Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow Review - KROPP 2023
Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow Review - KROPP 2023
Anonim

Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow

Hei fantastiske damer!

Unødvendig å si Victoria's Secret har den mest fantastiske linjen med dufter, men er sminkeproduktene fra linjen verdt all sprøytenarkoman? Noen av dem er, og noen av dem bare gjør ikke trikset, jeg liker virkelig Beauty Rush Lip Glosses! La oss se om Beauty Rush Luminous Shadow I skyggen "Petal to the Metal" har det Victoria's Secret godhet!

Image
Image

Pris:

$ 4,25 (når min kusine fikk dette).

Jeg er noen som foretrekker å bruke øyenskygger bare ved spesielle anledninger; det får meg til å føle meg over-ferdig for en dagligdagse utseende! Jeg foretrekker gull og bronsefarger over de lyse, men for sent har jeg eksperimentert med farger, fordi jeg ønsker å bære av hver farge og hvert utseende med letthet! Så da jeg så denne skjønnhetens rush øyenskygge i, visste jeg at jeg måtte få det bare fordi det var en darn pen farge !! Så la oss se på hva jeg likte og mislikte om dette produktet. !!

Image
Image

emballasje:

Øyenskyggen er pakket i en søt øyeformet emballasje i sølv og rosa, med Beauty Rush skrevet på forsiden og skyggenavnet skrevet nederst. Den har en innebygd svampapplikator, noe som gjør det lettere å bruke øyeskyggene. Men du vil fortsatt trenge børsten din til å blande den ut! Applikatoren bidrar også til å jobbe med fargene som et øye-liner, incase, du vil ikke gå for et tyngre utseende! Det er ganske vanskelig å få produktet ut fra den lille flasken; du må pumpe ganske mange ganger for å få fargen ut.

Farge:

Fargen er pen fuchsia, lavendel. Det er ikke over toppen, det er fint og skinnende, jeg bruker det ikke som en øyenskygge skjønt, og jeg foretrekker å bruke den som en liner !!

Fargelønn:

Øyenskyggen er gal pigmentert, gir god dekning. Du trenger ikke mye for å få øynene dine til å skille seg ut, det er ikke supermetallisk, det er på den subtile siden med litt glimmer. Den gode delen er at de er ganske langvarige uten en primer, og vil sikkert vare gjennom dagen med en primer under! Det forårsaker fall-outs skjønt!

Tekstur:

Jeg liker virkelig teksten til disse øyenskyggene, for selv med glitret går de veldig jevnt, selv om de ser ut til å være litt kornete. Jeg likevel misliker det faktum at det er vanskelig å blande ut, du må virkelig være rask hvis du vil jobbe med det som en øyeskygge! Jeg har alltid møtt å blande problemer med dette produktet! Du kan sikkert ikke lagre produktet opp, fordi det ikke ser ut til å fungere godt som en øyeskygge!

Image
Image

Pros av Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Lysende Eye Shadow:

1. Emballasje. 2. Farge. 3. Fargebetaling. 4. Holde strøm. 5. Tekstur. 6. Fungerer bedre som en liner.

Ulemper med Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow:

1. Blanding har vært et problem. 2. Vanskelig å få produktet ut. 3. Fargen er mer på den subtile siden, ikke skiller seg ut på lokket. 4. Har fall-outs. 5. Jeg liker ikke det som en øyenskygge.

Image
Image

Anbefaler jeg Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow?

Uhmm.. Ikke egentlig, … Selv om de har en fin vridning i forhold til emballasjen og fargen er pen, foretrekker jeg pressede skygger over disse!

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Petal til Metal Beauty Rush Luminous Eye Shadow?

Produktet etter min mening er OK-ISH, jeg hater ikke det, men jeg kan lett gi det et pass !!

IMBB Rating:

3/5 XoXo …

Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner Victoria's Secret Garden Silkning Body Splash 'Endless Love' Victoria's Secret Beauty Rush Epic Lash Mascara Review Victoria's Secret Beauty Rush Våt / Dry Shadow Violet Femme og Gold Rush Victoria's Secret Beauty Rush Beroligende Lip Balm - Petal Soft Victoria's Secret Eyeshadow Quads: Øyekontakt og Mystisk Grunnleggende Instinct Sheer Mist av Victoria's Secret Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion

Populært emne