Hei jenter,

I dag deler jeg med deg ettervirkninger av retinol. Jeg er sikker på at mange av dere kanskje er klar over bivirkningene av retinol. Les videre hvis du planlegger å bruke retinol for første gang. Retinol er et derivat av Vitamin A. Retinol brukes ofte til en anti-aging ingrediens i hudpleieprodukt som bidrar til å øke kollagen. Det er antioksidant i naturen, derfor brukt til å behandle akne og breakouts. Den brukes også til å fade mørke flekker og slette pigmentering.

På tross av å være et underelement og helbreder for hud, kommer retinol med ettervirkninger. Ikke nødvendig, alle som bruker retinol, kan falle i bytte for disse bivirkningene. De fleste kvinner som bruker retinol, klager på at deres hud blir tørr, kløende eller blir rød i solen og så videre. Jeg har samlet noen bivirkninger:

1. Kløe:

Fjerning av det ytre laget av hudceller kan føre til betennelse og tørrhet. Dette gjør at huden din føles kløende. Hvis huden din er følsom eller tørr, kan retinol forårsake kløe.

2. tørr hud:

Dette er den vanligste klagen blant kvinner, som bruker retinol. Det er sant at retinol kan gjøre huden tørr, selv om du har normal hud. Retinol hjelper til med å øke hastigheten på hudcellen, noe som fører til å kutte det øverste laget av hudceller. Denne riflede huden ser ut flakket og tørr. Et annet faktum å vurdere er at regelmessig riving av det øverste lag av huden, forringer hudbarrieren, noe som fører til vanntap og tørking av huden. En sunn hudbarriere er nødvendig for å forhindre overdreven vanntap fra hudceller.

3. Hudstramming:

Noen kvinner opplever strekking og hudstramming etter bruk av retinol. Det er en annen vanlig bivirkning. Det er noen ganger feilaktig tolket som rynker forsvinner. Faktisk er det et tegn på tørr hud eller du er over ved å bruke retinol eller bruke produktet om vinteren, når det ikke passer på huden din.

4. Rødhet:

Noen kvinner som bruker retinoler, opplever økt rødhet i huden. Hud som blir rødt er et tegn på betennelse. Et aspekt ved hudrødring er at du har tørr eller sensitiv hud, og du bruker retinol for første gang. Det andre aspektet er overdreven tørrhet og kløe fører til betent hud. Tredje grunnen kan være at du har retinoler i løpet av dagen, som reagerer med solstrålene. Jeg har forklart dette under som et separat punkt helt.

5. Følsomhet mot solen:

Bruk av retinol, har en høy tendens til å gjøre huden din mer følsom for solstråling. Retinol kaster det øverste laget av hudceller og fjerner den beskyttede barrieren. Dette fører til at det fremkalles en foto toksisk reaksjon når huden kommer i kontakt med solstråler. Dette får huden til å bli rød og irritert, eller til og med misfarging etter eksponering for sol. Derfor er det svært viktig å ha en god solkrem med høyt SPF innhold, mens du bruker retinol for hud. Dette er en av hovedgrunnene til at retinol anbefales å bruke om natten.

6. Pimples:

Det er et godt kjent faktum, at retinol brukes til å bekjempe akne, utbrudd, vorter osv. Men noen kan få flere breakouts når de først begynner å bruke retinol. Folk med tidligere historie om akne bør varsles og vurdere dette potensielle problemet før du bruker retinol. Incase, du er en første gang bruker og erfaring breakouts, kontakt din hud spesialist. Hvis råd fra din hudspesialist fortsatt å fortsette å bruke det samme retinolproduktet, kan du vurdere å bruke produktet, i stedet for umiddelbart å avslutte, og se om det er noen forbedringer. Vennligst avbryt bruk, hvis det ikke er noen forbedringer eller situasjoner forverres.

7. Hudirritasjoner:

Følsom hud kan oppleve brennende følelse og irritasjon ved bruk av retinol for første gang. Hvis du føler at noe ikke er normalt, ikke nøl med å vaske av produktet, og søk lege fra din hudspesialist eller hudlege.

Håper at kompilasjonen ovenfor er nyttig for alle. Takk for at du leste!

Bivirkninger av hår extenso behandling 12 sjokkerende bivirkninger av sitronsaft 7 Bivirkninger av elektrolysebehandling av hårfjerning 7 Bivirkninger av laser hårfjerningsmetode 6 bivirkninger av IPL hårfjerning 6 Bivirkninger av permanent hårretting 8 Bivirkninger av hårfarging Behandlinger Hver kvinne bør vite 8 beste retinolprodukter og kremer for akne og rynker 7 beste retinol kremer for akne Hva er en retinolkrem? 7 Retinol regler du må følge for sunn, vakker hud Topp 7 Retinoid hudpleieprodukter for ungdommelig hud Hvorfor retinoider er bra for akne og anti-aldring behandlinger

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: