Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Hvordan bruke Eyeliner - HåR 2023
Hvordan bruke Eyeliner - HåR 2023
Anonim

Eyeliners er sannsynligvis det mest populære sminkeelementet som brukes av kvinner over hele verden. Det er den viktigste og kanskje den vanskeligste typen øye sminke å søke riktig. Eyeliners hjelper med å markere og definere øynene. Ved å gjøre det, gjør eyeliners oss til å redusere andre ansiktsfunksjoner som er mindre attraktive.

De kommer i ulike former i disse dager som:
De kommer i ulike former i disse dager som:

• Pencil eyeliners: Som navnet antyder kommer disse i form av blyanter. Når du velger blyant eyeliner, se etter krem eyeliner for å sikre en lettere applikasjon. Disse eyeliners passer for både topp og bunn lash linjer.

Image
Image

• Flytende eyeliners: Flytende liners er vanskelig å smette. De har en mer skinnende finish i forhold til blyant eyeliners. På grunn av den vanskelige applikasjonen anbefales de ikke for nybegynnere.

Image
Image

• Gel eller Cream eyeliners: Gel liners er de nyeste formene av eyeliners tilgjengelig i markedet. De kommer i en gryte og du trenger en børste for å påføre dem. De er tykke, forblir lenger og er enkle å bruke.

Image
Image

• Glitter eyeliners: Disse eyeliners kommer i små rør. Du kan bruke den direkte rundt øynene for å ha et blankt og glitrende utseende.

Sider: 1 2

Populært emne