Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Inglot Slim Gel Lipstick Shade No. 42 Review - UTSEENDE 2023
Inglot Slim Gel Lipstick Shade No. 42 Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg om en leppestift som har vært min favoritt siden jeg kjøpte den og det er en slank gelleppel fra Inglot og fargen jeg har er skygge nr. 42. Jeg har brukt mange forskjellige produkter fra Inglot og elsket dem alle og dette en er ikke forskjellig fra andre. Jeg elsker det mer enn noen av leppestifterne jeg har fra Inglot.

Image
Image

Produkt kvantitet: 1,8 g

Pris: Rs. 850

Image
Image
Image
Image

emballasje:

Disse slanke gelleppene kommer i en slank sylindrisk formet all svart emballasje med merkenavnet skrevet i hvitt. Emballasjen er solid og den svarte fargen gjør at den ser elegant ut. Det eneste problemet jeg har med emballasjen er at det som alt er svart, kan fargen ikke gjenkjennes før emballasjen er åpnet (som fargene ikke har navn, et annet negativt punkt på disse). Det svarte sylindriske røret pakkes videre inn i en svart boks som inneholder alle detaljer om produktet.

ingredienser:

En lang liste over ingredienser er nevnt på den svarte boksen.

Produktbeskrivelse:

Slim Gel Lipstick gir en lettere og hydratiserende dekning. Parabenfri formel. Ikke testet på dyr.

Image
Image

Jeg tar på Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42:

Farge & pigmentering:

I det siste har jeg vært forelsket i rene lakkfarger som de er komfortable å bære på kontoret, og dette er hovedårsaken til at denne ene har blitt min go-to farge. Skygge nr. 42 er en ferskenorange skygge som gir en ren effekt i en enkelt strøk, men for å få bedre farge på leppene, kan leppestiften lett legges uten å se stygg ut. Denne fargen er perfekt til bruk i løpet av dagen, og kan brukes med flertallet av det som kan brukes til kontor. I motsetning til noen andre lyse appelsiner, er dette faktisk en veldig naturlig utseende farge. Pigmenteringen av fargen er god, men kan lett bygges til ønsket farge ved å legge på fargene.

Image
Image

Tekstur og oppholdsstyrke:

Lippestiften er glatt å påføre, men er ikke buttery glatt, og dette skyldes gelformuleringen. Lippestiften føles veldig myk og lett på leppene, og det er absolutt ikke nødvendig å ha en leppebalm under farge, da dette i seg selv er tilstrekkelig fuktighetsgivende. Fargenes oppholdsstyrke er ikke så imponerende, men den kan likevel forbli for en anstendig 2-3 timer (uten et stort måltid), fargen har ikke en fargestyrke, og dermed kan ikke farge ses når leppestiften er fjernet.

Image
Image
 Samlet sett er leppestiften et produkt av god kvalitet som fungerer som en fuktighetskrem og en naturlig leppefarge som lett kan brukes til å virke. Det er verken for sterkt eller for kjedelig og vil se bra ut på flertallet av hudtonene.
Samlet sett er leppestiften et produkt av god kvalitet som fungerer som en fuktighetskrem og en naturlig leppefarge som lett kan brukes til å virke. Det er verken for sterkt eller for kjedelig og vil se bra ut på flertallet av hudtonene.

Fordeler med Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42:

• Vakker, elegant emballasje. • Naturlig dagligdagse farge. • Føler lys på leppene. • Ekstremt fuktighetsgivende. • Byggbar farge. • Uten parabener. • Ikke testet på dyr.

Ulemper med Inglot Slim Gel Lipstick Shade nr. 42:

• Dyrt. • Ingen navn. • Gjennomsnittlig oppholdsstyrke.

Skal jeg kjøpe Inglot Slim Gel Lipstick Shade No. 42?

Ikke denne farge, da dette området har mange andre farger å prøve fra. Dermed kan jeg ikke kjøpe denne fargen igjen, men ja, jeg vil gjerne prøve andre farger fra dette området.

Anbefaler jeg Inglot Slim Gel Lipstick Shade No. 42?

Ja! Hvis du har en vanskelig tid å bestemme hva du skal ha på kontoret, er dette et must-ha for deg.

IMBB Rating: 4/5

Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Review, Photos and Swatches Inglot Matte Lipstick # 420 Review, Fargeprøver Inglot leppestift Inglot Slim Gel Lipstick nr. 43 gjennomgang Inglot Lip Paint Review, Photos and Swatches Inglot Lipstick 105-Swatches and Photos Inglot Freedom System Lipstick Palette NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød NYX Slim Lip Liner Pencil Fuschia NYX Slim Lip Pencil i blomst NYX Slim Eye Pencil - Kobber og Emerald City Kerastase Nutritive Creme Oleo-Relax Slim Keracnyl Foaming Gel for Acne Prone Skin

Populært emne