Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner er et krembad for håret ditt! - VEKTTAP 2023
Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner er et krembad for håret ditt! - VEKTTAP 2023
Anonim

Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner

Hei kjæreste,

Jeg elsker absolutt klimaet i disse dager. Det blir så mørkt ved 6 om kvelden, og ingenting er bedre enn et varmtvannsbad om kvelden. Jeg føler meg så trøtt etter å ha tatt bad og ser på det klimaet jeg ikke har lyst til å gjøre noe i det hele tatt. Alt jeg gjør er watsapp venner og se noen chick flick filmer og dagen slutter slik! Det jeg elsker også i disse dager er det nylig lanserte spekteret fra Matrix Biolage. Jeg har allerede vurdert oljen, og nå er jeg avstand til balsam. La oss se om det virket så bra som resten av produktene i serien.

Image
Image

Pris: Rs 155 for 98 gram.

Produktbeskrivelse Av Matrix:

 • Den ekstremt nærende oljekondisjonen er beriket med olivenolje
 • Det fjerner håret ditt for å gjøre dem håndterbare
 • Det er forhold og dypt nærer
 • Håret ditt føles mykt og sunt utseende med en blank glans
 • Passer til alle hårtyper

Etter Biolage Ultra-Nourishing Oil Shampoo, massasje i vått hår. La på i 1-3 minutter. Skylle.

Image
Image

Min erfaring med Matrix Biolage Oil Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner:

Jeg ville egentlig ikke kjøpe denne balsam som det var veldig liten i størrelse, men siden jeg ønsket å se hvordan serien fungerte sammen, fikk jeg dette; og jeg er glad jeg gjorde! Balsammen kommer i en liten hvit invertert flaske. Emballasjen er ikke noe fancy, veldig grei å se en. På grunn av sin størrelse kan det være bra for reiser. Oljen fra dette sortimentet inneholder 6 oljer, men dette er bare olivenolje.

Konsistensen er tykk, derfor går det jevnt og jevnt på håret. Litt mer enn myntstørrelsen er nødvendig for en gang. Tekstur er kremaktig og kommer i gul farge. Duften er en duftende blomstret; ingenting annet enn det vanlige matriseproduktet. Jeg skulle ønske de hadde eksperimentert litt med lukten, fordi når vi bruker sine produkter, har vi bare en enkelt lukt; det er ganske kjedelig!

Det tar bare et minutt å gjøre sitt arbeid og der har du vakre tresses. Jeg fikk den glatte og myke følelsen fra det øyeblikket jeg begynte å skylle balsammen. Det ble lett av håret mitt og etterlot ingen klissete eller fettete film bak på håret mitt. Jeg har tørket håret mitt og det gir de beste resultatene. Blåsetørking gjøres bare når jeg trenger det desperat. Fordi når jeg blåser tørket, var mykheten litt lav enn hva jeg fikk da jeg hadde lufttørket den. Det forlot håret mitt utrolig mykt og fullstendig trollfritt. Det var ikke noe krav om et serum også. Alle kinks og knottene i håret mitt ble forsvunnet.

Det brakte ut hårfargen min vakkert og ga den en naturlig glans. Du kommer til å se håret ditt bedre hvis du bruker det kontinuerlig. Men det begynte å gjøre en god jobb fra den aller første bruken faktisk. Det vil ikke reparere noen skade, og det har ikke engang hevdet at så, så ingen problemer; men det gjør skaden mindre merkbar.
Det brakte ut hårfargen min vakkert og ga den en naturlig glans. Du kommer til å se håret ditt bedre hvis du bruker det kontinuerlig. Men det begynte å gjøre en god jobb fra den aller første bruken faktisk. Det vil ikke reparere noen skade, og det har ikke engang hevdet at så, så ingen problemer; men det gjør skaden mindre merkbar.

Det styrer mitt krusete hår for en dag, men etter at den er tilbake til normal. Det holder håret mitt håndterlig gjennom hele dagen, og lar ikke håret mitt lukke vondt når som helst fordi blomsterduften forblir til den tiden du går til din neste vask! Den eneste skuffelsen er den lille størrelsen; kommer over ganske raskt; ignorerer det punktet det er din beste venn hvis du har skadet sprøtt hår!

Image
Image

Pros av Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner:

 • Tilgjengelighet og prisgunstig
 • Kommer i et helt spekter, slik at prosessen med å få sunt hår blir raskere
 • Liten i størrelse så reisevennlig
 • Duften er en hyggelig behagelig duftende blomstring og varer i noen dager i håret også
 • Balsammen er tykk og som et krembad for håret; så blir spredt jevnt og jevnt
 • Gjør alt arbeidet på bare et minutt
 • Lever håret mitt utrolig mykt, silkeaktig og glatt (bare hvis lufttørket og ikke blåser tørket)
 • Forbedrer hårhelsen dagen etter dag, og det gjør skaden mindre synlig (jeg sier ikke at det vil forsvinne han skader)
 • Frizz styres for en dag
 • Det ga meg ikke noe hår som faller, selv om jeg brukte det på hodebunnen ved et uhell
 • Inneholder olivenolje som fungerer best for skadet hår

Cons of Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner:

 • En slik liten flaske kommer så fort over; så en sjampoflaske er lik 2 balsamflasker
 • Duften er den samme i alle matriksprodukter; trenger vi ikke en endring, ellers blir vi kjedelig

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner?

Definitivt ja! Den passer til alle hårtyper og det er en veldig god balsam. Gjør alt det det hevder og vil ikke skade håret ditt på noen måter, så ja helt anbefalt. Kjøp hele serien sammen med olje, sjampo og balsam, og du vil se fantastiske resultater!

P.S: De har en dyp konditionerings hårmask også …

IMBB Rating: 4.5 / 5.

Image
Image

Konklusjon:Matrix som du alle vet, tømmer aldri oss så tror du ikke det er verdt en sjanse? Jeg har gjennomgått 3 klimaanlegg i de siste månedene, så oppsummering av fordeler og ulemper her er rangeringen:

 1. Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner
 2. Tresemme Hair Spa Foryngelse Massasje Balsam
 3. Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Conditioner

Som et komplett utvalg, tommel opp til Matrix!

Matrix Biolage Oil Therapie Nourishing Oil Shampoo Matrix Biolage Oil Therapie Ultra-nærende rik olje for de som hater tyngre dårlig luktende oljer Matrix Biolage Fortetherapie Styrkende Conditioner Matrix Biolage Smooththerapie Deep Smoothing Masque Matrix Biolage Colorcaretherapie Color Bloom Masque Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Dove Nourishing Oil Care Conditioner L'Oreal 6 Olje Nourish Conditioner Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner Marc Anthony reparerer Macadamia Oil Sulfate Free Conditioner

Populært emne