Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift Review - HUDPLEIE 2023
Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift

Hei folkens,

Jeg er tilbake med en annen leppestift-anmeldelse, det er fra Color Show-linjen fra Maybelline, og jeg elsker det virkelig. Les videre for å vite mer..

Krav på Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift:

Maybelline Color Show Lipstick er en fasjonabel intens leppestift, som kommer i elegante til levende nyanser. Maybelline Color Show Leppestift er svært pigmentert og gir dristige lepper. • Det forblir i opptil fire til fem timer. • Kremaktig tekstur er ikke tung på leppene. • Det smøres ikke eller smusses. • Det slår seg ikke i kø. • Da den er svært fuktig, trenger du ikke å bære en leppebalm.

Image
Image

Pris:

Kr 299 for 3,9 gm

Ta meg på Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift:

emballasje:

Jeg er ikke imponert av emballasjen. Den leveres i en standard svart plastemballasje. Det ser så kjedelig ut og kjedelig for meg, jeg er alltid redd for at den vil bryte hvis jeg slipper den. Maybelline, kom igjen, gi oss bedre emballasje minst.

Skygge:

Fuchsia flare er en lyseblå basert fuchsia rosa. Jeg elsker elsker slike pinks. Det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig. Det er definitivt for de som elsker dristige leppe nyanser og vil passe alle hudtoner.

Image
Image

Pigmentering og tekstur:

Disse leppestiftene er svært pigmenterte. En sveipe går langt. Jeg tror ikke det er behov for lag, det vil dekke pigmenterte lepper vakkert. Tekstur er også fantastisk, sooooo buttery. Den glir jevnt på leppene uten å rive seg. Jeg skal kjøpe flere fargerike leppestifter bare for tekstur og pigmentering. Dens gode kvalitet til kr 299.

Bli ferdig:

Det gir en fin kremaktig finish, ikke blank og ikke matte et sted i mellom. Jeg personlig foretrekker matt finish for så lyse nyanser, så jeg setter det alltid med et løs gjennomsiktig pulver, og det gir meg et matt utseende.

Stå i kraft:

Den forblir på meg i 3 - 4 timer da begynner den å falme. Det flekker ikke mine lepper mye, så det er et proff for folk som hater flekker.

Image
Image

Fordeler med Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift:

  • Ganske nyanse.
  • Veldig rimelig.
  • Buttery jevn tekstur.
  • Ikke flekker lepper.
  • Colorshow-serien har en rekke nyanser, det er noe for alle.
Image
Image

Ulemper med Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift:

  • Emballasje-for kjedelig!
  • Å ha makt kunne vært bedre.

Maybelline Fuchsia Flare Colorshow Leppestift Anbefaling?

Ja. Det er ganske budsjett vennlig fuchsia leppestift perfekt for de som går ut av deres komfortsone og eksperimenterer med dristige nyanser.

The Body Shop Color Crush leppestift - Sweetheart Pink Maybelline Shine Sensational Lip Gloss - Knust Candy Review Maybelline Colorensational High Shine leppestift Coral Luster Maybelline Colorensational High Shine Lipstick-Fruit Punch Slank Aqua Collection Blush i Mirrored Pink Review Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline Colorshow Leppestift i 405 Violet Delight Best Plum Lipsticks Tilgjengelig i India

Populært emne