Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder er best i budsjettet - MOTE 2023
Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder er best i budsjettet - MOTE 2023
Anonim

Essence Sun Club - Shimmer Bronzing Powder

Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra. I dag vurderer jeg Essence Sun Club Shimmering Bronzing Powder for blonde og lettere hudfarger. Jeg kom faktisk over dette merket gjennom min beste venn som ofte besøker Dubai, hun fikk meg dette produktet. Etter det gjorde jeg litt forskning og jeg har lest mange gode anmeldelser av Essence kosmetikk.

Essens har forskjellige produkter som er svært rimelige. Bare noen få produkter fra deres sortiment er tilgjengelige online i India, for eksempel gelforingen, noen av neglelakkene, browsene og skjultene. Les videre for å finne ut hva jeg tar på dette produktet.

Image
Image

Pris: $ 5 for 9 gms.

Påstander: Silkeblankende brennende pulver til blondiner. Leverer en naturlig solskinnet solbrent hudfarge, perfekt for lettere hudtyper.

Min erfaring med Essence Sun Club Shimmering Bronzing Powder:

Vi finner ofte highlighters enten for lyse for huden vår eller for glitrende for fotografier, vel, dette produktet er bare perfekt for indiske hudfarger, og jeg er virkelig forelsket i dette produktet.

Emballasjen er gjennomsiktig og lokket lukkes sikkert, derfor kan du bære det rundt med deg. Pulveret har en jentefigur skåret ut på den, noe som gjør at den ser mer attraktiv og feminin ut.

Det er faktisk ment for folk som er veldig rettferdige. Jeg er middels hud tonet, og jeg brukte dette som en highlighter. Det gir meg en perfekt glød uten å se for skimrende. Den har en mild vanilje duft. Det er ingen fall ut mens du bruker produktet.

Tekstur av det er veldig silkeaktig og blander seg godt inn i huden og det ser naturlig ut. Den har sterke oransje undertoner, og det har ingen bronse fargetone i det hele tatt fordi det blander seg i en gjennomsiktig glans og jeg tror ikke det vil fungere som en bronzer for rettferdige hudtoner. Det bærer i 8 timer som det er veldig bra. Det kommer ikke for prangende på fotografier.

Dette produktet er veldig billig for mengden produkt du får (9 gm). Jeg har veldig sensitiv hud og dette produktet har ikke forårsaket noen hudproblemer. Det føles veldig lett på huden. Selv om du har en veldig god hudtone, vil jeg foreslå deg å kjøpe skyggen som er ment for mørkere hudtoner, fordi denne nyansen ikke vil gjøre jobben med bronse. Men hvis du er ute etter en god highlighter, som ikke er for skinnende og gir deg en sunn glød, kan du kjøpe dette produktet.

Jeg elsket dette produktet så mye, jeg fortalte min venn som besøker Dubai for å få meg litt mer Essence-produkter, når jeg får dem, vil jeg sikkert gi mine vurderinger på dem.

Image
Image

Pros av Essence Sun Club - Shimmer Bronzing Powder:

  • Rimelig.
  • Gir en fin glød.
  • Silkeaktig tekstur.
  • God produktmengde for prisen betalt.
  • Robust pakke.

Con of Essence Sun Club - Shimmer Bronzing Pulver:

Fungerer ikke som en bronzerbrønn.

Konklusjon:

Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder er et godt fremhevende pulver. Tekstur av det er veldig silkeaktig. Du får en god mengde produkt til en god pris. Du kan bære den i vesken din siden den har en meget solid emballasje.

IMBB Rating: 4/5. Minus 1 for ikke å bronse huden i det hele tatt.

Skal jeg kjøpe Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder igjen? Ja! Jeg ville kjøpe den igjen for å bruke den som et fremhevende pulver fordi det ikke er for glitrende og gir meg en fin og perfekt glød.

Vil jeg anbefale Essence Sun Club Shimmer Bronzing Powder til andre?

Jeg vil anbefale det til de som er på jakt etter et godt fremhevende pulver som også er rimelig.

Takk for at du leser, og jeg håper du likte anmeldelsen, vær forsiktig.: *

Image
Image

Essens Bronzing Shimmer Kompaktpulver - Bronzing Queen Essens Circus Circus Highlighter Powder i 01 Det er Magic Essens Alt om Matt Fixing Compact Powder Essens Mattifying Compact Powder Essens Fix og Matt Gjennomsiktig Løs Pulver Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Coloressence Shimmer Highlighter Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver NYX Tango med Bronzing Powder - Når Leopard får en Tan ELF Studio Varm Bronzer Maybelline Dream Mousse Bronzer

Populært emne