Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Rimmel London Soft Kohl Kajal Eyeliner-blyant i Royal Blue for Hynotic Blue Eyes - HåR 2023
Rimmel London Soft Kohl Kajal Eyeliner-blyant i Royal Blue for Hynotic Blue Eyes - HåR 2023
Anonim

Rimmel Soft Kohl Kajal Eyeliner Pencil i Royal Blue

Hei alle sammen,

Hvordan har du det? Hvordan behandler vinteren deg? Jeg håper dere alle er høyt på handelen din, da det er svettefrie vintre nå, og jeg føler meg så glad for å handle om vinteren, da jeg kan ha på meg favorittfyllene mine uten å tenke på at de alle ville bli ødelagt på grunn av svette. La oss gå mot anmeldelsen.

Image
Image

detaljer: Myk, flekkbar linje. Fade-resistent farge Blyant gir tett fargepåføring, som kan blandes inn i lokket for et mykt flekkete utseende. Veldig lett å bruke formulering.

Pris: INR 170 for 1,2 gms.

emballasje: Foringen leveres i en vanlig fargekodet treblyant med samme farge lufttett hette. Pennen er skarp og kvaliteten på treblyanten er god, det er ikke så mye produktspild under skarphet. Over pakkene er enkle, gode og reisevennlige også.

Image
Image

Jeg tar på Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner Blyant i Royal Blue:

Skygge: Skyggen Royal Blue er faktisk en turkisblå nyanse med veldig finmalte sølvskimmere i den, shimmerne i den er ikke veldig konsentrert, og de kommer nesten ikke opp. Fargen har glans på den, men ikke en veldig sterk metallisk glans. Foringen vises halvmatt på øynene, ikke med metallskinn heller ikke helt matt. Fargen passer for hver hudtone og kan brukes daglig som kohl eller en liner.

Tekstur: Strukturen på liner er ikke super kremaktig eller gelbasert, det er heller ikke for hardt og slår ikke på øynene. Foringen glir lett, uten å dra. Det er bare jevnt og mykt nok for enkel påføring på øynene. Formelen av liner er enkel kohl blyant type; den setter ikke tørr og kan derfor smusses eller blandes lett for å skape forskjellige utseende.

Image
Image

pigmentering: Foringen har middels oppbyggbar pigmentering. Fargen er lett byggbar, og fargebetaling av liner i en sveipe er ikke så dårlig, men den trenger oppbygging for mer opasitet og livskraft i fargen. Men hvis du har preget øynene dine med litt kompakt, blir pigmenteringen ugjennomsiktig bare i en sveipe. Så sørg for å lage lokkene oljefri før påføring, for å sikre bedre pigmentering og levetid.

Oppholdsstyrke: Foringen holder på mine øvre deksel i 3-4 timer uten å smette ut, men siden det ikke setter tørt og hvis du er en person som holder gni på øyelokkene, går fargen lett bort. Og på min vannlinje forblir det i 2,5 - 3 timer, generelt er oppholdsstyrken på under- eller øvre lokk det samme. Liner er trygt å bruke på vannlinjen som det ikke stikker.

Image
Image

Pros av Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner i Royal Blue:

  • En veldig fin turkisblå nyanse, egnet for indiske hudfarger.
  • Tekstur er glatt, men ikke super kremaktig som sin kohl ikke øyeforing.
  • Prisen er veldig rimelig.
  • Glir veldig lett på øyelokk uten å rive seg.
  • Målet er semi matt, men ikke tørking på øyelokkene.
  • Ikke flekker eller sprer seg dårlig ved å gni. Formelen er ikke tørking, men den forblir på plass.
  • Fargen er veldig pigmentert og byggbar.
  • Oppholdskraft er anstendig i 3-4 timer i øvre og nedre lokk.
  • Trygg å bruke i vannlinjen.

Con Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner i Royal Blue:

Å ha makt kunne vært bedre. Ellers har jeg ingen klager med liner.

Image
Image

IMBB Rating: 4.6 / 5.

Vil jeg anbefale Rimmel London Soft Kohl Eye Liner i Royal Blue?

Ja, Kohl er virkelig et godt kjøp, på grunn av den flotte kvaliteten det tilbyr for en rimelig pris. Fra tekstur til pigmentering og oppholdskraft er det bedre enn andre dyre kohls i markedet.

Image
Image

Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil # Lilla Passion Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner blyant # Stormy Grey Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Pencil Denim Blue Rimmel Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil Soft White Rimmel Scandal Eyes Vanntett Kohl Kajal Eyeliner i Black Noir Rimmel London Vanntett Eye Definer i 211 Sable Rimmel London overdriver øyenliner i absolutt brunt Rimmel Glam Eyes Profesjonell flytende eyeliner i skygge sølv Coloressence Pearl Eyeliner i Royal Blue Revlon Colorstay Sparkling Eyeliner i Blue Spark Street Wear Stay On Vanntett Eyeliner i Blå Safir Mint Green og Royal Blue Winged Eyeliner Eye Makeup Tutorial

Populært emne