Streetwear Pink Champagne Color Rich Ultra fuktig leppestift

Dette er mitt andre valg fra "Ultra moist lipstick" -området, og jeg er helt glad i disse. Innvendig kjøpte jeg dem for gjennomgang, men nyanser er virkelig unike og bryter monotoni av pinks, appelsiner eller fuchsia leppestifter. Alle nyanser i dette området er veldig slitesterk. Les videre for å finne mer om skyggen.

detaljer:

Gi leppene dine en glimrende look med denne leppestift fra Street wear. Denne rike matte leppefarge gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret. Den glir jevnt og gir leppene et mykt og smidig utseende.

Pris:

INR 180.

emballasje:

Emballasjen til disse leppestifterne er det eneste en jente vil legge merke til og hoppe på. Selv om det er enkle, men de vakre bildene av 'Color Rich Divas' laget på gjennomsiktig hetten, gjør det til å virke veldig flink og attraktivt, lukkes hetten tett. Kulen er svart i farge og kulens hode stikker ut av røret, og du er sikker på å skade kulen en gang eller tre ganger mens du lukker lokket. Selv om alt på emballasjen ser attraktivt ut, men er litt av en plast-ky og virker skjøre, vel, kan ikke forvente bedre enn det for prisen.

Jeg tar på Streetwear Pink Champagne Color Rich Ultra fuktig leppestift:

Skygge:

Skyggen 'rosa champagne' er en ganske frodig champagnefarge, med rosa undertoner til den, veldig sant til navnet. Skyggen er veldig nøytral, en ekte MLBB-farge. Fargen kan gå med hver hudtone, spesielt kulere eller rettferdige hudtoner, men jeg vil foreslå at mørke hudfarger forblir borte fra denne fargen, da fargen ikke kommer opp på indiske hudfarger. En veldig slitesterk nyanse for hver dag, spesielt til kontor og høyskoler, og hvis du er en ekte n * de elsker, vil dette være en passende farge for deg.

Tekstur og finish:

Kulen ser ut til å være vanskelig og intakt, men leppestiften er ganske kremaktig og glatt i tekstur, det føles veldig lett på leppene. Den glir lett på leppene uten å rive seg. De er ikke superhydrerende på leppene, men de tørker heller ikke, og selv om du har tørre lepper virker det bra. Det vil ikke la leppene dine føle seg veldig tørr eller uttørket så snart de falmer vekk fra leppene, og det understreker heller ikke flekkete lepper. Lippestiften gir en kremaktig matt finish på leppene; Frosten i denne skyggen er neppe merkbar.

pigmentering:

Alle fargene i dette sortimentet varierer i pigmentering og formel, noen er rene, noen er ekstremt ugjennomsiktig og noen er byggbare. Og som 'Hot Ginger' faller denne skyggen også i kategorien byggbar farger. Pigmenteringen er ikke ugjennomsiktig i en sveipe, men den vil dekke mangel på lepper i 2 swipes, mer kan 2 swipes gjøre fargen føles litt kake på leppene. Men fargen har ikke den nødvendige opaciteten i den, så pigmenterte lepper kan unngå denne skyggen.

Stå i kraft:

Leppestiften har en svært gjennomsnittlig oppholdskraft; fargen varte på leppene mine i 2,5 timer uten å spise noe, du kan drikke vann eller nippe med te eller kaffe med det, men å spise tunge ville falme fargen.

Pros av Streetwear Pink Champagne Color Rich Ultra fuktig leppestift:

• En veldig fin champagnefarge med rosa fargetone til den, veldig sant til navnet. • En veldig apt MLBB eller n * de leppestift for nålevende leppestifter. • En slitesterk nyanse for hver dag, perfekt til bruk på kontoret og på høyskolen. • For lommevennlig pris er teksturen ganske jevn og kremaktig i en viss grad. • Programmet er veldig enkelt; den glir jevnt på leppene, uten å slepe. • Emballasjen ser veldig flett og iøynefallende. • Formelen er ganske fuktighetsgivende; det vil ikke overdrive eller tørke ut leppene.

Cons av Streetwear Rosa Champagne Color Rich Ultra fuktig leppestift:

• Fargen har gjennomsnittlig byggbar pigmentering, som må lagres i 2 swipes. • Mer enn 2 lag, ville farge føles lite kake på leppene. • Fargen er veldig nøytral, og vil derfor ikke komme opp på de fleste hudtoner. • Navnet antyder "fuktig", men formelen er ikke opp til det nivået.

Vil jeg anbefale Streetwear Pink Champagne Color Rich Ultra Moist Lipstick?

Ja, kjøligere hudfarger og skjønnhetene som elsker nøytrale leppefarger kan sikkert gå for denne fargen. Jeg sier ikke at fargen ville vaske ut noen hudtone, det er definitivt en pen, girly skygge, men fargen er så nøytral at den ikke kommer opp på de fleste indiske hudfarger. Når jeg vil føle behovet for å kjøpe en perfekt n * de leppestift for meg, vil jeg sikkert tenke på denne nyansen.

IMBB Rating:

3.8/5.

Håper du finner min anmeldelse nyttig.

Streetwear Color Rich Lip Color Cherry Slush og Red Flame Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Streetwear Color Rich Lip Farge: Pink Fortress and Earth Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion LA Splash Illuminating Highlighting Øyenskygge - Champagne Review Streetwear Color Rich Lipstick - Pink Champagne Review Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Pink Champagne Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 26 2019