Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

4 garderobe Essentials å stil det som Kendall Jenner - SMINKE 2023
4 garderobe Essentials å stil det som Kendall Jenner - SMINKE 2023
Anonim

4 garderobe Essentials å stil det som Kendall Jenner

Helt siden hennes stil i moteindustrien har Kendall Jenner stil vært helt evolusjonær. Sporting henne nesten risqué estetikk i mote avdelingen, er ikke everyones kopp te. Vi gir deg et par tips og triks for å spike hennes uber kule cum suave look.

Monokrom det hele veien:

Monokrom er det andre ordet for raffinement. Kendall trekker dette utseendet veldig bra og tar tak i noen øyeobler som hun gjør det. Mens du er en trygg fargepalett for å falle tilbake, kan du unngå prosaiske undertoner ved å spruce ditt garderobevalg med litt glam - akkurat som Kendall. En elegant buksekjole eller hvis du er ute etter å vekke din flørtende side, bør et stroppeløst tall med midtlengde være din beste innsats.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kanal den californiske chic:

Etter å ha hobnobbing med hvem som er i moteverdenen, går Kendall tilbake på å være en vanlig 19 år gammel. Og hennes valg av klær passer perfekt til regningen. Hennes lavnøkkel-ensembler er vanligvis fylt med de ukjente kjærestenes jeans (om enn designer), elegante joggesko, denimjakker, skjærebukser. Ta tak i det avslappede utseendet, uten å være våget selv ved å lage en enkel hvit tee, beskårte bukser, en denimjakke og en høy ponyhale for å forsegle avtalen.

Image
Image
Image
Image

Statement Sko:

Nå som ikke elsker et par gode sko, ikke meg selvsagt. Statement sko er veien fremover for å stjele Kendalls utseende. Gode gamle Loubies, Choos og Givenchy er definitivt denne jentens beste venn. Skoene hennes skriker vanligvis mer enn hennes antrekk gjør, og det er skjønnheten i utsagnssko. Så når du er på din neste tur til Mr. Madden's butikk i Palladium, gjør uttalelse sko ditt fokuspunkt og ta et par som vil skille seg ut fra resten. Jeg elsker disse par nøytralhælene fra Steve Madden - legger en god fot fremover. Flaunting din misunnelsesverdige pins kan aldri bli kjedelig.

Image
Image

Grip læret:

Alt og alt laget av lær kan aldri gå galt. Skinnjakker og leggings er et par koselige stykker i fru Jenners skap. Sett en skinnjakke over alt, og du er nødt til å se, som en million dollar. Bruk av skinn er et uttrykk for enkelhet. Et enkelt antrekk parret med en skinnjakke vil forvandle deg til en fashionista, hvis den bæres med riktig holdning og panache. Lær leggings blir neste sak, Kendall er sett på seg disse stille ofte. Perfekt til høst og vintre, smugle inn i din favoritt, overdimensjonerte genser som passer dem med skinn legginger - du vil definitivt være en mini Jenner selv. Åh, og ikke glem full røde lepper for den ekstra oomph!

Bildekilder: 1, 2 19 måter å stil din blå jeans 16 måter å style palazzo bukser 22 måter å stil en svart skinnjakke på 16 måter å utforme dine trykte bukser 17 måter å style shorts for somre Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole Bollywood Stars Travel Style Topp 5 Bollywood-filmer for moteinspirasjon Bizarre Mote Trender fra hele verden Hår, sminke og mote Trender av Bollywood skuespillerinner fra 1930-tallet Monsoon Fashion Trends

Populært emne