Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskremanmeldelse - SMINKE 2023
Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskremanmeldelse - SMINKE 2023
Anonim

Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskrem

Hei IMBBians,

Snø, snø og snø overalt i nærheten av meg, jeg har allerede begynt å hate det. Vinteren gjør håret i huden veldig tørr. Løsningen for å komme seg ut av dette stemningen, er Shopping 😀: D. Jeg gjorde ganske mye shopping to uker tilbake, og kjøpte alle de nye tingene som fikk øye på meg;). Etter å ha studert så hardt for min midterms, trengte jeg en pause. Så i dag vurderer jeg min første Victoria's Secret-produkt som jeg kjøpte nylig, en hånd- og kroppskrem. Vel, jeg fikk det i et tilbud, så hadde ikke noen andre tanker og kjøpte denne røret.

Image
Image

Pris:

Jeg fikk det for 10 $ for en tilbudspris. Jeg sjekket prisen på nettet og fant at den er solgt på Amazon for 29 $, whoa det er dyrt!

Produktbeskrivelse:

Delight in Lemon Escape, en herlig lys blanding av sitronsukker og kokosnøtt. Denne intensive hånd- og kroppskremen fra VS Fantasies-samlingen er forsterket med påfylling av avokado og søte mandeloljer, pluss hydrerende honning. Masser på for rik, 24-timers fuktighet, med fokus på tørre, tøffe områder. Hud føles myk, glatt og berørbar.

Tube sier:

Sitron Escape Ultra-fuktighetsgivende Hånd og Kroppskrem 200 ml / 6,7 oz, Fragrance type: Citrus, Notater: Sitronsukker og kokosnøtt.

Emballasje og størrelse på røret:

Den kommer i et stort rør i en sitronfarge, som symbolisk viser at det er et sitrusbasert produkt.

Image
Image

Min erfaring med Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd og kroppskrem:

Jeg elsker å skjemme bort huden min med kremer som har en fantastisk duft. Jeg føler på en eller annen måte frisk hvis huden min lukter bra, så jeg kjøpte denne sitruskroppen. Vel, det er ikke en lotion, men en krem, og du trenger bare en liten mengde for hendene dine. Det står at duften og glattheten vil vare i svært lang tid, og det stod virkelig ved sine krav. Jeg elsket bare duften fra det øyeblikket jeg testet det på huden min i butikken. Det gjorde huden min Sooper myk og silkeaktig: D. Duften på huden min var i svært lang tid, og effekten av krem ble også mye lenger enn jeg forventet. Hurra for det meste jeg fikk på denne røret !!! Beskrivelsen sier at den er laget av sitron og kokosnøtt, men jeg føler ikke noe kokos i det, jeg tror at sitron duften kan ha dominert kokosnøttens lukt. Hva som helst, men jeg er forelsket i denne kroppskrem! Dette er for folk som har en veldig tørr hud og elsker å skjemme seg bort med sitron / sitrus duft kremer. Det er virkelig verdt pengene, ett rør kan brukes i nesten en til to måneder, selv når det brukes sjenerøst daglig.

Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd- og kroppskrem:

  • Jeg elsker fargen på pakken.
  • Stort rør for store penger 😀
  • Gir huden øyeblikkelig glatthet og det varer i svært lang tid.
  • Det er ikke en lotion, en krem, så bare en liten mengde vil nok for hendene.
  • En må-ha for vintre.

Ulemper med Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende hånd og kroppskrem:

  • Ikke reisevennlig
  • Veldig tungt og omfangsrikt rør.
  • Litt dyrt når man kjøper på nettet, foreslår jeg at du kjøper det i butikkene hvis det er tilbud.

Vil jeg anbefale Victoria's Secret Lemon Escape Ultra-fuktighetsgivende Hånd og Kroppskrem?

Ja, kan være for denne prisen på tilbud, det er flott, men jeg kan prøve noen andre produkter fra Victoria's hemmelighet.

IMBB Rating:

5/5 (Dette er mitt nåværende fav-produkt).

Aveeno Daily Moisturizing Lotion Shiseido White Lucent Brightening Fuktighetsgivende Emulsjon L'Oreal Vive Pro Hydra Gloss fuktighetsgivende balsam Himalaya Herbals Face Moisturizing Lotion Victoria's Secret Exotics Ultra fuktighetsgivende hånd og kroppskrem Victoria's Secret Luminous Touch Luksuriøs Kroppskrem Victoria's Secret Room 504 Nourishing Body Cream Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Touch Lotion Grunnleggende Instinct Sheer Mist av Victoria's Secret Bad og Kropp Works Frisk Freesia Body Splash MAC Se Svært leppestift Review, Swatch, FOTD MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm i Amber

Populært emne