Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i Vennligst meg Pink Review - SMINKE 2023
Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i Vennligst meg Pink Review - SMINKE 2023
Anonim

Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i Vennligst meg Pink

Hei alle sammen,

I dag er jeg her med min tredje skygge av "Ultra fuktig leppestift", jeg elsker bare det faktum at hvor kremaktig og fuktighetsgivende de er på bare Rs 180, den elegante, glatte emballasjen av den, og også at serien har minst en apt nyanse for hver hudtone. Ok, nå la oss fortsette med anmeldelsen.

Image
Image

Produkt detaljer: Gi leppene dine en glimrende look med denne leppestift fra Street wear. Denne rike matte leppefarge gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret. Den glir jevnt og gir leppene et mykt og smidig utseende.

Pris: INR 180.

emballasje: Lippestiften kommer i en enkel, plast svart kule kropp; Hetten er den iøynefallende delen av leppestiftet, tonen piktabladet over hele hetten gjør det til å virke veldig behagelig, hatten er ganske tett og blir ikke løs. Kulaen glir ut av kulelegemet, noe som gjør spissen utsatt for skade, mens du åpner eller lukker lokket.

Image
Image

Min ta på Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i Vennligst meg Pink:

Skygge: 'Vær så snill, rosa' er en kjedelig, rødaktig, karrotaktig rosa farge, med små sølv og rosa fargete shimmers i den. Fargen er ekte gulrotrosa, med litt rødaktig berøring til den. Det er den første gulvete rosa fargen som jeg eier. Skyggen passer for hver hudtone, og er veldig slitesterk for hver dag fordi fargene ikke er veldig levende, det er en mye tonet ned gulrot fargen.

Tekstur og finish: Strukturen på leppestiftet er ikke veldig super kremaktig eller buttery, kulen vil føle seg hard og intakt, men den er glatt og kremaktig nok til å glide uten problemer, samtidig som du legger inn en farge på leppene. Formelen av fargen er veldig lett og fuktig nok til vanlige til tørre lepper. Det vil ikke gjøre leppene veldig tørre og det vil ikke overdrive tørre, ujevnlige lepper. Fargens finish er halvmatt, ikke veldig glanset heller ikke helt matt, fargen har en mild glans på den. Lippestiften har noe nøttet eller en spesiell smaksatt kake slags lukt til det, i utgangspunktet lukten er litt overveldende, men det fades med tiden.

Image
Image

pigmentering: Formelen av skyggen "Please me Pink" er veldig ren. Fargen er ikke veldig byggbar eller tykk og dekning er ikke ugjennomsiktig. Derfor, selv etter å bygge fargen i 3-4 swipes, er leppens mangler fortsatt synlige. Så dette er ikke en passende farge for pigmenterte lepper.

Sider: 1 2

Populært emne