syk av snøen og frostbittene. 🙁 Så bruke tid på å sitte hjemme så mye som mulig. Det er ikke noe mer interessant enn å lese og skrive om nye kosmetikk og skjønnhetsprodukter som rammer markedet! Denne artikkelen handler om en kroppsvask som ble min nærmeste favoritt fra første gang. Nivea er et jævla kjempegodt merke og kjent for sine milde og ufarlige produkter. Jeg kjøpte denne Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Lotion for å takle tørrhet forårsaket av vinterkjøl. La oss se om det tilfredsstiller mine behov ….?

Image
Image

Pris: 5 $ for 25,4 Oz på Walmart, Prisen er variert med butikken!

Produktkrav:

 • Med naturlig kamille ekstrakt å la huden føle seg rolig
 • Ekstra mild rensing
 • Passer for sensitiv hud
 • Utviklet med NIVEAs eksklusive Hydra IQ Skin Technology for å gi huden din intense Langvarig fuktighet uten fettete følelse
 • Soothes og bekvemmeligheter
 • Såpe og fargestoff fri

Veibeskrivelse: Hell på våte hender, vaskeklut eller puff. Massasje over kroppen. Skyll av.

ingredienser: Vann, Kokamidopropyl Betain, Natriummyreth Sulfat, Natrium Laureth Sulfat, PEG-7 Glyceryl Kokoat, Duft, Glyserin, Glyceryl Glukosid, Bisabolol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomst Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Styren / Acrylates Copolymer, Polyquaternium- 7, PEG-90 glyceryl isostearat, PEG-200 hydrogenert glycerylpalmate, Laureth-2, sitronsyre, natriumbenzoat.

Image
Image

Min erfaring med Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash:

Dette var mitt eksperimentelle kjøp, og jeg visste på en eller annen måte at det vil fungere for meg. Ja, det virket veldig bra for huden min. Vel merkevaren har aldri skuffet meg, kroppsvasket er for godt for vintrene, holder huden min hydrert så mye som mulig. Dette er et produkt spesielt laget for folk som har svært følsom og ekstrem tørr hud. Jeg har egentlig ikke ekstrem tørr hud, men huden min tørker veldig fort hvis den blir utsatt for utvendig forkjølelse. Noen ganger glemmer jeg å bruke fuktighetsgivende lotion, men følte aldri tørrhet i hudtekstur etter bytte til denne kroppsvasken.

Det sto virkelig for alle påstandene, den milde duften er for fantastisk å håndtere. For prisklassen er dette den beste kroppsvasken jeg noensinne har brukt. Kroppsvasken er veldig mild og veldig flytende i tekstur, men likevel trenger du kanskje bare liten mengde for din loofah / vaskeklut. Det lammer godt og vasker av veldig raskt, tørker ikke huden og gir super fuktighet i huden.

Den viktigste delen av denne kroppsvasken er at den er såpefri og fargestofffri, så kanskje det er grunnen til at huden ikke blir tørr etter badet. Uansett årsak, elsket jeg bare denne kroppen vask, et perfekt kjøp for penger. En flaske kan vare i to måneder for en person.

Image
Image

Fordeler med Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash:

 • Robust emballasje
 • Pumpeflasken er veldig fin, bare en liten del av kroppsvasken blir pumpet ut hver gang du treffer pumpen.
 • Luktes godt og duften vil vare i nesten hele dagen.
 • Holder huden din hydrert for hele dagen.
 • Såpe og fargestoff fri. 🙂
 • Fungerer underverk på sensitiv hud.
 • Perfekt priset.
 • En super kropp vask for vinteren.
 • En flaske varer evig 😀

Cons av Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash:

Jeg fant ingen ulempe for denne kroppsvasken. 🙂

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Nivea Creme Sensitive Moisturizing Body Wash?

JA!!! Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som leter etter en kroppsvask for å kvitte seg med vintertørrheten, og hvis jeg er ferdig med å bruke denne flasken, vil jeg kjøpe igjen.

IMBB Rating: 5/5.

Populært emne