Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer Review - MOTE 2023
Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer Review - MOTE 2023
Anonim

Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer

Hei alle sammen!

Håper alt er bra! I dag har jeg kommet opp med et skjønnhetsprodukt som jeg sjelden bringer inn i bruk lykkelig ignorerer det er viktig rolle for en perfekt og varig sminke. Jeg visste aldri om primer for ansikt og øyne før jeg kom over en artikkel om deres betydning som sminkebase. Selv om jeg ikke bruker det regelmessig, bruker jeg det til sporadisk festeklær øye sminke.

Pris:

Rs.495,00 når jeg fikk den, nå er det 625!

Mengde:

8ml

Image
Image

Min erfaring med Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer:

Dette er den første grunnen jeg har prøvd så langt. Rundt et år tilbake da jeg kjøpte det fra en Deborah-teller, var jeg ikke klar over en primeres nøyaktige bruk med sminke. Jeg fant ut betydningen av primer for eyemakeup siden jeg elsker øye sminke og var super glad for å finne dette produktet. Selv om jeg fjernet bruk av primer for lenge, kan det ikke bli ignorert at det blir øyesminke som er fremtredende og varer lenger.

Tekstur

Dette kommer i en myk hvit kremformel som tørker inn i en matt finish som gjemmer alt mørkt på lokk og skjuler også noen rynker. Problemet med dette kan være at dette settes og ikke smelter sammen med et fundament og concealer, der ved å være ujevnt, så vær forsiktig.

Image
Image

Oppholder kraft og effekt:

Dette gjør øyenskyggen pop og gjør den vare i 3 timer lenger enn den ville vare uten en primer. Du kan se fargeeffekten i fargeprøven med den rosa øyenskyggen. Teksturen er ikke fett. Den er liten og passer lett inn i din lommelykt. Dette kan være et sporadisk bruksprodukt som det ikke ville vare lenge nok hvis det brukes daglig.

Image
Image

emballasje:

Dette kommer i en vanlig rør som er slank og har en tube-åpning som enhver øyekrem fra Nuetrogena, og mengden er veldig mindre. Primeren som brukes må være veldig mindre, du trenger ikke mye produkt for en gangs bruk.

Fordeler av Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer:

Hjelper å få øyesminke å bli lenger. Verdt prisen. Gjør skyggen mer fremtredende. Kontrollerer krølling og faller ut av øyeskyggen. Kommer i et lett å bære rør. Luktfri.

Venstre: uten primer
Venstre: uten primer

Høyre: med lys primer

Image
Image

Ulemper med Deborah Milano 24 ORE Perfekt øyenskygge Primer:

  • Lepper flekker når de brukes før grunnlaget.
  • Ikke bra for vanlige brukere.
  • Mindre mengde.

Min anbefaling på Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer:

Jeg ville definitivt kjøpe denne primer igjen da den oppfyller mine ønskede forventninger.

IMBB Rating:

4.5/5

Deborah Milano 24 Ore Velvet Duo Eyeshadow - Plomme Amethyst 01 Anmeldelse Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation Review 10 beste øyenskygge primere Må ha øyenskygge Primer: Spør IMBB ELF Mineral Eye Shadow Primer Review

Populært emne