Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Victoria's Secret Pure Seduction Hand og Body Cream perfekt for vintre? - SKJøNNHET 2023
Er Victoria's Secret Pure Seduction Hand og Body Cream perfekt for vintre? - SKJøNNHET 2023
Anonim

Victoria's Secret Pure Seduction Hand and Body Cream

Hei kjære damer!

Jeg skal vurdere Victoria's Secret Pure Seduction Hand and Body Cream i dag. Jeg fikk dette da jeg var i London noen måneder tilbake og oh gutt, Jeg er forelsket i det. Med mer ranting vil jeg fortsette med anmeldelsen.

Image
Image

Påstander:

En flørtende, blomsterduft. Entice in Pure Seduction, en lidenskapelig romantikk med saftig rød plomme og søt freesia. Opplev luksusen av duftende hydrering. Intensiv formel er forsterket med påfylling av avokado og søte mandeloljer, pluss hydrerende honning. Masser på for rik, 24-timers fuktighet, med fokus på tørre, tøffe områder. Hud føles myk, glatt og berørbar: Den ultimate sexy sensasjonen.

Pris:

£8.95

Image
Image

Jeg tar på seg Victoria's Secret Pure Seduction Hand and Body Cream:

For startere, jeg er forelsket i denne krem !!! VS har helt rettferdiggjort den rene forførelsesmerket denne krem har, lukten er bare guddommelig. Det er søtt og sexy og floral og veldig feminint. Rød plomme og søt freesia er en av mine favoritt dufter fra VS. Jeg har kroppsvask, kroppsdamp og kroppssmør fra samme område, ren forføringsdosering rett? Men jeg kan ikke hjelpe det. Folk kjenner meg igjen når jeg bærer denne duften nå spør de meg om noe er galt med meg hvis jeg ikke bruker det 😛 Emballasjen er så søt. Den kommer i et skinnende rosa rør med freesia blomsttrykk over det, super søt! Det ser utrolig ut på bordet mitt. Røret klemmer mot slutten, slik at du enkelt kan klemme ut produktet når det er i ferd med å tømme. Jeg er den rare typen som faktisk ruller røret og bruker hver bit av det, jeg håper jeg ikke er den eneste som gjør det 😛. Hetten er tett og sikker, så det er helt trygt å reise med.

Så lukt- ✓, emballasje - ✓. Men gjør det virkelig fuktighet? Ja det gjør det. Kremens tekstur er bare perfekt; det er heller ikke for tykt og heller ikke for rennende. Det er svært fuktighetsgivende og absorberes lett i huden. Kremet er sterkt duftende og duften forblir på god 5-6 timer, som er fantastisk for kroppskrem. Det dobler opp som en parfyme, perfekt lat jentehakk.

Fordeler med Victoria's Secret Pure Seduction Hånd og Kroppskrem:

  • Himmelsk lukt
  • Fuktighet godt
  • Duft forblir på lenge.
  • Søt emballasje
Image
Image
Image
Image

Ulemper med Victoria's Secret Pure Seduction Hånd og Kroppskrem:

Tilgjengelighet. Men du kan enkelt finne VS produkter i vakre i Lokhandwala, Mumbai.

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Pure Seduction Hand and Body Cream?

JA. Det er min favoritt body lotion for tiden.

Victoria's Secret Endless Love Hand og Body Cream Review Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Victoria's Secret Pure Seduction Fragrance Mist Victoria Secret Garden Collection Secret Charm Body Butter Victoria's Secret Slike Flørt Dyp Mykning Kroppsmørk Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Victoria's Secret Luminous Touch Luksuriøs Kroppskrem Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Nivea Pure Effect Total Face Cleanup Anna Andre Signatur Seduction Leppestift Lakme Lip Love Sangria Seduction Leppestift Aroma Magic Honey Hand and Body Lotion Merker & Spencers Lemon Verbena Hand & Body Lotion Naturlig Øvre Canada Wild Mint Lime Hånd og Kropp Lotion Lush Karma Kream Hånd og Kropp Lotion Bath & Body Works Vakker Day Triple Moisture Body Cream

Populært emne