Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Å sove med make-up på kan være mer farlig enn du fant ut! - VEKTTAP 2023
Å sove med make-up på kan være mer farlig enn du fant ut! - VEKTTAP 2023
Anonim

Å sove med make-up på kan være mer farlig enn du fant ut!

Hei alle sammen,

Vi alle elsker sminke, vi bruker tusenvis av rupier på god kvalitet, men noen ganger på grunn av ren latskap eller når vi bare er lei for å fjerne det, sover vi med sminke på. Hvis det skjer noen ganger, er det OK, men hvis det skjer hver annen dag, vil det føre til så mange hudproblemer. Les videre for å få vite mer om dem.

Image
Image

Årsak til akne:

Vår hud skiller ut et voksaktig smøremiddel som beskytter huden vår, bidrar til å fukte og bidrar også til å fjerne døde celler. Når vi sover med vår sminke på, kløver det våre porene og forhindrer sekresjon av talg som kan forårsake akne.

Image
Image

Utvikling av fine linjer:

I løpet av dagen blir huden kontaktet med så mange frie radikaler fra miljøet, og hvis vi ikke rengjør vårt ansikt ordentlig, eller ikke fjerner sminken, resulterer det i utvikling av fine linjer og for tidlig alder hud.

Image
Image

sløvhet:

Grunnlag er oljebaserte primere, som når de blir igjen i ansiktet, forhindrer det i å forny seg selv naturlig om natten, noe som kan forårsake akne og dullhet.

Image
Image

Hovne og tørre øyne:

Sove med mascara på kan tørke ut viskene, noe som gjør dem sprø og utsatt for brudd. Så hvis du vil ha sunne og saftige vipper, sov ikke med mascara i øynene dine.

Image
Image

Usunn hud:

Vår hud bruker vår sovtid til å fylle opp og forny seg og produsere vitaminer og mineraler som gir oss en sunn glød. Og hvis sminke er tilstopping, vil det føre til svært usunn hud i det lange løp.

Image
Image

Utvidelse av porene:

Hvis du gjør det til en vane å ikke fjerne sminken din før du sover, vil den øke størrelsen på porene dine på grunn av oppbygging av sminke og vil også strekke dem. Dine porer blir mer merkbare og elastiske. Og vi ønsker alle våre porene å være tette og ikke løs. Don vi det?

Måter å fjerne sminke:

  • Babyservietter er rask og enkel måte å fjerne sminke på. De vant ikke irritere huden din. Hold noen klutene hendige ved nattbordet ditt.
  • Bare häll litt melk rett på en bomullsboll og forsiktig dra over øyet, det er en naturlig måte å fjerne sminke på, og det vil også legge huden din myk.
  • For å fjerne øyesminke, bruk litt babyolje. Din sminke vil lett komme av.
  • For å fjerne alt fra leppene dine, kan du bruke litt petroleumsglass på leppene dine og forsiktig tørke den med et vev.
  • Hvis du har tørr hud, kan du bruke olivenolje for å fjerne sminke for å unngå tørking av huden din.
  • Ta en bomullsboll og dypp den i litt yoghurt, gni den på ansiktet i sirkulære bevegelser og skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann. Det vil fukte huden din.
Image
Image

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Nighttime Beauty feil å unngå 10 vaner som skader huden din Best Makeup Removers tilgjengelig i India Beste Makeup Remover Ever! Maybelline Makeup Remover Eye, Lip Review, Eksperiment Lakme Absolute Bi-Phased Makeup Remover Clinique ta dagen med sminkefjerner Léôôal Lip og Eye Makeup Remover Beste Hjemmelagde Makeup Remover

Populært emne