Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Visste du at solbeskyttelse er alt viktigere under vinteren? - MOTE 2023
Visste du at solbeskyttelse er alt viktigere under vinteren? - MOTE 2023
Anonim

Betydningen av solbeskyttelse i løpet av vinteren!

Hei folkens!!!

For å holde deg og huden din vakker og vekk fra skade, har jeg kommet opp med dette interessante innlegget for å gjøre deg kjent med betydningen av solbeskyttelse hele året! Og hvis du trodde du ikke trenger det i dette kjølige været, les videre! 🙂

Hvis du trodde at sommeren var den eneste gangen din hud trengte beskyttelse mot solen, tenk igjen, fordi det er like viktig å være solsikker i de kaldere månedene som i de varmere! Selv om du føler at det er for kaldt ute og du ikke trenger noen SPF, inviterer du noen alvorlige solskader! Solen slutter ikke å stalkke deg selv når den gjemmer seg bak de vakre skyene; det har definitivt øynene på deg! 😀 Styrken til UV-strålene reduseres ikke med kulde. Det er en myte å føle at du bare får solbrent under det varme været! Det spiller ingen rolle hva temperaturen er ute, du kan få solbrent selv i de kaldeste ganger!

Image
Image

Sun-Block All The Way: Vintrene er definitivt ikke tider for å gi solstengene litt hvile; du trenger en SPF på 15 eller flere hele året, uavhengig av været !! Solblokken må på nytt brukes fra tid til annen for å unngå sollys, spesielt om vinteren, når været tørker huden og striper solstrålen av huden din! Også, når du er ute for lenge, og du svetter, er det et tegn på at du må gjenta søylen din igjen! Prøv å bruke solblokker som inneholder titandioksyd og sinkoksid, da de gir UVA- og UVB-beskyttelse og er også kjent for å være mindre irriterende for huden.

Image
Image

Vis dine lepper Noen kjærlighet: det er bare huden din som er utsatt for skade; leppene dine trenger beskyttelse også. Din pucker trenger den ekstra dosen av kjærlighet også med SPF-beskyttelse på 15 eller høyere, for å unngå tørre, sprukne lepper som vil føre til hudkreft. Leppebalmen må brukes på nytt hele dagen for å beholde fuktighet og danne en barriere mot solskader!

Image
Image

Få disse glassene og hatter ut! Å være solisikker betyr ikke bare å unngå solen; det betyr også at du må dekke opp solbeskyttede områder på kroppen din! Det anbefales at du bærer en stor lue som dekker hele hodet ditt sammen med nakke og ører. For dine øyne har du de fantastiske par brillene, slik at du ser øyeblikkelig stylet og glamorøs.

Image
Image

Sjekk UV-skalaer: Uansett hva været er, må du oppdateres med UV-skalaer, dersom de er lave, høye eller ekstreme for å kutte ned tiden du bruker ute i solen, spesielt mellom klokken 10 om morgenen til 4 pm i middagstid. Den beste måten å finne ut av intensiteten av solens eksponering er ved å sjekke din egen skygge - hvis den er kortere enn du egentlig er som det vanligvis er midt på dagen, trenger du litt seriøs solsikkerhet!

Image
Image

Spis riktig for å unngå skade: Prøv å ha de veggies og fruktene som er rike på antioksidanter, for å hjelpe deg med solskader. På den annen side, prøv å unngå kjøtt, karbohydrater, sukker og bearbeidet mat, noe som kan forverre skaden og gjøre ting enda verre.

Vinter kan forårsake en rekke hudutfordringer fra solbrent til vindbrenn for å hindre tørr hud! Med litt innsats kan du ta vare på huden din ved å hindre den fra skade mens du får mest mulig ut av været! 🙂
Vinter kan forårsake en rekke hudutfordringer fra solbrent til vindbrenn for å hindre tørr hud! Med litt innsats kan du ta vare på huden din ved å hindre den fra skade mens du får mest mulig ut av været! 🙂

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Forebygger solcreme tanning Slik behandler du sønderskadet hud Alt om solkrem og aldring Solkrem: Solcreme Fakta, SPF og Application Vinter hudpleie rutinemessig for fet hud Vinter hudpleie hær for tørr hud Vinter hud og hårpleie tips Kama Ayurveda Sunscreen Lotion SPF 15 Bananbåt Sport Solcreme SPF 50 Beste Lip Balms med SPF Palms kakao smørformel Lip Balm Sunscreen Stick

Populært emne