Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Med Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjon Du kan tørke, rette og krølle håret ditt! - MOTE 2023
Med Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjon Du kan tørke, rette og krølle håret ditt! - MOTE 2023
Anonim

Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjonering

Hei vakre damer!

Dette innlegget handler om en hårføner som bruker fra en stund nå! Jeg styler håret mitt veldig ofte, så det er viktig for meg å ha alt riktig tilbehør. Dette er det første jeg kjøpte etter å ha kommet til USA, Conair 1875 Watt Turbo Styler Med Iconic Conditioning. Det hjelper meg å tørke håret mitt så raskt som mulig, bortsett fra det, spiller det en stor rolle i frisør.

Hva er der i boksen: Chick Pink hårføner, en konsentrator som fokuserer på luftstrøm og gjør håret glatt og slank, og en diffusor som brukes til å øke krøller og bølger.

Image
Image

Beskrivelse:

Lås i dine favoritt frisyrer med denne Conair 1875 watt hårføner.

 • 1875 watt med ionisk kondisjonering
 • 2 varmer og 2 hastighetsinnstillinger
 • Cool shot-knappen låses i stiler
 • Inkluderer konsentrator og diffusor

Den har ionisk kondisjonering og 1875 watt tørkekraft. Med 2 varmer og 2 hastighetsinnstillinger og en kul skjermknapp, kan du opprette alle stilene du vil ha. Den inneholder et flyttbart filter, konsentrator og diffusor for enda mer styling evner.

Tilgjengelige innstillinger: Lav / varm, høy / varm og høy / varm. Kan brukes til alle hårtyper, delikat, tynn, grov, tykk og gjennomsnittlig. Pakking: Den kommer i en stor boks med to vedlegg, veldig store, tunge og ikke reisevennlige.

Pris: Kjøpt for rundt 18 $. Jeg fikk dette i et tilbud, det vanlige prisklasset faller mellom 20-24 $.

Image
Image

Min erfaring med Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjonering:

Jeg bor i kaldt sted, for å være ærlig, det er et hele året rundt kaldt sted! For meg er en hårføner ikke et alternativ å ha, men en nødvendighet, jeg vasker håret mitt to ganger i en uke og trenger å tørke det like før styling.

Noen ganger har jeg ikke lyst til å rette håret mitt med en retting, i stedet bruker jeg en padlepensel og hårføner for å la håret mitt rett! Vel, dette virket veldig bra for meg, etter at jeg har tørket håret mitt, bruker jeg litt permisjon og kam med min padlepensel og tørker den med konsentratoren. Det blåser faktisk tørr hår veldig bra, og la håret mitt være silkeaktig og håndterlig i lengre tid.

Jeg har i utgangspunktet krøllete hår, et super grovt og langt krøllet hår, en gang bruker jeg hårserum etter å ha håret tørket, tørk håret mitt med diffusor, det gir ikke bare volum til håret mitt, men gjør det også veldig håndterbart og silkeaktig og viser av krøllene mine i et veldig presentert utseende.

Når jeg er ferdig med å style håret mitt med dette, bruker jeg vanligvis det kule bildet for å låse stilen, dette fungerer faktisk og gjør stilen stå i lengre tid. Jeg har midje lengde tett krøllete hår, og det tar rundt femten til tjue minutter å style håret mitt helt med denne tørketrommel. Over alt er jeg fornøyd med denne hårføner.

Image
Image

Fordeler med Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjonering:

 • Jeg elsker fargen, rosa og elegant farge.
 • Veldig økonomisk.
 • Kan brukes til å tørke håret og stilen også.
 • Det kule skottet gjør stilen stående i lengre tid.
 • De to vedleggene er veldig nyttige, en for å rette håret og et annet for å definere krøllene.

Cons av Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjonering:

 • Ikke reisevennlig
 • Veldig tung og omfangsrik.
Image
Image

IMBB Rating: 3.5 / 5. (-1,5 for tung vekt)

Vil jeg anbefale Conair 1875 Watt Turbo Styler med ionisk kondisjonering?

Ja, det kan være for dette prisklassen, det er godt å ha en, men jeg er sikker på at det er mange flere hårføner med flere funksjoner med mindre priser.

Image
Image

Conair Infiniti Pro Hårføner Conair Instant Heat Curling Iron Conair Instant Heat Dual Spenning 2 Keramisk Straightener Infiniti Pro av Conair Spin Air Rotating Styler Stil av Revlon 1875 Watt Dryer RVDR5034 Panasonic EH5944s Hårføner TIGI Bed Head Hot Head 1875W Ionisk Keramisk Tørketrommel Modell BH407 Babyliss Turbo Power 2200 Hårføner 7 rimelige hårføner tilgjengelig i India

Populært emne