Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Baby Lips Electro Pop i Hard N Tangy Review - UTSEENDE 2023
Maybelline Baby Lips Electro Pop i Hard N Tangy Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Maybelline Baby Lips Electro Pop i Hard N Tangy Review

Hei alle sammen,

Maybelline baby lepper har vært i markedet for en stund nå, og jeg er ganske sikker på at alle har minst en av disse, etter at alle er de søteste leppebalmer, er de ikke? For en stund siden var babylepper med klar plastemballasje bare tilgjengelig i USA og Europa, men nylig gjorde de seg også til Asia. Fire av disse babyleppene med klar emballasje har nylig blitt lansert i India, og de er fra "Electro Pop" -området. Mens 3 av dem allerede er gjennomgått på IMBB, vurderer jeg den fjerde i dag, som heter "Fierce n Tangy" og kommer i en veldig søt gul emballasje. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse fra Maybelline:

Neste generasjon leppebalsam er født, fra Maybelline New York. Voksen styrke omsorg for baby myke lepper i levende neonfarger. Ren farge og glans. Infused med elektrisk farge i vår eksklusive lip renew formula, for en ren fargetone i farge og glans. 8H kontinuerlig fuktighet. Formel med sheasmør og vitamin E gir leppene en myk og naturlig overflate og gir en myk og glatt følelse. Klinisk styrke leppebalsam, 88% hadde glattere lepper * 82% hadde mindre tørre lepper *. 70% hadde flere smarte lepper *. 83% hadde bedre utseende lepper *

Image
Image

Pris:

INR 135 for 3,5 gm.

ingredienser:

Image
Image

Jeg tar på Maybelline baby lepper Electro Pop i hard N Tangy:

Fierce N Tangy er en gul leppebalsam som er veldig lett tonet. Fargen er mer sannsynlig å dukke opp på rosa lepper enn pigmenterte lepper, nettopp hvorfor jeg kjøpte denne siden jeg har pigmenterte lepper.

Image
Image

emballasje:10/5 for emballasjen. Jeg husker å se disse babyens lepper på YouTube i fjor, og ønsket virkelig at de skulle komme seg til India også. Emballasjen er den største grunnen til at jeg kjøpte dette produktet. Den kommer i en veldig søt sort og gul emballasje. Røret er svart mens gjennomsiktig hette har skrifttypen i en lys gul som gjør den så søt. Balsam inni er også gul i fargen, men vi kommer til det senere. Emballasjen er sikker og robust og reisevennlig.

Image
Image

Tekstur:Tekstur er buttery myk og glatt, og den glir på lepper som en drøm. Det føles ikke tungt på leppene i det hele tatt. Det blir absorbert på leppene veldig raskt. Selv om jeg føler at i forhold til andre babylepper, er denne litt tyngre i konsistens, og mens de andre babyens lepper trenger 3-4 swipes på mine lepper, sveiper jeg vanligvis denne elektropanden bare én gang. Dessuten føles det ikke klistret eller fet eller fettete på leppene. Det holder leppene fuktig og over tid, gjør leppene mykere og fyldigere.

Image
Image

Tint:Selv om det er gult i fargen, er fargen veldig lett og viser nesten ikke på leppene. Faktisk har jeg ekstremt pigmenterte lepper, og jeg snakker fra min personlige erfaring at den gule fargen på denne spesielle babyens lepper nøytraliserer pigmenteringen av mine lepper i en grad og gjør at leppene mine ser litt rosa ut enn vanlig, noe jeg absolutt elsker om dette produkt. Den gule fargen er mer sannsynlig å dukke opp folk som har veldig lyse farger / rosa lepper. Den gule fargen er på ingen måte for lys eller for gul. Jeg gir fargen en stor tommelen opp. 😀

Oppholdsstyrke:Selv om det hevder å holde seg på lepper i 8 + timer, gjør det ikke, det holder mine lepper fuktig i en god 5 timer og så må jeg på nytt bruke. Men hvem klager?

Fordeler med Maybelline baby lepper Electro Pop i hard N Tangy:

 • Rimelig priset.
 • Holder lepper fuktig.
 • Myk og glatt i tekstur og føles ikke tung på leppene.
 • Fargen er flott for folk med pigmenterte lepper.
 • Søt emballasje.
 • Inneholder SPF, så yay!
 • Robust og reisevennlig emballasje.
 • Inneholder E-vitamin og sheasmør som holder leppene svært fuktige.
 • Den har en søt duft som går bort i løpet av få minutter.

Ulemper med Maybelline baby lepper Electro Pop i hard N Tangy:

 • 8 timers oppholdskrav er falsk.
 • Personer med lysrosa lepper kan hoppe over det, da det kan gjøre at leppene ser veldig gule ut.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Baby Lips Electro Pop i Fierce N Tangy?

Dette er langt min favoritt variant av babylepper, og jeg er ganske sikker på at når jeg går tom for babylepper, er dette den jeg skal kjøpe igjen. Jeg anbefaler det til alle!

IMBB Rating:

4,9 / 5 (-1 for falsk påstand om oppholdsstyrke).

Konklusjon:Dette er en veldig søt leppebalm som holder leppene fuktig, føles veldig myk og glatt på leppene, føles ikke tung eller klebrig i det hele tatt og er svært rimelig priset. Jeg ser ingen grunn til hvorfor du ikke bør gi denne skjønnheten et forsøk! 😛

Si ja til Maybelline Electro Pop Pink Shock Baby Lips Sjekk ut Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje! For 'Oh-So-Orangy' Lips Maybelline Electro Pop baby lepper i Berry Bomb bringer ut Bomb-Shell i deg! 18 Maybelline baby lepper å velge mellom Maybelline Baby Lips Beroligende Kirsebær Lip Balm Hvordan bruke Maybelline Color Tattoo Fierce n Tangy som Concealer Maybelline Baby Lips Fuktighetsgivende Lip Balm - Fierce N Tangy

Populært emne