Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

10 Overraskende måter å bruke kokosnøttolje i Beauty Routine - UTSEENDE 2023
10 Overraskende måter å bruke kokosnøttolje i Beauty Routine - UTSEENDE 2023
Anonim

Kokosolje har vært en stift kjøkkenkomponent i de fleste indiske boliger så lenge vi kan huske, men i de senere år har folk over hele verden anerkjent verdien av kokosnøttolje for de mange skjønnhetsfordelene det tilbyr. Kokosolje er en fantastisk skjønnhetsrediens. Ikke bare er det helt trygt, naturlig, rimelig og veldig lett tilgjengelig, det har også mange helbredende egenskaper. Det har anti-sopp, anti-bakterielle og dype fuktighetsgivende egenskaper, noe som gjør det til en kraftfull ingrediens for å innlemme i din skjønnhetsrutine. Et raskt tips før vi går videre - i tilfelle du ikke liker lukten av kokosnøttolje, må du huske på at deodoriserte versjoner av kokosnøttolje også er lett tilgjengelige i markedet. Kokosolje som kommer fra enten Kerala eller Andamans er min preferanse.

Her er 10 fantastiske måter der du kan inkorporere kokosnøttolje i din skjønnhetsrutine:
Her er 10 fantastiske måter der du kan inkorporere kokosnøttolje i din skjønnhetsrutine:

1. Som en kropp fuktighetskrem:

Dekk de dyre kremer og lotioner for denne rene, naturlige og rimelige oljen. Ikke bare sparer du hud og kropp fra den skaden de kjemisk belagte fuktighetskreftene kan gjøre, det mer enn å løse din hensikt. Hvis du har tørr hud, så kan kokosolje være din beste venn. Du kan bruke så mye (eller så lite) av det som du vil, over hele kroppen din. Den er best brukt rett etter en varm dusj, da den deretter blir absorbert best av huden. Hvis du lider av eksem eller tørre flekker, er kokosolje din beste innsats.

2. Som barberolje:

I stedet for å bruke en strippekremkrem eller noe av den typen, kan du bruke kokosnøttolje til barbering. Bruk den på huden din mens du er i dusjen og barber deretter. Du vil finne at det ikke bare hjelper deg med å barbere deg uten å blåse på huden din, men det vil også gi huden din en utrolig myk, glatt og eksfoliert hud.

3. Som sminkefjerner:

I stedet for å bruke rensende oljer, sminke å fjerne kremer eller gjøre opp med å fjerne kluter, er alt du trenger en teskje kokosnøttolje. Påfør det over hele ansiktet ditt, gi det noen sekunder og tørk det bort med en fuktig vaskeklut. Du vil oppdage at dette bryter ned og fjerner alle spor av sminke (vanntett mascara inkludert) og la huden føles myk og smidig. Du bør følge dette opp med en vanlig ansiktsrenser for å fjerne overflødig olje.

Image
Image

4. Som en kroppskrubb:

Ta litt kokosnøttolje, litt hvitt sukkergranulat og en liten bit av pulverkaffepulver for å lage deg en deilig kaffekropp. Dette gjør at huden din føles hyggelig og eksfoliert, samtidig som du blir kvitt cellulitt. Din hud vil føle deg utrolig når du vasker av det.

5. Som en tennbleker:

Kjemiske tennblekemidler og tannkrem gjør det lite å tette tennene dine. Dessuten er ingredienslisten deres ikke gunstig. Prøv å sveve litt kokosnøttolje i munnen din i noen minutter hver dag (denne teknikken kalles oljedrikker), og du vil se at de anti-sopp- og antibakterielle egenskapene i det ikke bare vil dype renset munnen og forhindre oral infeksjoner, men det vil også la tennene dine se hvite ut.

6. Som en hydratiserende hårmask:

Kokosolje har vært den hemmelige ingrediensen for mykt og skinnende hår i India i svært lang tid. Ikke bekymre deg for dyp kondisjonering og merkede hårmaskere. Drenk tressene i kokosolje og pakk et varmt håndkle rundt hodet. Vask det av for å få utrolig mykt og nært hår. Kokosolje bidrar også til å forhindre splitte ender, frizz og flass, og fremmer hårvekst.

7. Som en anti-aging potion:

Leter du fortsatt etter en anti-aging potion som fungerer? Kokosolje er ditt svar. Så lenge huden din ikke reagerer på det (spesielt hvis det er akne utsatt), kan du bruke kokosnøttolje for å hindre rynker, fine linjer og til og med beskytte huden mot solskader og tidlig aldring.

Image
Image

8. Som et nagelmykner:

Har du ikke tid til manikyr på salongen? Påfør litt kokosnøttolje til dine nagler og la den stå på en stund før du vasker den av. Det vil myke dine naglene og neglene dine vil se skinnende, næret og godt manikyrert.

9. Som en kinnbenet høylighter:

Pek på kinnbenet ditt en liten bit kokosnøttolje. Dens lysreflekterende og fuktighetsgivende egenskaper gjør det til en fantastisk kinnbenet høylyser som vil gi deg det som "tennes innvendig" utseende. Et enkelt og effektivt alternativ hvis du ikke har en highlighter i sminkesettet ditt.

10. Som en øyekrem:

Hvis du ikke vil bruke pengene dine på en dyr øye krem, men vil høste fordelene, så trenger du bare noen få dråper kokosnøttolje. Påfør oljen under øynene dine før du kommer i sengen. Dette vil nærme din delikate øyeområde, ta vare på de mørke sirkler og forhindre rynker under øynene dine.

Bortsett fra disse utrolige bruken av kokosnøttolje, er det mange flere. Så, gå videre og få deg en flaske kokosnøttolje og la det fungere sin magi!

OGX Vektløs Hydrering Kokos Vann Shampoo Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje 9 fantastiske skjønnhetsfordeler og bruk av kokosvann Fenugreek Seed Infused Coconut Oil for Long Hair & Split Ends: DIY 10 overraskende fakta om leppestifter 17 Overraskende skjønnhetsfordeler av eddik eddik eddik Ayurvedisk skjønnhetsregime 5 må ha babyprodukter for ditt skjønnhetsregime 8 grunner til å inkludere kokosmelk i helse- og skjønnhetsregime

Populært emne