Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kan BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe Lipstick Omforme deg til en Red Hot Diva? - HåR 2023
Kan BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe Lipstick Omforme deg til en Red Hot Diva? - HåR 2023
Anonim

Kan BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe Lipstick Omforme deg til en Red Hot Diva?

Hei dukker

Håper dere alle er i beste helse og nyter vintre. Vi har veldig kjølige morgener og enda kaldere kvelder og netter her, noe som gjør meg fullstendig lat og det er den ubudne kalde og hosten alltid der. I dag vurderer jeg en rød leppestift, en fallskygge fra BH Cosmetics Crème Luxe Lipstick-serien. Skyggenes navn er fengslende - Te Amo. Dette spekteret har noen vakre nyanser, men jeg fant noen pinks og fersken for lys eller melkeaktig for å passe til asiatiske hudfarger, så man må være veldig forsiktig mens du tar opp nyanser online. Dessverre er det ikke mange fargeprøver tilgjengelig for å veilede oss om nyanser. La oss gå videre til anmeldelsen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Gjør leppene dine et tilbehør med denne ultra luksus, fuktighetsrike og høypigmenterte leppestift. Beriket med Shea Butter til fuktighet og E-vitamin for å beskytte for en slank og fløyelsaktig finish.

Image
Image

Ingredienser og fordeler:

 • Shea Butter for fuktighet.
 • Vitamin E for beskyttelse mot antioksidanter.
 • Klinisk testet.
 • Ikke-irriterende.
 • Allergi testet.
Image
Image

Pris:

$ 3,95 med all frakt, skatter og avgifter, det kostet meg $ 6,75 for 3,5 gms. Laget i Taiwan.

Mitt syn på BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe leppestift:

emballasje: Lippestiften kommer forseglet i en plastemballasje som var en smerte å fjerne; man bør definitivt fjerne den før ellevte time. Den kommer i en matt, svart, rundformet kule med gjennomsiktig del nederst for å vise skyggen på leppestiftet. Samlet sett trenger emballasjen litt forbedring etter min mening for å gjøre det tiltalende.

Tekstur og finish:Tekstilens tekstur er for kremaktig og glir på som smør. Det positive aspektet av tekstur er enkel påføring og hydrering, men så har slike kremete teksturer en tendens til å smelte ned i sommer som kan bli rotete raskt. For nå er de trygge og perfekte for vintre og gir rikelig fuktighet mot leppene. Det fjærer ikke eller avgjør seg i linjer. Så, navnet crème luxe er med rette satt for leppestift. Målingen er kremaktig og lett og føles ikke klissete på leppene.

Image
Image

Farge og pigmentering:

Pigmenteringen er altfor intens en swipe gir full opacity uten å gi en lagdelt utseende. Dette er en nøytral slags rød, heller ikke blå basert, men heller ikke for oransje. Siden rød er en dristig nyanse, må du sette krøllingen forsiktig for å unngå blødning. En leppeforing tjener hensikten best, noe som gjør jobben enklere.

Image
Image

Levetid og overførbarhet:Creamier nyanser kommer med con av overførbarhet og det gjør også denne leppestiften. Snakker om lang levetid, det handler om 4-5 timer, i hvert fall med regelmessig snacking og munching rundt. Ingredienslisten hopper over parabener som er et stort pluss sammen med flere voks (inkludert bivoks), vitamin E og sheasmør nevnt.

Image
Image

Fordeler med BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe leppestift:

 • En perfekt kremaktig godbit for røde leppestifter.
 • Kremaktig finish med nydelig pigmentering.
 • Full ustabilitet i en sveipe.
 • Glatt, myk og fuktighetsgivende på leppene.
 • Ikke fjær eller bløder når den er satt med en leppeforing.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • God levetid.
 • Duftfri.
 • Ingen parabener.

Cons av BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe leppestift:

 • Overførbar.
 • Emballasje må forbedres.

IMBB Rating:

4.6 /5

Endelig dom på BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe leppestift?

Dette er et stort utvalg fra merkevaren, med 14 nyanser å velge. Jeg er imponert over kvaliteten, prislappen er ganske sett og fargen er flott for vintre. Sikkert anbefalt til de som kan få tilgang til det, bare plukke opp skyggen klokt på grunn av mangel på online stikkord.

Bh Cosmetics 66 Color Lip Palette BH Kosmetikk Vanntette Lip Liners BH Cosmetics Duo Blush Palette BH Kosmetikk Bombshell Bronze Shimmering Bronzer - Siren Bh Cosmetics 88 Farge Tropical Shimmer Palette BH Cosmetics 120 Farge Øyenskygge Palette-1ste utgave Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge + Weekend Haul Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Abrikos Lakme Absolute Creme Lipstick - Sheer Berry MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Funk Smashbox Være legendarisk leppestift i fig

Populært emne