Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge For De Som Vil Skimrende Hvit Base Skygge - HåR 2023
Gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge For De Som Vil Skimrende Hvit Base Skygge - HåR 2023
Anonim

Gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge For De Som Vil Skimrende Hvit Base Skygge

Kjære IMBB-ians,

Jeg håper dere alle gjør fantastiske. Jeg håper også at dere nyter disse Makeup Forever eyeshadow vurderinger! I dag har jeg en nydelig, men uvanlig nyanse fra kunstnerens øyeskygge linje - ME122 (ME står for metallisk) eller Snø. Hvis du allerede har lest mine siste vurderinger på disse øyeskyggene, ville jeg hoppe over til "Min ta" -delen av denne anmeldelsen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Sephora beskriver denne øyeskyggen som "en svært blandbar, gelpulverøyskygge og pulverbluss med levende fargerutbetaling. Opprett uendelig øyeutseende som strekker seg fra vakkert naturlig til svært kunstnerisk med denne unike øyenskyggepaletten. Med sin gjennombrudd, gelpulverformet blandet med ultrafargede pigmenter, etterlater Artist Shadow et jevnt, jevnt resultat som gir lokk supermettet, varig farge. En lettblandbar formel som har diamant, iriserende, matte, metallisk og sateng, er en tilgjengelig skygge for profesjonell makeup artist og hverdagslige kvinne. "

Image
Image

Størrelse og pris:

En enkelt panne koster 21,00 dollar for 0,07 oz eller rundt 2 gram. Dette er litt på den høye enden av prisen jeg betaler for en enkelt øyeskygge, men mengden er så mye mer enn det du får fra de fleste andre øyenskyggepanner. Dette er en alvorlig stor øyeskyggepanne! Til referanse er under gjennomsnittlig pris og kvantitet (for en enkelt øyeskygge) av noen vanlige øyeskygger:

Brandpris (i USD) Antall (i gram):

Image
Image

Jeg fortsetter å gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge:

Jeg ville aldri trodd at jeg ville finne en kule-skinnende hvit øyeskygge interessant, la alene kjøpe den. Jeg tror dette er en ganske vanlig øyenskyggefarge, men når jeg sverget det, kunne jeg ikke motstå å kjøpe den fordi jeg ikke har for mange farger som den. Selv om fargen er veldig kul og "hvit", og helt sammenstøt med hudtonen min, tror jeg det er virkelig ment å være en grunn øyeskygge for å forstørre eventuelle andre øyeskygger du kan bruke. Nesten snill som en øyeskygge base for øyeskygge!

Image
Image

Jeg vet at det virker så dumt, men hvis jeg ønsker å legge til glimmer og iridescens til mine matte øyenskygge, bruker jeg ME122 som en base og deretter bruker den matte øyenskyggen. Det forvandler den matte helt til en skinnende øyenskygge og gir liv og dybde til den opprinnelige matte fargen. Jeg føler at jeg gjentar meg selv, men pigmenteringen av denne øyeskyggen var episk! Igjen, med all glimmer og glans, faller ingen ut som er veldig verdsatt!

Fargen er ugjennomsiktig i en enkelt fargeprøve og definitivt veldig kremaktig og gel som. Jeg vet at dette er en merkelig farge, men jeg elsker det som en base, og det gjør en utmerket høydepunktsskygge også!
Fargen er ugjennomsiktig i en enkelt fargeprøve og definitivt veldig kremaktig og gel som. Jeg vet at dette er en merkelig farge, men jeg elsker det som en base, og det gjør en utmerket høydepunktsskygge også!
Image
Image

Her er ting jeg elsker å gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge:

  • Utrolig pigmentert ekte "hvit" øyenskygge med glimmer.
  • Ikke en unik farge, men utmerket som en base.
  • Flott farge for å markere de indre øyene eller for glam øyenbryn buer.
  • For prisen får du en utrolig mengde øyenskygge av meget høy kvalitet.
  • Øyenskyggen er veldig pigmentert.
  • Fargebetaling er fantastisk! Det var vanskelig å fjerne fra armen min etter å ha sett det!
  • Jeg LOOOOOVE single potter så mye (jeg må depot alt og ødelegge halvparten av tingene i prosessen).
  • Denne holder også for alltid på meg med en primer (Urban Decay eller Nars). Jeg har slitt den i opptil 8 timer under andre farger, og begge fargene syntes å bli satt!
Image
Image

Ting jeg ikke er så mye forelsket i om å gjøre opp for alltid ME122 Artist Øyenskygge:

  • Ikke en veldig unik farge; Det er flere dupes tilgjengelig i markedet for mye billigere.
  • Tydeligvis - tilgjengelighet! I USA er det nok noen Makeup Forever Boutiques rundt, men for de fleste av oss må du kjøpe dem fra en Sephora!

IMBB Rating:

Jeg vil vurdere denne øyenskyggen 4/5! Jeg vet dette en merkelig farge og definitivt ikke opp alle smug, men hvis du føler deg dristig, vil denne fargen definitivt legge til "oomph" til utseendet ditt.

Gjøre opp for alltid M532 Artist Eyeshadow GJØR OPP EVER 5 Camouflage Cream Palette No 4 Gjøre opp for alltid Aqua Cream # 5, # 15 Gjør opp for alltid Mat Velvet Matifying Foundation Gjøre opp for Ever HD Foundation Fyll opp evig tåke og fikse sminkeberedning Gjøre opp for alltid High Definition Microperfecting Primer # 6 Yellow Hvordan bli en makeup artist Lakme Lash Artist Gjøre opp for alltid - Rouge Artist Intense # 45 Lakme Eye Artist Pen

Populært emne