Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Få de perfekte Smokey Eyes med MUA Eye Dust in Shade 5 - KROPP 2023
Få de perfekte Smokey Eyes med MUA Eye Dust in Shade 5 - KROPP 2023
Anonim

MUA Eye Dust in Shade 5

Hei kjære damer,

Ja, jeg er tilbake igjen med en annen MUA ting. Det er mitt første øye støv fra MUA, som før jeg ikke var sikker på å kjøpe dem, men etter å ha lest anmeldelser IMBB var jeg overbevist om å kjøpe minst en av dem. La oss fortsette med anmeldelsen.

Produkt detaljer: Øye støv er et løs pigment fusjonert med glitrende glimmer, med sterke lette pigmenter som blandes jevnt og enkelt. Det er egnet for bruk på øyne, ansikt og kropp. Som med alle øyestøv, anbefales en øyeskyggebase eller primer.

Image
Image

Pris: £ 1.00.

emballasje: Støvet kommer i en liten, gjennomsiktig, avrundet gryte. Den har en gjennomsiktig skruehett, der merkenavnet er skrevet. Like etter å ha åpnet hetten, er det et ekstra plastlag med et hull i midten som tar støv ut, uten noe rot. Samlet sett er emballasjen søt, praktisk å bruke og reise vennlig.

Image
Image

Jeg tar på MUA Eye Dust in Shade 5:

Skygge: Skyggen er en fin lysebrun farge, med noen svarte og små grå pigmenter blandet til det. Ettersom det er et løs skinnende støv, er det unødvendig å si at det har mikro mini golden shimmer partikler i den. Jeg kan ikke forklare at jeg er hvor mye forelsket i fargen, en lysebrun med noe snev av svart til den, gjør den til en perfekt Smokey-nyanse. En hverdags brukbar nyanse og egnet for hver hudtone. Men er ikke så sikker på deres påstand om at dette produktet kan brukes på Face og Body! Jeg mener å se på skyggen og deres sterke pigmenter, hvordan kan noen bruke dem på ansikt og på kroppen ??

Tekstur: Støvets struktur veldig glatt og kremaktig; det er ikke pulveraktig på noen måte. Shimmers i det er ikke gritty, selv støvet kan ikke følges på fingrene; det føles så lett og glatt. Støvet er uanstrengt blandbart på øynene; Du kan til og med bruke fingrene til å bruke det, da applikasjonen er veldig jevn. Det eneste problemet jeg la merke til er at hvis du velger skyggen i børste, vil overskytende pulver falle under øynene og kan bli ganske rotete. Jeg foreslår at du legger litt ekstra løs pudder under øyet, slik at fargene faller ut.

Image
Image

pigmentering: Det løse støvet er en veldig pigmentert skygge. Selv om den er i løs form, men pigmentets intensitet er fantastisk. En strykning av støvet gir full intens farge på øynene, fungerer mer effektivt når det brukes med primer under, men jeg må si at det fortsatt fungerer bra uten en primer. Det løse støvet kan brukes til å intensivere øyenskygger og skape et mer dristig og dramatisk utseende.

Oppholdsstyrke: Øyenskyggen varte på meg i 5 + timer, uten primer. Det begynte å falme etter 4,5-5 timer, men det er ganske anstendig tid for en øyeskygge å vare.

Image
Image

Pros av MUA Eye Dust in Shade 5:

  • En veldig fin brunaktig svart nyanse, en perfekt nyanse for å skape Smokey-øyne.
  • Kan brukes alene eller over en annen fargeøyskygge, for å intensivere farge
  • Tekstur er veldig jevn og kremaktig å røre, ingen grisende glimmer i den.
  • Støvet er veldig lett blandbart. Det kan lett blandes med andre farger.
  • Emballasjen er søt og reisevennlig, det ekstra laget gjør glitteren spillsikker og vil ikke la det bli rotete.
  • Støvet er veldig anstendig pigmentert; en swipe gir fet farge på øynene.
  • Oppholdsstyrke er veldig imponerende i 5 + timer med mild fading selv uten primer.

Ulemper med MUA Eye Dust in Shade 5:

  • Fallen ut under applikasjonen er en con, men jeg tror dette skjer med alle løse shimmers-skygger.
  • Påstanden om å bruke den i hele ansikt og kropp er ikke riktig, det ville etterlate et brunt fargetone, selv etter blanding.
  • Tilgjengeligheten i India er begrenset, bortsett fra noen online shopping-steder.
Image
Image

IMBB Rating: 4.7 / 5.

Vil jeg anbefale MUA Eyes Dust in Shade 5?

Ja, det er definitivt et ja. Hvem vil ikke ha en så fin brunaktig svart nyanse i stashen din? Nybegynnere kan også gå for dette. Tekstur er super jevn og forblir kraft er anstendig også.

Image
Image

Makeup Academy Eye Dust i nr. 6 Makeup Academy Eye Dust i nr. 3 MUA Single Eyeshadow - Shade 17 MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette Har slank Eden Eye Dust virkelig gjør øynene dine pop? New York Color Sparkle Eye Dust - 14 karat rose Smoky Brown Eye Makeup Tutorial MAC Soft Brown Eyeshadow Review, fargeprøver Beste brune øyenskygge: Spør IMBB

Populært emne