Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Streetwear Farge Rich Lilla Magic Lip Farge for Lilla Lipstick Lovers - HUDPLEIE 2023
Streetwear Farge Rich Lilla Magic Lip Farge for Lilla Lipstick Lovers - HUDPLEIE 2023
Anonim

Streetwear Color Rich Lip Color - 07 Purple Magic

Hei solskinn,

Hvordan har du gjort det? Det er en slik kjedelig dag at jeg ikke kunne komme seg ut av sengen på alvor. Jeg har observert lyn i himmelen siden 2 dager; Gud.. vi vil ikke ha mer regn nå.

Hver lørdag har moteklassene et tema, og vi må kle seg så som vi er merket på. Denne uken var temaet "Red Carpet". Jeg fant at jeg ikke hadde noen kjole i skapet mitt. Jeg ordnet endelig noe indo-vestlig, og jeg vil sikkert dele det med dere når jeg er ferdig.

Streetwear er min favoritt hverdags leppefarge. Jeg og mor plukket opp noen Streetwear-lippier; Jeg fikk Pink Pie og rosa-a-boo, og mor fikk lilla magi. La oss se hvordan denne lilla mauvyfargen jobbet.

Image
Image

Pris:

Rs. 135 for 3,5 g

Produktbeskrivelse:

• Gir maksimal fargebetaling og maksimal fuktighet til lepper • Utmerket fargebetaling og høy dekning • Glir glatt på leppene

Image
Image

Min erfaring med Streetwear Color Rich Lip Color - 07 Purple Magic:

Mauves og purples er egentlig ikke min kopp te. Jeg føler meg veldig moden når jeg bærer dem, og jeg liker det bubblende utseendet anyday. Street wear lip farger er fantastisk så langt som daglig slitasje er bekymret. Det er like kremaktig med en nydelig pop i farge. Denne nyansen tilhører morens forfengelighet. Den kommer i en enkel svart emballasje; Ikke noe spesielt. Denne serien har en veldig bred skygge samling å velge mellom. Denne nyansen er en fin mauvy lilla skygge og det er noe som umiddelbart lyser opp ansiktet. De fleste av de modne damene liker å ha purpur og brune, derfor er dette et perfekt for dem. Fargeintensiteten er avhengig av antall swipes du bruker. Når du sveiper den to ganger, får du en veldig vakker, men myk berry lilla nyanse og sveiper den 4-5 ganger, vil gi deg en intens vampy lilla skygge. Tekstur er kremaktig, men ikke så buttery at den kan bryte på påføring. Det er heller ikke vanskelig, og derfor glir det veldig jevnt og perfekt på leppene. Skyggen legger seg ikke i fine linjer, og denne fargen har mindre glimmerpartikler som er merkbare i kulen. Men når du bruker den, gir den et halvmattig utseende med glans og ikke glimmer. Derfor er glimmeren ikke synlig, det gjør bare jobben med å skinne til leppene. Oppholdsstyrken er gjennomsnittlig, men jeg tror 3 timer er ganske bra for denne typen leppestift. Den forsvinner litt når du spiser eller nipper, men uten det forblir den helt på plass. Denne nyansen ser veldig elegant ut når den brukes, og den kan passe til formelle slitasje og kvelden kjoler perfekt for å skape det sofistikerte utseendet. Samlet mener jeg at disse gjør en virkelig god jobb, og disse vil alltid forbli i min forfengelighet, uansett hva som kommer!

Image
Image
Image
Image

Pros av Streetwear Color Rich Purple Magic Lip Color:

-En lett tilgjengelig i et stort utvalg av nyanser å velge mellom. -De har en nyanse for hver aldersgruppe som spenner fra fersken, pinks, purples og browns. -Packeringen er praktisk å bruke og den nye emballasjen til dette området er helt søt. -Konsistensen er perfekt. -Det knuses ikke lett under påføring. -Det glir på leppene veldig pent og gir en skinnende overflate. -Skyggen er en nydelig lilla mauvy-nyanse og lyser opp hudtonen umiddelbart. - Fargeintensiteten varierer fra mykt til mørkt og avhenger hvor mange ganger du sveiper den. -Det er en flott dagligdagse nyanse for damer over 35-40. -Steder på i 3 timer uten måltid. - Ikke la synlig glitre på leppene etter at den er borte.

Ulemper av Streetwear Farge Rich Lilla Magic Lip Lip:

-Det har små glimmerpartikler som du kan se i kulen, men jeg er sikker på at de ikke vil plage deg.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale Streetwear Color Rich Lip Color - 07 Purple Magic?

Ja. Moren min anbefaler dette og bruker det nesten hver dag. Jeg er også glad i samlingen og kvaliteten de tilbyr, derfor er dette spekteret en stor tommelen opp for meg. Og nå har de lagt til nydelige nyanser med en ny glidelåsemballasje, som kan motstå det?

Image
Image
Image
Image

IMBB Rating: 4.7/5

Konklusjon på Streetwear Color Rich Lip Color - 07 Purple Magic:

Jeg bruker normalt ikke slike nyanser, men det føltes veldig bra å prøve noe nytt, og det så ikke bra ut i det hele tatt. Jeg føler at jeg burde bruke slike nyanser ofte, men det kan jeg ikke forlate de fersken og pinks!

Streetwear Color Rich Lip Farge - Rosa Currant Streetwear Color Rich Lip Color Cherry Slush og Red Flame Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Streetwear Color Rich Lip Farge: Pink Fortress and Earth Streetwear Color Rich Lip Farge - Sun Kissed Lilla Svart Smokey Eye Tutorial

Populært emne