Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i mørk brun har den skøreste form! - UTSEENDE 2023
MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i mørk brun har den skøreste form! - UTSEENDE 2023
Anonim

MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i mørk brun

Hei, kjære mennesker,

Jeg er tilbake igjen med favorittmerket, og denne gangen er produktet helt forskjellig fra de vanlige øyenskyggene eller leppeproduktene. Dette er en farget base for øyeskygge; Jeg tror denne typen produkt er i utgangspunktet brukt til å intensivere og dukke opp øyenskyggefarger. Dette er helt nytt for meg, det jeg likte i produktet er den vinklede spissen, det er lett å jobbe med det på forskjellige måter.

Image
Image

Produkt detaljer: Lag utseendet med denne fantastiske 3 in1 Contour Eye Pen. Vinkelen på niben lar deg lage forskjellige utseende, uansett hva du ankommer. Legg til drama ved å skape store og dristige øyne, gå glamorøse for en myk og sultrig effekt, eller definer øyne for en ultramodern finish.

Image
Image

Pris: £ 1,50. (Lett tilgjengelig online i India på jabong.com)

emballasje: Pennen kommer pakket i en ytre pappkasse, med en skygge som indikerer klistremerke og trinn for å bruke den på forskjellige måter. Foringen kommer i en skinnende svart farge, toveis uttrekkbar pennform. Øyenforingen ser ut som en penn; andre ville forvirre det med en penn. Emballasjen er anstendig og enkel å bruke.

Image
Image

Jeg tar på MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i Dark Brown:

Om produktet: Som navnet antyder i den ytre pakningen "vinklet skyggeforing", er det et øyeskyggefargebaseprodukt i foringsform, som i utgangspunktet brukes til røkt øyesyn ved å blande produktet, det kan ikke brukes som en liner på grunn av den kremete, ikke- -settende og ekstremt oljebasert tekstur av den. Og hvis du planlegger å bruke det som en liner bare, må du sette det med noe gjennomsiktig pulver, for å unngå at fargene kommer fra flekker. Det er super enkelt å bruke produktet, du kan bruke det til å tegne en tynn linje av liner eller bruke den bredeste delen med blyantpunktet på blyanten. Du kan fungere som et proffs for å lage perfekt vinger, selv om du er en nybegynner. Blyanten kan bearbeides med forskjellige vinkler av enkeltspissen, derfor har den blitt kalt '3 i 1 konturpenne'.

Skygge: 'Mørkbrun' er en ganske mørk sjokoladebrun, uten metallisk glans eller glimmer i den; fargen er helt kremaktig matt brun. Jeg elsker mine øye sminke ting å være brun, og så denne glans fri brun nyanse var et must for meg. Definitivt er skyggen perfekt å ha hver dag som eyeliner eller som en øyeskygge i hele lokket.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Foringen har en veldig kremaktig jevn og oljebasert tekstur. Øyeblikket du åpner det og sveiper fargen, får du definitivt ideen om hvor kremaktig det er, som smør. Det glir som en drøm på dekslene og super lett å blande, da formelen er ikke-tørking. Foringen er mye pigmentert, og fargen er veldig byggbar. En sveipe er nok til å gi full farge på øynene, men for mer intensitet er det nødvendig med to swipes av produktet.

Oppholdsstyrke: Jeg har ingen nøyaktig ide om oppholdsstyrken til dette produktet, men hvis du bruker det som eyeliner og setter det med litt pulver, vil det vare i nesten 2 timer, og det er også mulig hvis du ikke rører eller gni dine øyne. Som tekstur er kremaktig, er det et perfekt produkt som bare kan brukes som øyenskygge eller for smokey øyeutseende. Liner er trygt å bruke på vannlinje, men fargene smelter dårlig på vannlinjen. Jeg vil foreslå de skjønnhetene som har super oljeaktige lokk bør unngå dette, fordi det er et oljebasert produkt.

Image
Image

Fordeler med MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i Mørkbrun:

 • Fin matt brun brun farge, passer for hver hudtone.
 • Et flerbruksprodukt, men fungerer ikke bra som eyeliner.
 • På grunn av den vinklede spissen kan du jobbe for å få forskjellige øyeutseende.
 • Blending er super lett, det er det vi trenger å gjøre for perfekt Smokey Eye.
 • Emballasje er anstendig, enkel å bruke og reise vennlig.
 • Tekstur er super kremaktig og glatt som smør.
 • Flott å bli brukt som base for brune, svarte eller mørkere øyenskygger.
 • Den glir så lett på øyelokkene uten å dra.
 • Pigmentering er flott, og fargen er veldig byggbar.

Cons av MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i mørk brun:

 • Den ikke-innstilte formelen gjør det ikke bra å bruke som en eyeliner.
 • Den oljebaserte teksten gjør det enkelt å blande, men det er også muligheter for flekker.
 • Å holde strøm er null hvis du ikke setter den i pulver. En gnidd av fingre vil ta farge av øynene.
 • Sprøyter og sprer seg dårlig når det brukes i vannlinjen. Ellers er det helt trygt å bruke på vannlinjen, vil ikke irritere øynene.
 • MUA-produkter er ikke lett tilgjengelige i India.
Image
Image

Vil jeg anbefale MUA 3 i 1 eXtreme Contour Liner i Dark Brown?

Produktet er noe annerledes, og det er et bredt utvalg av nyanser å velge mellom, alt passer for hver øyeskyggefarge, jeg kjøpte en ny nyanse i dette, noe som er noe mellom grønn og khaki. Produktet er veldig allsidig, selv om det ikke fungerer bra som eyeliner, men fortsatt gjør den mattbrune det veldig beundringsverdig for meg.

IMBB Rating: 3.8 / 5. Produktet er en av sine slag, så det fortjener 3,8.

Image
Image

MUA Intense Color Eyeliner Pencil Rich Brown MUA Intense Color Eyeliner - Lovely Lilac MUA Intense Color Eyeliner Pencil - Turkis MUA Intense Color Eyeliner Pencil-Forest Green MUA vanntett eyeliner i svart MUA Extreme Felt Eyeliner MUA Intense Color Lip Liner - Red Drama MUA Intense Color Lipliner i Pink Me Up Maybelline Ultra Liner Dark Brown 302 NYC Kohl Brow / Eyeliner Pencil - Mørkbrun L'Oreal 24H Super Liner Vanntett Gel Eyeliner i Brun

Populært emne