Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum for glatt hår eller ikke? - SMINKE 2023
John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum for glatt hår eller ikke? - SMINKE 2023
Anonim

John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum

Hei alle sammen! Hvordan går det med deg i dag ??

Jeg er tilbake med en annen hår produkt gjennomgang. Jeg vurderer John Frieda Frizz Ease-hårserien i dag. Jeg har brukt dette produktet i over 2 måneder nå, og jeg har ganske mange ting å si om det. Les videre for å vite mer..

Image
Image

Påstander:

Best-in-class frizz eliminator forsegler hårkutikket til jevnt medium til grovt hår og reparasjonsskader.

En eksepsjonell blanding av silikoner eliminerer øyeblikkelig frizz og forvandler tørt, sprøtt hår til myke, glatte tråder. Med termisk beskyttelsesmiddel.

Pris:

INR 615 for 50 ml

Image
Image

Jeg tar på John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum:

Jeg har blandede følelser om dette serumet. Noen ganger virker det, noen ganger virker det ikke. Det hevder å eliminere frizz og det reduserer faktisk frizz på håret mitt. Jeg har ikke store frizz problemer, men det tæmmer bort babyens hår. Jeg bruker den når håret mitt er fuktig og det fjerner pent alle tangles når jeg finger kammer håret mitt og gjør håret mitt knut gratis. Det gir også håret mitt skinnende og glatt.

Ting jeg ikke liker om dette serumet er at de tydelig har nevnt at det inneholder cyklopentasiloksan som er en uoppløselig silikon. Og vi vet alle at silikoner er dårlige for håret vårt. Hva silikonet gjør er at det strøk håret slik at det virker slankere, frizzfritt og sunnere. Og med hver bruk bygger silisiumet på håret ditt og forhindrer fuktighet, protein eller andre produkter fra å trenge inn i hårakselen som forårsaker splitte ender og brudd. Jeg tror jeg har splittet ender ved å bruke dette produktet i over 2 måneder nå. Jeg har helt sluttet å bruke dette serumet nå og byttet til naturlige oljer i stedet. Selv om det fungerer som en varmebeskyttende og gir håret mitt et glatt, blankt utseende når jeg retter dem.

Fordeler av John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum:

  • Gjør redusere frizz.
  • Blader håret skinnende og tangle free.
  • Kan brukes som varmebeskyttelse

Ulemper med John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum:

  • Inneholder uoppløselige silikoner!
  • Ga meg splittet ender
  • Alle frizzfrie effekter er midlertidige.
  • IKKE reparerer skade, infact det skader håret ytterligere.
Image
Image

IMBB Rating:

2/5

Image
Image

Vil jeg kjøpe John Frieda Frizz Ease Original Hair Serum igjen?

Aldri. Men jeg vil bruke den til å fjerne ringene som sitter fast på fingrene mine, yay silikoner!

John Frieda Frizz Ease Hair Serum Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Review Habibs Hair Serum Review Redken Hair Serum Review Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum Review Hår Serum: Alt om hårsalmer Matrix Split End Hair Serum Review Wella High Hair Gloss Serum Review John Frieda Frizz Ease Hair Serum: Ekstra styrke Formel gjennomgang

Populært emne