Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Revlon Colorstay Moisture Stain - Miami Feber for en Orange-Y Pout - SKJøNNHET 2023
Revlon Colorstay Moisture Stain - Miami Feber for en Orange-Y Pout - SKJøNNHET 2023
Anonim

Revlon Colorstay Moisture Stain - Miami Feber for en Orange-Y Pout

Hei vakre mennesker,

I dag er jeg her med min første "Stain" jeg kjøpte fra 'Revlon'. Produktet er bra, men jeg er ikke imponert over det. Skyggen er i 'Miami Fever', navnet høres veldig interessant ut. Revlon har lansert 12 nyanser av disse, men mitt lokale uttak har bare 6 nyanser av disse, hvorav tre er veldig fine, og de er Barcelona Nights, India Intrigue og Miami Fever.

Image
Image

Beskrivelse:

 • Drenker leppene i en blank, våt farge.
 • Ultra-lys kremaktig leppe flekker med E-vitamin og Aloe.
 • 88% av kvinnene følte leppene ble umiddelbart fuktet uten kliss.

Pris: INR 675 for 8 ml.

emballasje: Glansen kommer i en rektangulær formet flaske. Rørets kropp er gjennomskinnelig, slik at du kan oppdage den indre skyggen, den er fargekodet med en svart hue. Applikatoren har en konisk tårefallsform. Applikatoren er svært brukervennlig, den plukker anstendig mengde glans, og du kan bruke begge sidene til å fullføre både øvre og nedre leppene samtidig. Emballasjen er virkelig opp til merket og reisevennlig også.

Image
Image

Min fortsettelse revlon colorstay fuktighet flekk - miami feber:

I dette innlegget vil jeg sammenligne denne flekken med den tidligere utgitte 'L'Oreal' og 'Maybelline 10 Hour Stain Gloss' som var en av sitt slag, og L'Orealene virkelig imponerte hver og en av oss, og Maybelline var en en gjennomsnittlig en, men heller på den pigmenterte siden.

Skygge: 'Miami Fever' er en levende oransje rød farge eller en vermillion oransje farge. I utgangspunktet vises fargen som en lyse vermillion oransje farge, men så snart du bruker den på lepper, blir den litt rødaktig i fargen. Fargen er slik at den straks lyser opp lys til litt duskete hudfarge. Fargen er lys, men ikke kjekk; det kan brukes hver dag. Revlon gjorde en god jobb ved å lansere slike pulserende, fine pinks, appelsiner og nudder også som 'L'Oreal' og Maybelline mangler i sin samling.

Tekstur og finish: Jeg er virkelig forvirret med den slags tekstur det har, flekken er egentlig ikke veldig blank eller verken veldig vannet som de Maybelline flekker. Tekstur er veldig kremaktig, men ikke super fuktighetsgivende på leppene; Det gir bare den lille trengte hydrering på leppene. Den glir veldig jevnt på leppene og føles ganske lett på leppene. Formelen er som når du bruker fargen på leppene, blir den ugjennomsiktig, men så smelter den ned på lepper som også gjør flekken blødninger fryktelig fra hver side av leppene, så jeg tror at en leppeforing er obligatorisk med denne flekken. Etter få minutter med applikasjonen endres fargen fra neon oransje til rødaktig oransje, og det super kremete glatte laget begynner å falme etter 1,5 timer. Flekken gir ikke superblank eller våt finish som 'L'Oreal flekk', men det gir bare en litt saftig og blank overflate på leppene, som knapt varer. 🙁

Image
Image

pigmentering: Fargene er ganske levende, men de går ikke ugjennomsiktig som Maybelline flekken. Men flekken er anstendig pigmentert, 1 lag av det kan dekke mangel på lepper godt, 2 swipes vil gå ekstremt ugjennomsiktig, men det er veldig vanskelig å bruke det i lag, da det er 100% sjansene for blødning, men det vil også gå streaky hvis lagdelt. Fargen setter ikke som L'Oreal eller Maybelline seg, så du må bruke mye tid på å forsiktig bruke den jevnt.

Oppholdsstyrke: Den kremete glansen av flekken varer på lepper i 2,5 til 3 timer. Den nyansatte fargen begynner å falme ujevnt etter 1-2 timer, men den milde flekken av farge og kremaktig følelse vil vare opptil 3 timer, med lett å spise og drikke, vil det ikke overleve et tungt måltid. Og flekken forblir i mer 1 eller 2 timer, det er ikke at den flekker tungt, bare en lys fargetone kan sees, flekken er vanntett opp til en viss grad det kremete laget eller fargen blir ikke helt vasket av når kommer i direkte kontakt med vann. Den verste delen av flekken er at den ikke overfører bevis, den overfører til alt, noe som gjør fargen fade raskt bort.

Image
Image

Pros av Revlon Colorstay Fuktfarge - Miami Feber:

 • Fargen er veldig lys orange rødfarge.
 • Vil øyeblikkelig lyse opp rettferdig til litt dusk hud.
 • Tekstur er veldig kremaktig, glir lett på leppene.
 • Formelen er ikke tung; det føles ekstremt lett på leppene.
 • Emballasje er veldig anstendig og reisevennlig.
 • Pigmentering er veldig bra.
 • Applicator er noe nytt og veldig brukervennlig.
 • Fargene er veldig pen og levende, sammenlignet med den andre flekken lansert i markedet.

Ulemper med Revlon Colorstay Fuktfarge - Miami Feber:

 • For meg er den store blæren den blødende delen, jeg brukte ikke en leppeforing med den, og jeg er sikker på at nesten alle av oss ikke vil tenke på å bruke en leppeforing med flekk.
 • Produktene hevder "fuktighet", men det er ikke super fuktig på lepper som L'Oreal.
 • Oppholdsstyrken er svært lav, med tanke på at den begynner å falme etter bare 1,5 timer.
 • Jeg likte ikke fargeskiftende aspektet av produktet.
 • Å være en flekk det er ikke overføring bevis, men L'Oreal seg er i en viss grad.
 • Søknaden vil bli streaky hvis flekken er lagdelt.
 • Flekken har en syntetisk slags lukt til den.
 • Søknaden tar tid, hvis du vil lagre den på.

IMBB Rating: 3/5.

Image
Image

Vil jeg anbefale Revlon Colorstay fuktestoff - Miami Feber?

Akkurat som et ritual om å kjøpe en ny lansert sminke fra et kjent merke, kan du velge en nyanse av ditt valg. Disse er egentlig ikke en konkurranse på L'Oreal flekker. Men nyanser varianter er veldig lyse og girly. Disse er gode, men er ikke gode på noen måte.

* Min lille Haul, jeg kjøpte noen av dem på nettet og noen form SS. Jeg kjøpte 2 Lakme Creaseless leppestifter i vin rekkefølge, Rose Alert og Revlon Super Lustrous Lip Gloss i Fatal Apple & Fuchsia Finery og Deborah Milano Red Lipstick i oransje Brocade (11) og en øyeskygge i Peacock Blue. Noen Essence Products og en Jordana Lip Gloss.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain Lakme Absolute Lip Tint - Orange Tease Maybelline Color Sensational Lip Stain - # 65 Cranberry Crush Giorgio Armani Lip Maestro - # 401 tibetansk oransje MUA Power Pout Lip Tint i Runaway ELF Lip Stain - Crimson Crush CoverGirl Outlast Lip Stain Sephora Cream Lip Stain - Strawberry Kissed Beste Lip Tints å velge mellom Slik bruker du leppestift

Populært emne