Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Chanel 21 Distinction Rouge Allure Gloss - For Vinfarget Lips! - MOTE 2023
Chanel 21 Distinction Rouge Allure Gloss - For Vinfarget Lips! - MOTE 2023
Anonim

Chanel 21 Distinction Rouge Allure Gloss - For Vinfarget lepper?

Image
Image

Påstander: FARGE OG SKINE LIPGLOSS I ET KLIKK Fargestyrken til en leppestift. Den lakkede glansen av en lipgloss. I et forførende klikk, gir ROUGE ALLURE GLOSS dramatisk, slitesterk dekning med fuktighetskomfort. Legg til forkjærligheten med komplementære nyanser av ROUGE ALLURE Luminous Intense Lip Color og LE VERNIS Nail Color.

Pris: Rs 2400 / USD 34

Image
Image

Min erfaring med Chanel 21 Distinction Rouge Allure Gloss

Jeg er helt besatt av dype viner og plomme nyanser. Så da jeg så denne, ble jeg straks trukket mot den. 21 Distinction er en fantastisk dyp plommefarge med meget fin glimmer. Shimmer viser ikke på lepper skjønt.

  • La oss begynne med emballasje, som er ganske fancy å si mildt. Det er klikkbar applikator. Du klikker på toppen og applikatoren dukker opp. Glossen lukkes også med et tilfredsstillende klikk, så du trenger ikke å bekymre deg for at den åpnes i vesken din. Men jeg blir fortsatt bekymret, for hvis den klikker ved et uhell, kan det åpne. Det er ikke en rennende glans som vil dryppe eller spyle fortsatt ideen bekymrer meg. Resten av emballasjen er et blankt svart rør. Selv om den ene enden av røret er farget med samme nyanse som en glans, føler jeg fortsatt at en ugjennomsiktig emballasje er ganske forvirrende å lagre.
  • Glansen er superpigmentert. To swipes og du får full dekning på leppene.
  • Tekstur er litt tykk med at du bruker den. Er ikke for klebrig, men forvent ikke at det er "leppestiftet ikke klebrig".
  • Det føles hydraterende på leppene.
  • Glansen er ikke altfor skinnende. Mer som en klassisk skinnende uten å være over toppen.
  • Oppholdsstyrken er rundt 3 timer hvis du spiser og drikker regelmessig. Men det er definitivt en av de få glansene som etterlater en lett flekk bak på lis.
  • Det bløder ikke, og det går heller ikke i rette linjer.
  • Fargen er soooo nydelig for hverdagsbruk.
  • Det er en mild rosende duft for den. Ikke plagsomt i det hele tatt.
  • Applikatoren er myk og formen bidrar til å få lippene til å bli enkle.

Alt i alt, en av de fineste glossene jeg eier. Det gjør at leppene ser bra ut og jeg absolutt elsker fargen. Jeg har også brukt det her.

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch
Swatch
Image
Image
Image
Image

Chanel Le Baiser Lustful Kiss Rouge Coco Lipstick Review, Swatch Chanel 142 Pink Teaser Glossimer Review, Photos and Swatches Chanel Glossimer Amour Review, Swatch, Look 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper Chanel Rouge Allure Lipstick Genial Review Chanel Rouge Allure Velvet - 36 La Caline Chanel Coquette Rouge Allure leppestift Review, Swatch, FOTD

Populært emne