Etude House Real Art Cleansing Oil

Hei pretties

Produktet jeg skal gjennomgå i dag, er Etude House Real Art Cleansing Oil Moisture.

Produktbeskrivelse:

Denne Cleansing Oil er formulert med kokosolje for forsiktig å fjerne tøff vanntett sminke mens du beskytter og fukter huden. Fjerner effektivt følgende sminke: Eyeliner, Mascara, Lipstick, BB Cream og Eye Brow sminke.

Pris:

$ 3 for 25 ml. Finnes også i 200 ml flaske.

ingredienser:

Viktig ingrediens i denne rensoljen er kokosnøttolje. Kokosolje er rik på fettsyrer som gir god fuktighet når den påføres huden. Resten av ingrediensene er gode emollients og emulgatorer. Merk: Kokosolje er ganske komedogen. Så, hvis du har sensitiv eller akne utsatt hud, eller følsom for kokosnøttolje, vennligst unngå denne rensoljen.

Min erfaring med Etude House Real Art Cleansing Oil:

For meg er oljerensing den beste måten å fjerne sminke og solkrem på. Den glir forsiktig av sminke og dype rensninger uten å tørke huden. Enkel grunn til at du skal bruke rensolje er fordi olje blandes i olje, men ikke i vann. Hvis du bruker en vannbasert rengjøringsmiddel for å fjerne vanntett sminke og solkrem, vil det ikke rengjøre hele sminken riktig. Og du trenger ikke å skrape en bomullspute med sminkefjerner over hele øyet og gni / bøye / trekk huden din som er slitt og slitende.

Regn eller glans, jeg har solkrem hver dag. Jeg bruker ikke sminke daglig, men jeg har CC-krem og kompakt pulver. Jeg bruker DHC dyprensingsolje eller Banila Co Clean It Zero Cleansing Oil balsam (jeg elsker dette) daglig for å fjerne solkrem. Siden de er litt tunge, kjøpte jeg denne reiseformede rensoljen fra Etude House for småhelgsturer. Det finnes tre typer Real Art Cleansing oljer. En er Real Art Cleansing Oil Light (for fet hud), den andre er Real Art Cleansing Oil Fuktighet (for tørr hud) og Real Art Cleansing Oil Deep Moisture (for meget tørr hud).

Jeg har tørr på kombinasjon og dehydrert hud, så jeg valgte "Fuktighets" -versjonen. Denne rensoljen kommer i en gulfarget flaske med hvit skruehett. Har du lagt merke til Mona Lisa på flasken? Hun gir ikke signatur smile, men ser ut som om hun var overrasket! Jeg antar at temaet bak denne rensingsoljen er at ansiktet ditt ser så bra ut som gjør at Mona Lisa kan gispe!

Jeg bruker ca. 1 ml av denne rensoljen på tørt ansikt og nakke og masser det forsiktig inn i huden min i 3 til 4 minutter. Solkrem og sminke begynner å oppløse i olje når du masserer. Jeg gni det forsiktig på øyenvippene for å fjerne mascaraen min og det brenner ikke øynene mine. Senere våtte jeg hendene mine i vann og masserte igjen i et par minutter. Oljen emulgerer når den blandes med vann og blir til melkehvite. Deretter vasker jeg med lunkent vann.

Min hud føles myk og ren etter tørking av ansiktet mitt med et håndkle. Men det fjerner ikke vanntett mascara effektivt. Det er fortsatt noen mascara igjen på piskene mine. Etter oljerensing skyller jeg vanligvis ansiktet mitt med Sebamed Clear Face rensende skum for å fjerne overflødig olje som forblir i de dype porene. Selv om jeg likte denne rensoljen, ville jeg foretrekke min Banila Co rensende balsam eller DHC rensing olje mer for å rense ansiktet mitt. Så etter å ha ferdig med Real Art Cleansing-olje tenker jeg på å avgjøre noen DHC-rensende olje i denne flasken når jeg reiser.

Pros av Etude House Real Art Cleansing Oil:

  • Renser godt.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Stikker ikke øynene.
  • Finnes i forskjellige versjoner for å velge etter hudtype.
  • Uten parabener.
  • Alkohol fri.

Cons av Etude House Real Art Cleansing Oil:

  • Ikke fjern vanntett sminke effektivt.
  • Kokosolje kan tette porene for akne utsatt eller sensitiv hud.

IMBB Rating:

3/5

Ville jeg tilbakekjøp Etude House Real Art Cleansing Oil?

Nei, jeg liker mine andre rensende oljer mer enn dette.

Vil jeg anbefale Etude House Real Art Cleansing Oil?

Det avhenger av ens personlige preferanse. Hvis du ikke er følsom for kokosnøttolje eller ikke har noen vanntett eller tung sminke, kan du prøve dette.

Håper min anmeldelse hjelper. Hold deg glad og vakker.

Etude House Alphabet Sheet Mask-Granateple Etude House Aloha To To Kiss Etude House Sun Prize Alle Proof Moisturizer SPF 50 Etude House Sun Prize Natural Corrector SPF 42 Etude House Baby Doll Puff Real Techniques On Location Mini Borste Trio Clinique Perfekt Real Makeup Real Techniques Miracle Complexion Svamp Clarins Total Cleansing Oil DHC Dyprensingsolje Shiseido Ultimate Cleansing Oil for Face / Body Shiseido Ultimate Cleansing Oil for Face / Body

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: