Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Color Show Nail Maler - 4 nyanser Review - SKJøNNHET 2023
Maybelline Color Show Nail Maler - 4 nyanser Review - SKJøNNHET 2023
Anonim

Maybelline Color Show Nail Maler

Hei skjønnhetene !!!

Hvordan har du det? Det er en kul og hyggelig dag til nå, og stol på meg, det er ikke noe for jobb. Alt du vil gjøre er å krølle opp i sengen din, ta dynen over hodet og sov til 11, fest deretter toasts, bryg en kopp kaffe, krølle opp på en stol og les favorittboken din. Gå ut med venner om kvelden, noen åpen utstilling slags sted, og kom hjem med mange bilder og et stupt uttrykk som slås på ansiktet ditt. Fristende, ikke sant? Selv jeg vil gjøre dette. La oss nå komme tilbake til virkeligheten. Det er torsdag og vi har alle krevende jobber og studier. 🙁

Så i de siste to dagene så du fargerike innlegg av Cherry, på Maybelline Color Show Nail Paints. Ærlig talt var nyanser og innlegg så sjarmerende at jeg fant meg selv smilende uten grunn. Så tenkte jeg på å fiske ut mine egne nyanser, og etter å ha sortert ut "Mint Mojito" og "Nude Skin", som allerede var gjennomgått, tok jeg ut disse fire nyanser for deg:

  1. 402 Blackcurrant Pop
  2. 302 Fantasea Green
  3. 219 Midnight Taupe
  4. 220 Blackout

Tenk deg, disse er ikke like lyse som nyanser anmeldt tidligere, fordi jeg hovedsakelig fikk disse til å male mine tånegler, spesielt "Midnight Taupe". Men jeg elsker alle disse nyanser. La oss begynne og ta en titt på disse mini skjønnhetene, skal vi?

Image
Image

Pris / Emballasje / Beskrivelse:

Hold deg oppdatert fra tipsene dine til tærne med nye Maybelline Color Show. Vår gelbaserte formel med fargepoppende pigmenter, leveres i 40 dristige, superstilfulle nyanser som ser flott ut på negler. Så fortsett, mikse, matche og få mest mulig ut av fargen.

Kommer til en pris på 75 INR for 6 ml. Veldig, veldig rimelig.

Holdbarhet: 36 måneder. For lenge siden Faktisk husker jeg ikke engang å bruke noen neglelakk for så lenge. Hehehe 😛

Bruksanvisning: Til å begynne med, bruk et klart underlag for å forhindre neglene i å gulte. Det hjelper også neglelakken din lenger. Mal den første linjen med neglelakk fra midten av neglen din, fra basen til spissen. Legg igjen en liten plass ved nålens underlag for å få et rent utseende. Påfør deretter neglelakk til resten av neglen.

emballasje: Den kommer i en søt sylindrisk form, veldig forskjellig fra de fleste av de tradisjonelle spikermalingemballasje, som vi har sett i samme prisklasse, i andre merker. I tillegg er den svarte hetten med fet Maybelline Color Show-overskrift og dristige og poppingfarger i den gjennomsiktige beholderen, som ser ut som et øyehud. Tenk deg, til denne prisen og skjønnheten, klarer det fortsatt ikke å fungere bra. Maybelline har kommet opp med en ganske måte å få oss til å bli forelsket i disse.

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Color Show Nail Maling:

Applikatoren er en standard en. Jeg har aldri hatt noe problem med å bruke neglelakkene med den. Ingen kaste av børsten, takk Gud for den saks skyld, fordi jeg har hatt forferdelige opplevelser der etter å ha søkt en perfekt pels, så jeg en streng fra børsten som var innebygd i neglen min med fargen, eller enda verre, halvparten av det stikker ut fra sømmen, som en fullstendig øye. Også, ingen penselmerker. Ingen slike problemer her, og jeg er en glad jente. 😀 😀

Tekstur er drømmende kremaktig og bare den perfekte konsistensen som du forventer av en neglelakk. Jeg har brukt mange merker til å vite dette, stol på meg. Noen er så løpende at uansett hvor mange ganger du bruker ferdig, skal du være mørk på den ene siden av neglen og gjennomskinnelig på den andre, mens noen er så lime som at penselen forlater utskrifter innen et sekund eller to.

O mann, dette har suveren pigmentering, i det minste har de fleste nyanser det. Ut av alle disse fire nyanser, må jeg påføre et annet lag bare i tilfelle "Midnight Taupe". Selv i tilfelle lettere nyanser som "Naken hud" og "Blackcurrant Pop", er disse så vanvittig pigmentert at det ene kappen er alt som trengs for å få neglene dine til å bli nydelige.

Oppholdskraft er rundt 4 dager, i gjennomsnitt. Hvis du er i daglig husarbeid, så er det en annen historie. Men for det meste for folk som meg, som jobber med datamaskiner og notatbøker, og en gang til å hjelpe mamma dearie, vil jeg gi deg et gjennomsnitt på 4 dager, gi eller ta en dag.

Hvis du spør meg, er alle disse funksjonene bare fantastisk for en neglelakk som kommer fra en anerkjent merkevare og til en så lav pris!

Flytter seg til nyanser: 😀

402 Blackcurrant Pop: Det er en veldig fin lavendel skygge. Jeg hadde kjøpt dette og "Nude Skin" sammen for å bruke som en daglig nyanse, til kontor, college og likes. Ett lag er alt som trengs for å få en ugjennomsiktig finish.

Image
Image

219 Midnight Taupe: Jeg hadde kjøpt denne en utelukkende for tånegler søknad. Det er ikke min favoritt av partiet, for det meste på grunn av det faktum at dette er den eneste Maybelline Color Show, som er litt rennende i tekstur. Også, du må gi det et dobbeltfrakk for å få ønsket farge. Skyggen er en gjørmete plomme, hovedsakelig på den brune siden.

Image
Image

302 Fantasea Green: Jeg kan ikke slutte å raske om denne skyggen. Det er en kjedelig teal slags grønn, som selv om jeg hadde kjøpt for tå neglapplikasjon, har blitt min favoritt for hender også. Den kremete tekstur, den ugjennomsiktige applikasjonen på den ene siden, og den unike skyggen, gjør alt dette til et treff for meg.

Image
Image

220 Blackout: Denne er en no brainer.Min søster introduserte meg til svarte nagelmalter, og siden da må det være en stift svart for meg, sammen med en nakenhet. Dette er den mest perfekte, ugjennomsiktig og rimelig svart som jeg har kommet over. Elsker det.

Image
Image

IMBB Rating: Jeg klassifiserer disse som følger:

  • 402 Blackcurrant Pop: 5/5
  • 219 Midnight Taupe: 3/5
  • 302 Fantasea Green: 6/5 ?
  • 220 Blackout: 5/5

Anbefaler jeg Maybelline Color Show Nail Maler?

Helvete ja damer! Til denne prisen, bør du sikkert få 6 7 nyanser minst. Jeg kommer til å plukke en gul og blå en anmeldt av Cherry, og en klar en som base frakk. Ha en fin dag!! Jubel!! 😀 😀

5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler Maybelline New York Color Show Spiker Maling i 4 nyanser Maybelline New York Fargeshow Nail Maling - 4 nyanser Review (Fortsatt) Maybelline Express Finish Nail Polishes Review og fargeprøver Maybelline Colorama neglelakk 3 The Body Shop Color Crush neglelakker Review, stryker 5 Streetwear Color Rich Nagelpolisher Review, fargeprøver Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion

Populært emne