Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Cover Girl Lipcolor i spesiell Mauve virkelig en spesiell behandling for leppene ?? - SMINKE 2023
Er Cover Girl Lipcolor i spesiell Mauve virkelig en spesiell behandling for leppene ?? - SMINKE 2023
Anonim

Cover Girl Lipcolor i spesiell Mauve

Hei, vakre IMBBians.. 🙂

Håper alle dere nyter vinteren; Vi ryser også med kaldt, vind og regnfullt vær. Jeg kan ikke engang tenke på å gå ut av mitt koselige teppe, og jeg føler meg så lei meg for min hubby og andre folk som ikke har noe annet valg enn å reise på jobb tidlig på morgenen, uavhengig av snøfall / regn / hagl / stormer utenfor å tenke på hvilke fryser mine arterier og årer selv. Jeg takker virkelig min SAHM-status for disse ekstreme kulde 4-5 måneder i et år når jeg føler meg for lat til å gå ut for å pusse tennene mine lol.. 😛 Videre en gang jeg hekta på IMBB og virtuell verden (av facebook, matlaging, shopping osv.) livet mitt ble en lykke selv i ekstrem ensomhet og kalde situasjoner rundt i motsetning til hubby som desperat venter på fjærer og somre.

Allikevel, la oss flytte på min dagens artikkel som er dedikert til leppeprodukt. Dette er min første erfaring med Cover Girl, høflighet min sis. La meg fortelle deg, denne skyggen er den mest lyse og fargerike mauveskyggen i sitt sett, i motsetning til vanlig vin og rom.. 😉 Så, la oss snakke i detalj om Cover Girl Special Mauve Lipcolor i dag.. 🙂

Image
Image

Pris: ~ 400-500 INR, prisen kan variere på tvers av butikker.

emballasje: Denne skimrende rosenrøde mauveskyggen kommer i solid og nydelig maroon-uttrekkbar kuleemballasje. Jeg har aldri kommet over slike emballasje i Cover Girl merke her. Det ser ut til at dette leppeproduktet er begrenset til asiatiske / indiske butikker. Det har svak lukt som ikke er over kraftig, takknemlig.

Image
Image

Min erfaring med Cover Girl Lipcolor i spesielle Mauve:

Som navnet sier "Special Mauve" er dette bokstavelig talt en veldig spesiell mauve-skygge som ikke ser mauve fra vinkler, det ser faktisk nydelig vinterbærskygge til meg med festlige glitrer. Det ser ut som frostig vinterbærskygge i kule, i motsetning til den subtile, men vakre fargen, betaler seg på lepper, med hint av shimmers, som ikke ser frost eller over gjort i det hele tatt. Jeg føler at det er laget en kamp i himmelen for middels dyp hudtone som min sis flaunts denne nyansen med så mye appell og varmhet mens det virker litt kaldt til tider på min bleke hud!

Tekstilfargens tekstur virker ganske stiv, men likevel myk nok til å skli uanstrengt selv på tørre lepper. Det gir liten gjennomskinnelig farge lønner seg på single stroke, men vi kan oppnå subtile buildable fargebetaling i flere swipes uten kakefarge. Min SIS trenger minst 3 swipes for anstendig fargebetaling og glanset finish med shimmers som aldri ser frost på huden overraskende. Derfor føler jeg at det kan være egnet for skjønnhet med pigmentert hud også, avhengig av graden av pigmentering på leppene.

Image
Image

Skyggen forblir satt for anstendig 4-5 timer med lett måltid og vann / te pause, mens det gjør buzz av etter et tungt måltid, fjerner hvert eneste spor av glimmer og etterlater glanset glans. Det er imponerende å legge merke til at shimmers ikke overfører til haken heldigvis. Lippefarge er ikke mye hydrering, selv om det ikke vil fremheve tørr hudproblemer også. Bruk av leppebalsam under denne leppefarge kan være nyttig for tørre lepper, selv om det vil påvirke fargebeløpet og redusere slitestiden til skyggen på huden vår. Over alt ser det ut til å være verdt å skygge for min sis og mellomstore hudfarger. Personlig føler jeg at den ser blek ut på huden min, selv om jeg virkelig vil ha denne vinterskyggen.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:
La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Cover Girl Lipcolor i spesielle Mauve:

 • En nydelig lyse vinterbærskygge med shimmere perfekt for vintre rundt
 • Det gir byggbar farge lønn i 2-3 swipes avhengig av person til person
 • Det kan også fungere fint på pigmenterte lepper avhengig av grad av lys / dyp pigmentering
 • Det ser ikke kake eller bløder på flere swipes
 • Shimmers legger glamfaktor på middels dyp hudtone
 • Skyggen er perfekt for middelalders aldersgruppe med middels dyp hudtone
 • Skyggen er verken hydrering eller over tørking på leppene
 • Slitestiden er anstendig 4-5 timer
 • Shimmers overfører ikke til huden og er lett flyttbare etter et tungt måltid eller skylling.

Ulemper med Cover Girl Lipcolor i spesielle Mauve:

 • Skyggen kan være vanskelig på lys hud
 • Tekstilfargens tekstur kan ha vært bedre
 • Shimmers kan være slått av for mange av oss
 • Ingen ingrediensliste nevnt hvor som helst
Image
Image
Image
Image

IMBB Rating: Personlig for meg er det 3.5/5!

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Cover Girl Lipcolor i spesielle Mauve?

Jeg vil anbefale dette til de med middels dyp hudtone.

Vel, min Sis elsker denne skyggen, og jeg elsker også denne skyggen på huden mer enn på min bleke hud. Jeg er ikke overbevist om å prøve dette spekteret og / eller skyggen, men jeg er gal forelsket i vinterbærskygge og leter etter det samme i andre merker.

Image
Image

Cover Girl Continuous Color Lipstick 'Det er din Mauve' Covergirl Lip Perfection Lip Color - Ravish 308 CoverGirl Continuous Color Lipstick - Fransk Toast CoverGirl Outlast Lip Stain Colorbar Velvet Matte leppestift: Special Mauve Coloressence Mesmerizing Lipstick - Pearly Mauve Maybelline Color Whisper Lipstick - Made It Mauve Streetwear Luscious Lip Color Classy Mauve Wet n Wild Glam og Care Lipstick i Mauve Frost Lakme Absolute Creme Lipstick i Mauve Dream Beste Mauve Lipsticks tilgjengelig i India

Populært emne