Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Chanel Coco Noir EDP er for dine følsomme vinterkvelder - VEKTTAP 2023
Chanel Coco Noir EDP er for dine følsomme vinterkvelder - VEKTTAP 2023
Anonim

Chanel Coco Noir EDP er for dine følsomme vinterkvelder

Image
Image

Påstander: Magnetisk og kompromissløs, COCO NOIR avslører en svart som er intim, forførende og intenst strålende. Slående toppnotater av Grapefrukt og Bergamot fremhever blomsterkonvensjonen, med Rose og Jasmine, mens indonesisk Patchouli og Sandalwood notater gir varme.

Pris: Rs 6000 ca 50 ml

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring:

Jeg går gjennom så mange flasker Chanel Chance Eau Fraiche at jeg knapt prøver noen parfyme fra dem. I tillegg er jeg ikke den største fanen av Chanel No 5, så jeg holder det trygt og henter Chance. Men etter å ha prøvd et utvalg av Chanel Coco Noir bestemte jeg meg for å plukke en full flaske. Først er emballasjen såååå s * xy. Du vil bare eie flasken og holde den for alltid på din forfengelighet. Den er slank og mørk. Elsker det.

Notatene til denne parfymen er Grapefrukt, Bergamot, Rose, Jasmine, Patchouli og Sandeltre. For meg er det en flott blanding av krydret, sitrus og blomstret. Jeg er sucker for citrusy eller krydret parfymer, ikke så mye blomster. Det faktum at dette er en god blanding av dufter gjør den unik og svært balansert. Parfymen er ganske sterk når du sprayer det, men gir det en god 5-7 minutter å slå seg ned og det avgjøres til en varm, søt krydret slags duft. Jeg forestiller meg at jeg bærer den med en skinnjakke, et vinterdräkt, støvler, sitter en kafé på veien, og drikker kaffe - det er en slik stemning. Jeg finner det også veldig bra for s * xy middag datoer. Litt edgy men klassisk. Oppholdsstyrken er fantastisk for god 7-8 timer. Duften er ikke så feminin. så hvis du er ute etter girly søte dufter, kan dette ikke være din kopp te.

Jeg bruker det noen ganger i løpet av dagen, men jeg er alltid mer trukket mot det for mine kvelder.

Jeg la også merke til at du er vant til å bli vant til denne duften sakte. Da jeg brukte prøven de første gangene, fant jeg det litt sterk etter min smak. Men jo mer jeg brukte det jo mer begynte jeg å nyte det. Også forandringen i været hjalp. Og nå elsker jeg det absolutt. Coco Noir ville alltid gjøre det til vinter garderoben år etter år.

Vurdering: 5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Chanel N ° 5 Eau Premiere Spray Review Chanel nr. 19 Eau De Toilette Viva La Juicy Noir av Juicy Couture EDP Review St. Dupont Noir Eau De Toilette Review Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Coco av Chanel Eau De Toilette Chanel Chance EDP vs Miss Dior EDP

Populært emne