Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow Review - KROPP 2023
Gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow Review - KROPP 2023
Anonim

Gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow Review

Hei vakre mennesker,

Så, her har jeg en annen vakker hver dag nyanse fra Makeup Forevers nye Artist eyeshadow linje - I662 (jeg står for iriserende) eller Amber Brown. Hvis du allerede har lest mine siste vurderinger på disse øyeskyggene, ville jeg hoppe over til "Min ta" -delen av denne anmeldelsen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Sephora beskriver denne øyeskyggen som "en svært blandbar, gelpulverøyskygge og pulverbluss med levende fargerutbetaling. Opprett uendelig øyeutseende som strekker seg fra vakkert naturlig til svært kunstnerisk med denne unike øyenskyggepaletten. Med sin gjennombrudd, gelpulverformet blandet med ultrafargede pigmenter, etterlater Artist Shadow et jevnt, jevnt resultat som gir lokk supermettet, varig farge. En lettblandbar formel som har diamant, iriserende, matte, metallisk og sateng, er en tilgjengelig skygge for profesjonell makeup artist og hverdagslige kvinne. "

Image
Image

Størrelse og pris:

En enkelt panne koster 21,00 dollar for 0,07 oz eller rundt 2 gram. Dette er litt på den høye enden av prisen jeg betaler for en enkelt øyeskygge, men mengden er så mye mer enn det du får fra de fleste andre øyeskyggepanner. Dette er en alvorlig stor øyeskyggepanne! Til referanse er under gjennomsnittlig pris og kvantitet (for en enkelt øyeskygge) av noen vanlige øyeskygger:

Brandpris (i USD) Antall (i gram):

Image
Image

Jeg fortsetter å gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow:

Kobberfarger er noe jeg begynner å varme opp til bare nylig. Jeg trodde alltid at de ikke ville passe til min hudtone. Men da jeg så det på andre indiske skjønnheter, ble jeg overrasket over hvor bra det så på dem. Men da jeg fargede denne fargen, var det kjærlighet ved første blikk, og jeg har ikke sett tilbake. Jeg visste at jeg måtte innlemme dette spesielle kobberet i utseendet mitt. Denne øyeskyggen er et vakkert medium kobber med en lett metallisk gylden glans på den. Det har også noen brune undertoner som gjør den til en meget slitesterk farge. Det er definitivt veldig varmt og glitrende, men jeg tror det gjør det til et utmerket valg for indiske festligheter.

Image
Image

Som enhver annen øyeskygge fra dette området har denne fargen også fantastisk utbetaling. Det er helt ugjennomsiktig i en enkelt fargeprøve! Tekstur er definitivt gel som. Det er en så vakker og intrikat farge. Det er den perfekte kobber-gullbrune "plukke meg opp" for øynene dine.

Selv med all iridescens var det nesten ingen fall, noe som er så imponerende. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med denne fargen, og det er et utmerket tillegg til alles samling hvis du elsker unike kobber-gyldne farger.
Selv med all iridescens var det nesten ingen fall, noe som er så imponerende. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med denne fargen, og det er et utmerket tillegg til alles samling hvis du elsker unike kobber-gyldne farger.
Image
Image

Her er ting jeg elsker om å gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow:

  • Nydelig festlig farge.
  • En helt annen type kobber - alt gullet i det gjør det mer brukbart hvis du er redd for ekte kobbertoner.
  • Vakker farge for å fremheve brune og hasseløse øyne.
  • For prisen får du en utrolig mengde meget høy kvalitet øyeskygge.
  • Øyenskyggen er veldig pigmentert.
  • Fargebetaling er fantastisk! Det var vanskelig å fjerne fra armen min etter å ha sett det!
  • Jeg LOOOOOVE single potter så mye (jeg må depot alt og ødelegge halvparten av tingene i prosessen).
  • Denne holder også for alltid på meg med en primer (Urban Decay eller Nars). Jeg har slitt den i opptil 10 timer og øyenskyggen ble liggende på øyelokkene mine uten overføring.
Image
Image

Ting jeg ikke er så mye forelsket i å gjøre opp for alltid I662 Amber Brown Artist Eyeshadow:

  • Den eneste virkelige con er tilgjengelighet! I USA er det nok noen Makeup Forever Boutiques rundt, men for de fleste av oss må du kjøpe dem fra en Sephora!

IMBB Rating:

Jeg vil vurdere denne øyeskyggen en 4,5 / 5! Perfekt øyenskygge for en spesiell dag eller for å lyse opp hverdagen!

Gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge For De Som Vil Skimrende Hvit Base Skygge Gjøre opp for alltid M532 Artist Eyeshadow GJØR OPP EVER 5 Camouflage Cream Palette No 4 Gjøre opp for alltid Aqua Cream # 5, # 15 Gjør opp for alltid Mat Velvet Matifying Foundation Gjøre opp for Ever HD Foundation Fyll opp evig tåke og fikse sminkeberedning Gjøre opp for alltid High Definition Microperfecting Primer # 6 Yellow Hvordan bli en makeup artist Lakme Lash Artist Gjøre opp for alltid - Rouge Artist Intense # 45 Lakme Eye Artist Pen

Populært emne