Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Soft Mauve Color Riche Lip Gloss Review - SMINKE 2023
L'Oreal Paris Soft Mauve Color Riche Lip Gloss Review - SMINKE 2023
Anonim

L'Oreal Paris Soft Mauve Color Riche Lip Gloss

Hei skjønnheter,

Vinteren er ikke for langt, og dette er på tide å ha en leppelys, og du vet aldri når din matte lipcolor kan vise noen tynne lepper under … så her er en gjennomgang av L'Oreal Paris Color Riche Lip Gloss, Soft Mauve 520.

Image
Image

Produkt detaljer:

Duftfri og infundert med pleie, ultrahydratiserende Omega 3 og beskyttende vitamin E, Color Riche® Gloss Finishes, holder leppene myke, glatte og skinnende. I 12 ferske nyanser med bare et snev av glans, tilbyr Color Riche® Gloss Finishes den ultimate i glansfleksibilitet. Bruk alene eller over din favorittfarge av Color Riche® Lipcolour for å tilpasse utseendet ditt.

Image
Image

Pris:

8,95 $ for 6,8 ml

emballasje:

Alle produktene fra dette merket har denne svært attraktive emballasjen som vil tiltrekke deg deg selv fra en avstand og denne uten noe unntak. Glansen kommer i en fin høy og slank flaske.. som ikke er sylindrisk, og det er det som gjør det litt forskjellig. Den er gjennomsiktig, og du kan få en nydelig utsikt over fargen på innsiden. Gyllenhetten er elegant. Det er applikatoren og spissen på applikatoren er bøyd bøyd som gir bedre presisjon mens applikasjonen. Detaljer som navnet, quatity etc. er etset på den gjennomsiktige kroppen i lyse gyldne nyanser. Emballasjen jeg ssturdy og reise vennlig. Men det er ingen omtale av ingredienser hvor som helst.

Image
Image
Image
Image

MyExperience With L'Oreal Paris Myk Mauve Color Riche Lip Gloss:

Det gjør det det hevder … en veldig velkommen pause fra oh-så-preachy naturen til ulike kolleger av dette produktet. Det er en veldig fin kremaktig glans med en subtil ømhet. Den har en rik kremaktig konsistens. Den går så jevn som smeltet smør. Alt sagt og gjort, blinker denne glans … og går mye. Det forblir nesten ikke i mer enn en time eller så.. Men den gode delen er selv om fargen fades bort.. Skumringen forblir på og den hydrerer lepper. Farget utbytte er veldig dårlig … det er neppe merkbart uten 3 til 4 swipes, men vi kan ikke klage fordi Produktet er tilsynelatende "ren". Jeg er ikke veldig imponert over denne, men det tjener sine brownie poeng ved å gjøre leppene myke og smidige … så det kan ikke fungere så vel som en lipgloss som det gjør som en lipbalm. Denne spesielle skyggen har imidlertid noen mauvish undertoner som navnet antyder, men det er veldig rent. Denne fargeløsheten gjør det til en god slitasje hvis de er sammen med andre nyanser under. Det gir en fin glød til matte nyanser hvis du vil ha en pause fra å bruke matte leppestifter.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris Soft Mauve Color Riche Lip Gloss:

  • Elegant emballasje
  • Rimelig
  • Fin applikator
  • Store hydrerende egenskaper.

Ulemper av L'Oreal Paris Soft Mauve Color Riche Lip Gloss:

  • Det er ikke duftende. Jeg vet ikke at noen kanskje liker det, men jeg foretrekker de fruktige leppeplaster mer.
  • Ingen farge i det hele tatt.

IMBB Rating:

3/5

Jeg ser ikke meg selv å kjøpe den igjen i denne skyggen, men jeg kan gi de andre nyanser et forsøk.

L'Oreal Glam Shine 6 timer Lip Gloss Purple Obsession, Blush Mania L'Oreal Glam Shine 6 Hours Lip Gloss 209 uimotståelig drue L'oreal Infallible Mislykkes aldri leppestift - Marguerite L'Oreal Infallible Mislykkes aldri leppestift - Zinfandel Lakme Lip Gloss L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Review, fargeprøver Bad og kroppsarbeid Liplicious Lip Gloss Sheer (Black Cherry) L'oreal Glam Shine Reflex Lip Gloss Bilder, fargeprøver 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Mauve Cherie Review Beste Mauve Lipsticks tilgjengelig i India Lilla Soft Winged Eye Makeup Tutorial Streetwear Satin Smooth Lip Color -Mauve Alert

Populært emne