Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Vil Schwarzkopf Extra Care Moisture Enrich Shampoo virkelig gi håret ditt det ekstra pleie? - SKJøNNHET 2023
Vil Schwarzkopf Extra Care Moisture Enrich Shampoo virkelig gi håret ditt det ekstra pleie? - SKJøNNHET 2023
Anonim

Schwarzkopf Extra Care Moisture Enrich Shampoo

Det har vært så lenge siden jeg postet en anmeldelse. Og være lojal mot dette merket, dette er min tredje anmeldelse på Schwarzkopf. Håret mitt har alltid vært et problem. Å finne det rette produktet er nesten som en skattejakt. Du vil bli den heldigste personen hvis du finner noe som føles som det har blitt spesielt laget for deg, det være seg for hud eller hår. Det føles guddommelig, ikke sant? Men hvordan ville jeg vite at 🙂. Så nylig har jeg begynt å søke etter beste hårpleieprodukter, og Schwarzkopf er et meget kjent merke når det gjelder hårpleieprodukter.

Jeg fant denne sjampoen på salg på nettet og beskrivelsen så lovende ut. Men når du søkte etter en anmeldelse av det, gjett hva, det var ingen! Ikke en eneste anmeldelse over hele verden. Det gjorde meg mistenksom på det, og jeg er glad for at jeg gir sin første anmeldelse.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Hvordan å bruke:

Image
Image

Pris: INR 999 for 400ml (jeg fikk det for INR 520 på salg 😀)

Jeg tar på Schwarzkopf Ekstra Care Moisture Enrich Shampoo:

Sjampoen kommer i en off white flaske med en blå flip cap. Det er laget i Australia og kan ikke være tilgjengelig i butikker i India, men det kan kjøpes online.

Den inneholder mandelolje og ricinusolje, som begge er kjent for fuktighetsgivende og hydratiserende fordeler. Den inneholder også alkohol som er kjent for å gi skinn til hår. Derfor hydrering og glans. Den inneholder Sodium Laureth Sulphate (SLES) som er mindre skadelig enn Sodium Lauryl Sulphate (SLS), men likevel skadelig.

Denne sjampoen er hvit i farge og har en løpende konsistens. Det lukter litt som alkohol, antar jeg, ikke at jeg vet hvordan alkohol lukter, men det lukter dårlig. Det skummer veldig bra ut. Påfør det på vått hår og vask alltid håret med kaldt vann, det gjør det mer skinnende og mykt. Det renser håret veldig bra. Jeg har alltid sjampo håret mitt etter at jeg har søkt olje en natt tidligere, det er en vanlig rutine. Det renser opp oljen også, så det er et godt rengjøringsmiddel. Det gir håret mitt skinnende og mykt uten en balsam, men det samme kan oppnås hvis du bruker et fint balsam med en anstendig sjampo.

Men, som beskrivelsen hevdet, la jeg ikke merke til noen eksepsjonelle endringer i håret mitt i de første vasker. Men da jeg brukte det jevnlig, så jeg en endring. Håret mitt var mykt og skinnende selv etter 3 dagers vask!

Så, ingen umiddelbare resultater med dette og ikke noe spesielt bra resultat etter noen dager også. Det gjør håret mitt bra, men ikke veldig bra!

Image
Image

Pros av Schwarzkopf Extra Care Moisture Enrich Shampoo:

  • Inneholder ricinusolje og mandelolje.
  • Inneholder SLES, mindre skadelig.
  • Blader håret litt mykt og skinnende etter at bruken fortsetter.
  • Liten mengde som kreves for å vaske mellomlangt hår.

Cons av Schwarzkopf Ekstra Care Moisture Enrich Shampoo:

  • Lukter rart
  • Dyrt
  • Ikke veldig sant til sine krav
  • Ikke egnet for veldig tørt hår
  • Bare tilgjengelig online
Image
Image

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Ville jeg tilbakekjøre Schwarzkopf Extra Care Moisture Enrich Shampoo?

Nei. Det er ikke en fin sjampo for pris og falske påstander. Jeg er ferdig med 2/3 av flasken, men har ennå ikke klart å fullføre resten.

Konklusjon:

Jeg hadde svært høye forhåpninger med denne sjampoen på grunn av et så lovende merke. Men det mislyktes bare mine forventninger. Håret mitt er fint og tørt, noe forslag til en fin sjampo er velkommen, fordi jeg har et stort behov for det. Schwarzkopf har noen veldig fine produkter, men denne sjampoen er bare ikke for håret mitt. Jeg vil fortsette å søke og vil la dere få vite når jeg finner noe som bare er ment for håret mitt.

Takk for at du leser! 🙂

Schwarzkopf Ekstra Care Hair Repair Hydro Kollagen Shampoo Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Shampoo Himalaya Protein Shampoo Ekstra fuktighetsgivende for normalt til tørt hår Schwarzkopf Professional BONACURE Reparasjon Rescue Shampoo for skadet hår Schwarzkopf Professional Hair Growth Shampoo Schwarzkopf Professional Spa Essence nærende sjampo Schwarzkopf Essence Ultime Omega Reparasjon Sjampo Schwarzkopf Supersoft Straight and Glossy Nutrition Shampoo og Conditioner Schwarzkopf Gliss Hårreparasjon Med Flytende Keratin Asia Straight Shampoo Schwarzkopf Gliss Marrakesh Oil & Coconut Shampoo

Populært emne