Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing And Go Blush-Blush-Blushing !! - SMINKE 2023
Prøv e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing And Go Blush-Blush-Blushing !! - SMINKE 2023
Anonim

e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing

Jeg elsker å bære rødme og jeg går aldri ut uten en lys børste av en fin rødme i ansiktet mitt. Etter en lang tryst med forskjellige nyanser vet jeg nå at verken korall eller blekrosa passer meg. Bare en åpenbar rosa rosa skygge skiller seg ut på ansiktet mitt og ser naturlig og sunt ut.

Unødvendig å si, når jeg ser en rødme i rosenkulert fargetone, løper jeg for å ta det og dette var så lommevennlig at det var definitivt verdt et forsøk. Elf er et kjent navn, og selv om det er et stoffbutikkmerke som er en eufemisme for at merkevaren er billig, vil jeg si at produktene er oftere enn mindre svært tilfredsstillende.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Denne silkeblanke pulverblussen smelter inn i huden og skaper en vakker lysende glød. Den er formulert for å skape varig farge som fremhever funksjonene dine og smetter hudtonen din. Et innebygd speil og børste er inkludert for praktisk, feilfri applikasjon.

Hvordan å bruke: Bruk børsten til å søke på eppene på kinnene eller på et hvilket som helst område du vil markere.

ingredienser: Talc, Glimmer, Magnesiumstearat, Mineralolje (Paraffinum Liquidum), Dimetikon, Polyisobuten, PVM / MA Decadiene Krypolymer. Kan inneholde: jernoksidider (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Tinnoksid (CI 77861), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Blå No.1 Lake (CI 42090).

Pris: $ 2 for 6 gms.

Image
Image

My Take On e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing:

Første jeg merket var de fine glitrende partiklene som blander homogent med produktet, slik at et lett støv av rødmen gir en fin glans på ansiktet. Kort sagt, det virker både som rød og høylys.

Andre ting jeg la merke til var at da jeg prøvde å plukke opp produktet, smuldret litt opp og det var en åpenbar falle ut. Så søknaden er litt kjedelig.

Og tredje merkbare punktet var lukten. Det har ingen duft som er bra for meg, men i stedet lukter det med medisin som Crocin. Ikke desto mindre påførte jeg det på eppene i kinnet med en rød børste, og jeg var glad for å se den rosenrøde, naturlige fargen på ansiktet mitt som jeg alltid ber om. Det holdt seg i god tid og helt ærlig når jeg blir opptatt med arbeid, får jeg ikke tid til å legge merke til om sminken min er på plass eller ikke, og etter at det er lurt, luktet det meg ikke.

Image
Image

Pros av e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing:

  • Søt emballasje med et innebygd speil og børste
  • Nydelig naturlig nyanse med mild glans
  • Anstendig oppholdskraft
  • Lommevennlig
  • Lett tilgjengelig online eller i butikker
  • Definitivt verdt pengene

Cons av e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing:

  • Ubehagelig lukt
  • Pensel det følger med er svært ubrukelig (men vanligvis er det samme sak med alle produkter)
  • Mye faller ut
Image
Image

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal e.l.f Essential Blush And Brush In Shade Blushing ??

Nei, jeg vil ikke, men ville prøve å fullføre denne og anbefale det til alle de som leter etter en lommevennlig rødme.

Elf Blush Pink Passion ELF HD Blush - Encore ELF Mineral Blush i Peachy Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder ELF Studio Blush Blushing Rose ELF Blush with Brush - Shy ELF Studio Bakt Blush Rich Rose ELF Studio Blush i Fuchsia Fusion L'Oreal True Match Superblendable Blush - Barely Blushing Jordana Blush Powder: # 37 Blushing Rose L'Oreal Paris Lucent Magique Blush - Blushing Kiss Colorbar Keep Blushing Blush Brush

Populært emne