Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Essence Mono Eyeshadow i Strawberry Ice Cream 68 Review - SKJøNNHET 2023
Essence Mono Eyeshadow i Strawberry Ice Cream 68 Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Essence Mono Eyeshadow i Strawberry Ice Cream 68

Hallo jenter,

Håper dere alle har det bra! Jeg har mine eksamener fra neste tirsdag og fremover, og her skriver jeg en ny anmeldelse i min studieperiode! Han han … 🙂

Denne øyenskyggen er en av Essens-produktene jeg plukket opp. Jeg elsker navnet på denne skyggen! La oss se hvordan det gikk for meg!

Pris: INR 199.

emballasje: Typisk Essence Mono Eye Shadow emballasje av gjennomsiktig kropp med navnet på merkevaren i svart, foran. Skyggenavnet og nummeret og noen andre detaljer er på baksiden. Når du åpner skyggen, ser du den nydelige pannen fylt til brim med produktet. Må innrømme at åpningen av øyeskyggen får er litt vanskelig noen ganger. Den lukkes med et hørbart klikk, jeg elsker den lyden skjønt. 🙂 Det er veldig praktisk og reisevennlig emballasje.

Image
Image

Min erfaring med Essence Mono Eyeshadow i Strawberry Ice Cream 68:

Farge: Som navnet sier 'Jordbær iskrem', er det en myk rosa farge med tonn sølvglitter i den. Når de er fargede, virker det nesten hvitt og sølvglitter. Den rosa viser nesten ikke noe, noe som virkelig er en skuffelse.

Tekstur: En ting jeg elsker om Essence eye shadows er deres tekstur. Så langt er tekstur så glatt! Det føles ikke tungt i det hele på lokkene. Det er knapt noen fall ut av denne skyggen. Siden disse er glitterbaserte, forventet jeg et lite fall ut her og der, men gutt! Disse drar ikke i det hele tatt! Jeg elsker disse skyggene! Disse øyenskyggene så langt, er veldig blandbare. De blander seg så lett!

Image
Image

pigmentering: Jordbær iskrem ser ut som vanilje iskrem med glitter når de er fargede. 😉 Dessverre kommer den rosa opp når den stikker som 5-6 ganger. Selvfølgelig ville ingen gjøre det på øyelokkene sine. Den rosa selv om den ser ut, er en veldig dempet babyrosa skygge. Det kan bygges, men det rosa vises ikke så mye! Det ser fremdeles ut litt whitish.

Oppholdsstyrke: En annen ting som jeg elsker om disse Essence Eye Shadows er deres oppholdsstyrke. De holder seg opptil 4 timer og enda lenger uten primer. De svinner litt, men det er neppe merkbart. Med en primer ville det lett vare så mye lenger.

Oppsummering fordeler og ulemper,
Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Essence Mono Eyeshadow i Strawberry Ice Cream 68:

  • Rimelig.
  • God kvantitet.
  • Ingen faller ut.
  • God oppholdsstyrke.
  • Lett å blande.
  • Hyggelig og solid emballasje.
  • Glatt og silkeaktig tekstur.

Con of Essence Mono Øyenskygge i Strawberry Ice Cream 68:

Den rosa vises ikke mye.

Image
Image

IMBB Rating: 4.3 / 5.

Endelig dom: Det er en god nyanse, men navnet skulle ha vært Vanilje iskrem siden det rosa ikke vises. Jeg vil anbefale deg alle til å prøve ut sine andre øyenskygger. Jeg elsker disse skyggene, spesielt for deres pris, som er veldig rimelig for en slik god kvalitet.

Image
Image

Essence Mono Øyenskygge: Greyhound (64) Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey Essence Mono Eye shadow 45 Tilbake til Khaki Essence Mono Eyeshadow - Gjør deg klar Essence Mono Eye Shadow 19 Disco Diva MAC Dyrt Pink Eyeshadow Review, Swatch, FOTD Maybelline Diamond Glow Eyeshadow Quad-Wine Pink Baby Pink Smokey Eye Tutorial Covergirl Flamed Out Eyeshadow Pot i Fired-Up Pink Lakme Absolute Drama Stylist Eye Shadow Crayon - Pink

Populært emne