Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sjekk ut Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje! For 'Oh-So-Orangy' Lips - SMINKE 2023
Sjekk ut Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje! For 'Oh-So-Orangy' Lips - SMINKE 2023
Anonim

Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje!

Hei cupcakes,

Hvordan går det med deg? Jeg plukket disse nylig lanserte Baby Lips i "Electro Pop" rekkevidde. Jeg elsker disse cuties nå, og jeg tror disse er de beste i markedet. Også de har lansert 2 nye vanlige Baby Lips smaker; Jeg har også de to. Vi er alltid opptatt av å ha lyse oransje nyanser, men dette vil gi deg appelsinlepper, som ikke ser så fet og lys ut. La oss se hvordan Oh! Oransje! gikk for meg.

Image
Image

Pris: INR 165 for 3,5 g.

Produktbeskrivelse av Maybelline:

Neste generasjon leppebalsam er født, fra Maybelline New York. Voksen styrke omsorg for baby myke lepper i levende neonfarger Ren farge og glans. Infused med elektrisk farge i vår eksklusive lip renew formula, for en ren fargetone i farge og glans 8H kontinuerlig fuktighet. Formel med sheasmør og vitamin E gir leppene en myk og naturlig overflate og gir en myk og glatt følelse.

Klinisk styrke leppebalsam. 88% hadde jevnere lepper *. 82% hadde mindre tørre lepper *. 70% hadde flere smarte lepper *. 83% hadde bedre utseende lepper *

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje!:

Deres emballasje er den beste blant alle leppebalmer som vi får. Jeg har alltid ønsket baby leppene som ble solgt i utlandet, og ja Maybelline brakte dem til meg! Takk, Maybelline.

Denne baby leppene kommer i en levende neon oransje emballasje for å ligne han oransje smak som den har. Fargene som brukes er veldig valmue på ytterdekselet. Prisen er rimelig og tilgjengelighet er gjennom hele verden. Baby leppene kommer i en sylindrisk svart pinne med lyse neon oransje skrifter på den. Det er veldig lett å bære og passer i lommer for touch-ups også. Staven er oransje i farge og det jeg først la merke til var super fantastisk duft! Duften er fruktig og lukter som oransje flavored fruitella eller de kremete oransje kjeksene. Duften forblir sammen til leppebalsammen holder seg.

Konsistensen er veldig tynn jeg føler. Du må lagre litt for å få en god mengde leppebalsam på leppene dine. På grunn av sin mykhet blir leppebalmen ofte brukt opp veldig raskt. Fargen som den gir, er helt utrolig. Ikke bekymre deg og løpe bort fra det, fordi det ikke gir neonfarge! Fargen er lys, men ikke fet. Det er en coral oransje som ser søt og fet ut på samme tid. Men er det faktisk lyst og kanskje ikke passer til mørkere hudtoner. Det ser ut til at du har spist et oransje issandy. Det er ledsaget av en blank glans som jeg elsker.

Den glir jevnt som smør på leppene dine. Men til tider siden fargene er lyse, blir den fast på de lekkede områdene av leppene under påføring. Derfor kommer den ujevne søknaden i varsel. Men pung leppene dine 2-3 ganger, og det blir jevnt opp. Det gir deg den økningen av hydrering som leppene dine trenger om vinteren. Det helbreder lekkede lepper, og du vil legge merke til at i løpet av en uke i hver dags søknad er dine lekkede lepper godt helbredet.
Den glir jevnt som smør på leppene dine. Men til tider siden fargene er lyse, blir den fast på de lekkede områdene av leppene under påføring. Derfor kommer den ujevne søknaden i varsel. Men pung leppene dine 2-3 ganger, og det blir jevnt opp. Det gir deg den økningen av hydrering som leppene dine trenger om vinteren. Det helbreder lekkede lepper, og du vil legge merke til at i løpet av en uke i hver dags søknad er dine lekkede lepper godt helbredet.

Jeg ville ikke foretrekke disse for nattetid da vi har berry-antioxidant og mango-pie som er fargeløse. Disse holder leppene hydrert gjennom hele dagen. Når leppebalmen går bort, vil du fortsatt ha hydrert myke og myke lepper. Det er ingen voksaktig tekstur til det slik at leppene dine ikke vil føle seg tunge. Selv om 8H-hydrering ikke er riktig, kan du begynne å føle seg litt elastisk etter 5 timer eller så. Og så kan det bli nødvendig med omprogrammering. Fargen går helt bort i 2 timer eller så fordi det er det letteste i fargene jeg plukket opp. Disse er de beste, og jeg føler at disse er så langt den beste lanseringen fra Maybelline når det gjelder leppebalmer.

Image
Image

Fordeler med Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje!:

 • Billig og tilgjengelig hvor som helst
 • Super valmue og attraktiv girly emballasje
 • Den kommer i nyanser som dekker alle fargene; enten du liker rosa, lilla, oransje etc.
 • Enkel å bære og praktisk å bruke
 • Leveres med fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør og vitamin E
 • Det glir på som smør på leppene og applikasjonen er til og med hele tiden
 • Det gir en lys fargekvalitet sammen med glans til leppene
 • Skyggen er en fin, lys oransje, men ikke pigmentert, så jeg tror at noen kan bære den; det gir en coral oransje flush til leppene
 • Duften er veldig lik appelsinjuice eller kremet inne i kremete oransje kjeks; det er deilig
 • Leppebalmen forblir i rundt 2 timer sammen med farge siden denne nyansen er letteste blant partiet, og så sakte fargen lyser og fades bort
 • Lippene er hydrert, myke og smidige om leppebalmen er der på leppene eller ikke
 • Det helbreder hakkede og sprukne lepper innen 1 uke etter påføring

Ulemper med Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje!:

 • Det varer ikke for 8H; re-applikasjon kan være nødvendig etter 5 timer eller så fordi leppene føles tørre igjen
 • Det kan bli sittende fast på de tynne leppene som gjør dem mer synlige, men gradvis vil de dekke dem
 • Det passer kanskje ikke i mørkere hudtoner
Image
Image

IMBB Rating: 4.6/ 5.

Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Electro Pop Baby Lips I Oh! Oransje!?

Ja, helt anbefalt. Jeg tør ikke å bruke de dristige pigmenterte oransje leppestifter og glosser. Jeg tror jeg fikk mitt alternativ som gir meg oransje pop, men på en subtil måte, enn de pigmenterte.

Konklusjon: Dette er de som vil tilfredsstille deg alltid.De gir en lik andel hydratisering pluss fargetone som ikke er veldig vanlig i alle leppebalmer. Super søt og en må prøve! Jeg har hele tiden min oransje balsam; nå er det tid for deg å få din!

Image
Image

Maybelline Electro Pop baby lepper i Berry Bomb bringer ut Bomb-Shell i deg! Maybelline Baby Lips Berry Blast Maybelline Baby Lips - Anti-oxidant Berry Maybelline Baby Lips Glow in Mixed Berry Maybelline Baby Lips Berry Crush Maybelline Baby Lips Lip Balm-Pink Lolita Maybelline Baby Lips Dr Rescue Medicated Lip Balm Maybelline Baby Lips -Rose Addict 18 Maybelline baby lepper å velge mellom Maybelline Colorsensational Jewels Collection Leppestift Berry Brilliant Maybelline Watershine Liquid Diamonds Lip Gloss: Berry Stars Beste Berry Lipsticks Tilgjengelig i India

Populært emne