Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Maybelline Lip Polish Glam 5 For Very Very Berry Pink Lips - VEKTTAP 2023
Prøv Maybelline Lip Polish Glam 5 For Very Very Berry Pink Lips - VEKTTAP 2023
Anonim

Maybelline Lip Polish Glam 5

Hei dearier,

November måned kommer til en slutt nå. Tiden går så fort og vi har allerede kommet nesten på slutten av året. Dette er tiden da planleggingen min for neste år begynner å være relatert til arbeidet mitt og hvor jeg vil se meg selv et par år etter. Anyways kommer til dagens gjennomgang, jeg plukket opp to Maybelline Lip poler; har allerede gjennomgått Glam 1 her, og nå er tiden for den andre som er Glam 5. La oss se om det likte Glam 1 for meg.

Image
Image

Pris: INR 450 for 5 ml.

Hva hevder Maybelline om Maybelline Lip Polish?

En trio av konsentrater:

 1. Potentielle fargekstrakter: Pure mettede fargepigmenter som gir dyp, intens farge som en leppestift.
 2. Konsentrert flytende balm: Fuktighetsgivende flytende kondisjonssalm gjør leppene klar for intens rik farge. Gir en myk, kupløs følelse og bryr seg om leppene.
 3. Glossy Shine Serum: Innebygd glanset topp-coat, som gjør at leppene ser fullere og mer saftig.

Spesialdesignet bladformet applikator som gjør søknaden rask og presis.

Instruksjoner for bruk:Påfør leppefarge med applikatorstaven som starter i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene på leppen din, etter konturene i munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Lip Polish Glam 5:

Disse cuties har vært i trend ganske nylig, så jeg plukket opp 2 av disse, da jeg var ute av glans. Lippolen kommer i en liten firkantet formet flaske. Flasken har en liten leppestift kule bare for å gjøre emballasjen ser bra ut og jeg elsker hvordan det ser ut. Vi har mange intervaller Pop og Glam i disse som dekker nesten alle nyanser som trengs. Det er praktisk og passer hvor som helst.

Holdbarheten er ganske lang, det er 3 år fordi vi ikke bruker glosser hver dag, med unntak av om du er en hardcore lip gloss fan. Maybelline er et av de mest rimelige apoteket merkevarer så ingen problem med prisen fordi dette vil gå i årevis. Skyggen kalte Glam 5, men jeg skulle ønske de hadde noen navn å forholde seg til.

Fargen er flott for kontorrekvisita og det er en edru pinkish berry shade. Ikke mye på den lilla siden, det er en slags mauve-skygge med en blanding av rosa og lilla. Pigmenteringen er fantastisk, og den er ikke ren. En god 2 swipes er nødvendig for å få skyggen på leppene. Det har noen mikroskinner partikler som ikke er store nok til å bli kalt shimmers. Disse mikroskinnpartiklene bidrar til å gi deg det blendende, blanke utseendet.

Skyggen er noe du kan bære hvor som helst og overalt. For folk som ikke liker ekstreme lilla, er dette et godt alternativ, siden det er det rosa hintet i glansen. Den kan brukes til enhver tid, det være seg natt eller dag, spesielle anledninger eller hver dag.

Det gjorde at leppene mine ser fullere og saftig ut som hevdet, og de ser også veldig riktig ut i form. Det gir en boost av hydrering til leppene, og de vil aldri føle seg tørr i det hele tatt. Det er ikke klebrig, i motsetning til de andre glossene, enn at munnen holder seg sammen; det føles heller ikke tungt på leppene. Det gir en blendende glitrende glans som forblir til glans forblir. Det avgjøres i fine linjer til tider, men du vil merke det bare når du observerer det veldig nøye. Varen har noen små linjer, men det skaper linjer på leppene dine når du bruker glansen. Det ble på mine lepper i 3 til 3 og en halv time uten måltid, og jeg tror det er ganske rimelig for en glans. Og så er det nødvendig med touch-up for å få den berryfarge igjen. Jeg føler at disse er kjempebra, og dere alle bør gi dem sjansen til å bevise seg selv!

Image
Image

Pros av Maybelline Lip Polish Glam 5:

 • Kommer i en slik innovativ emballasje med en leppestiftform i flasken
 • Et stort utvalg av nyanser å velge fra serien
 • Skyggen er en fin rosa bærfarge; ikke akkurat lilla, men en blanding av lilla og rosa
 • Det gir fylde til leppene og får dem til å se lekre ut som nevnt
 • Det er et fint kontor sliteskygge og det lyser opp ansiktet også
 • Skyggen passer til natttiden, og dagtid ser også ut
 • Skyggen har en veldig god pigmentering og ser akkurat ut på leppene som i flasken
 • Glansen er ikke klissete og føles ikke tung på leppene
 • Det gir en blendende glans som forblir på til glansen forblir; Det har disse mikroskinnpartiklene som ikke akkurat er de store shimmers som vi ikke liker
 • Den forblir i rundt 3 timer uten mat; Fargen går gradvis bort hver time
 • Skyggen er veldig pen og alle kan bære den
 • Det holder leppene hydrert i lang tid

Ulemper med Maybelline Lip Polish Glam 5:

 • Det har glimmerpartikler som ikke vil skade deg når du søker men som glansen går, vil du se små skummer på leppene dine
 • Det legger seg litt i de fine linjene på leppene dine
 • Jeg skulle ønske de hadde noen navn
 • Vegggen har noen linjer, så de linjene vises også på leppene dine når du søker; du må bede dine lepper et par ganger for en jevn utseende
Image
Image

Vil jeg tilbakekalle / anbefale Maybelline Lip Polish Glam 5?

Ja, definitivt. Moren min elsker slike nyanser, og hun er mer inn i leppestifter, men hun har elsket denne glansen; så jeg er sikker på at hun vil få meg til å kjøpe den igjen. Helt anbefalt for alle som leter etter en glans som passer inn i budsjettet, og som elsker de rosa berry nyanser.

IMBB Rating: 4.8 / 5.

Konklusjon: Disse leppepolene fra Maybelline er gode for hver dags bruk. De har vakre nyanser, og de er ikke klissete som de andre glossene.Ha en mani for glitrende glosser? Deretter får du en fra glam-serien, og du vil elske den

Image
Image

Maybelline Lip Polish - Pop 5 Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 3 - Dag til natt smink og antrekk! Maybelline Lip Polish - Glam 14 Maybelline Lip Polish - Pop 6 Maybelline Lip Polish - Glam 7 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 13 - Dag til natt Smink og antrekk! Maybelline Color Elixir Lip Color - Petal Plysj

Populært emne