Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden vil passe hver indisk kvinne som ønsker å gå grønn denne vinteren! - UTSEENDE 2023
Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden vil passe hver indisk kvinne som ønsker å gå grønn denne vinteren! - UTSEENDE 2023
Anonim

Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden

Hei kjære,

I dag er jeg her med min første Essence-gjennomgang. Jeg elsker bare mine Essence-produkter, jeg har nettopp blitt gulvet av overkommeligheten til disse produktene, de har neppe sminkeprodukter som koster over Rs. 500, samtidig kompromitterer de ikke med kvaliteten på produktene også. La oss fortsette med anmeldelsen.

Produkt detaljer: Elektrifiserte øyne … de populære mono øyeskyggene sørger for fargehøydepunkter på øyelokkene dine og er sikker på å gi alle jentene den ekstra spesielle, ekstra berøring.

Image
Image

ingredienser: Glimmer, talkum, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, BIS-DIGLYCERYL Polyacyladipate-2, etylheksylpalmitat, magnesiumstearat, DIISOSTEARYL DIMER dilinoleat, isopropyl isostearat, kaprylyl glykol, heksylenglykol, tinnoksyd, fenoksyetanol, CI 77 491, CI 77 492, CI 77 499 (IRON OXIDER), CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Pris: INR 199 for 2,5 g.

emballasje: Noen kan finne emballasjen ikke opp til merket, men for meg er det det beste. Den kommer i en helt gjennomsiktig liten avrundet beholder; Jeg mener lokket, inkludert skyggens kropp er gjennomsiktig, med merkenavnet skrevet i store skrifttyper på lokket, luken lukkes med en klikkelyd som sikrer at den er tett lukket. Du finner skyggenavnet skrevet på baksiden. Over emballasjen er reisevennlig og robust.

Image
Image

Jeg tar på Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden:

Skygge: Skyggen 'Olive Garden' er en satin olivenfarge med gylne undertoner til den. Skyggen er nesten veldig nær skyggen 'tilbake til khaki'. Den gyldne undertone i skyggen gjør den til en svært passende nyanse for hver indisk hudtone og gir også en varm glød til fargen. Fargen når slitt ser ut som en antikk gullfarge og dermed denne typen farge er veldig slitesterk for kontor og høyskoler.

Tekstur og finish: Øyenskyggen har jevn, myk og satinaktig tekstur til den; det gjelder jevnt på øynene og er veldig lett blandbart. Snarere er det ikke super kremaktig, men har fortsatt en jevn tekstur til den, ikke kalkaktig i det hele tatt, så det er ingen sjanser til å falle ut. Skyggen gir en fin finish på øynene.

Image
Image

pigmentering: Øyenskyggen er anstendig pigmentert, og fargen er veldig mye byggbar, den vil ikke kake opp etter lagring. Intensiteten kan økes i 2-3 swipes, men fargebetalingen i bare 1 sveipe er også god. Jeg bruker Vega Eyeshadow børste til å bruke den, og i bare 1 swipe får jeg den fulle fargen på øynene.

Oppholdsstyrke: Skyggen har veldig anstendig oppholdskraft; Det varte i mine øyne i 5 + timer, uten å bruke noen grunnbase. Etter 5 timer kan en liten fading oppdages, men fargen er fortsatt merkbar på øynene, skyggen skygger ikke i det hele tatt.

Image
Image

Pros av Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden:

  • En fin gylden oliven skygge, egnet for hver indisk hudtone.
  • Tekstur er glatt og myk.
  • Blanding er veldig enkelt.
  • Emballasjen er robust og reisevennlig.
  • Prisen er veldig rimelig.
  • Pigmentering er bra. Fargebetaling i enkeltsvep er flott.
  • Fargen er lett å bygge opp; det blir ikke kaket på lagring.
  • Oppholdsstyrke er flott opptil 5 + timer uten å bruke noen primer under.
  • Det er ingen fall ut under søknad.

Cons of Essence Mono Øyenskygge i Olive Garden:

Ingen. 🙂

Image
Image

IMBB Rating: 4.9 / 5.

Vil jeg anbefale Essence Mono Eyeshadow i Olive Garden?

Ja, selvfølgelig, jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker Khaki eller Olive farger så mye, kan være fordi de passer my skin tone så vakkert, ved bare å gi den rette fargen. Disse øyeskyggen er et godt kjøp, du må ikke gå glipp av det.

Hold deg oppdatert på IMBB for å lese gjennomgangen av nyanser Copper Island, Absolutt Nature, Happy Hour og Ja Øyne kan.

Image
Image

Essence Mono Eyeshadow - Metropolitan Essence Mono Eyeshadow - Blockbuster Essence Mono Øyenskygge: Greyhound (64) Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03 Essence Mono Eye Shadow 19 Disco Diva L'oreal Infalliable Eyeshadow Permanent Kaki Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon - Olive MAC overdådig olivenøyeskygge Maybelline Expertwear Eye Shadow Duo - 90D Sunkissed Olive Olive Green Eyeshadow Tutorial Olive Green Smokey Eye Tutorial

Populært emne