Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Elegant Pout Paint i Pinkini - Anmeldelse - MOTE 2023
Elegant Pout Paint i Pinkini - Anmeldelse - MOTE 2023
Anonim

Slank Pout Paint i Pinkini

Hei alle sammen!

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse for deg alle, og denne gangen er det på et sminkeprodukt, snarere enn et hudpleieelement.

Jeg skal gjennomgå en Slank Pout Paint, i skyggen Pinkini. For en stund siden gjorde Rati et flott innlegg på Sleek Pout Paints på fire forskjellige nyanser. Så bestemte jeg meg for at jeg ville skrive en anmeldelse på det som jeg virkelig liker dette produktet, og dette er den eneste nyansen jeg eier.

La meg nå komme rett til anmeldelsen!

Pris: £ 4,99 for 8ml.

Påstander: Pout Paint er en leppe flekk som ingen andre! Gir lepper med intens farge og lang levetid, det er det perfekte produktet når du krever mer farge. Pout Paint er laget for å bli blandet, så mulighetene er uendelige.

Image
Image

ingredienser: Polyisobutan, Polybuten, Ricinus Communis (Castor) Frøolje, Bivoks, Capryl / Capritt Triglyserid, Silika, Butylert Hydroksyanisol, Glykoldistearat, Prunus Amygdalus Dulcic (Søt Almond) Olje, Octyl Palmitat, Ascorbyl Palmitat, Tocopherylacetat, Squalen, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin og duft. Kan inneholde: Titandioksid.

Jeg tar på slank poutmaling i skyggen Pinkini:

Dette produktet er helt fantastisk, og jeg har ikke kommet over noe som helst som det! Det har noen seriøst gode fargepenger og det ville være perfekt for en dristig leppe sminke. En annen fantastisk ting om dette produktet er at det også er super rimelig og du får mer enn det du betaler for, med dette produktet! Som påstandene antyder, kan du også blande det med andre leppeprodukter for å lage din egen leppefarge!

Jeg valgte skyggen Pinkini, som er en vakker varm rosa farge, og jeg valgte denne skyggen fordi det var den som stod ut for meg mest. Det var så lyst og fargerikt og rosa er også en av mine favorittfarger!

Men alle de andre nyanser i denne samlingen er også vakre og Sleek tilbyr et veldig sjenerøst utvalg av nyanser. Det er 11 pout paint nyanser helt, inkludert Milkshake, Port, Peek-A-Boo, Peachy Keen, Cloud 9, Pin Up, Minx, Mauve Over, Rosette, Lava og selvfølgelig Pinkini.

Cloud 9, Peek-A-Boo og Lava er ikke designet for å bli brukt alene, de kan blandes med de andre nyanser for å lyse, lysere eller gi varme til nyanser. Nyansene er ganske dristige, ikke egentlig designet for jenter som liker å ha subtile nyanser på leppene sine, men hvis du er en dristig leppe elsker, så er jeg sikker på at du vil finne noe som passer dine interesser!

Så nå snakker jeg om selve produktet.
Så nå snakker jeg om selve produktet.

For det første vil jeg snakke om emballasjen til dette leppeproduktet. Den kommer i et lite rør med en liten dyse applikator. Denne applikatoren er perfekt for dette produktet, fordi det har en så liten dysespiss, bare en liten bit av produktet blir presset ut, noe som betyr mindre sløsing.

Som påstandene antyder, er dette produktet seriøst pigmentert, så det er bare litt behov for full dekning. For å være ærlig, ville jeg ha foretrukket det hvis det hadde vært en applikator med produktet, fordi det ville definitivt ha gjort å bruke produktet mye lettere, men så igjen, det er det som leppebørster er for!

Selv om produktstørrelsen ser ganske liten ut, vil det virkelig vare deg veldig lang tid, og det er fordi bare en liten dråpe av dette produktet er nødvendig hver gang. Den lille størrelsen på produktet gjør det også veldig reisevennlig. Når det gjelder konsistensen av dette produktet, er det en flytende, men ikke superløpende og tørker til en matt finish, men det er en liten glans på den.

Som jeg har nevnt, er dette produktet veldig pigmentert, men det kan bli renket ut. Jeg tar en dab på fingrene, kvitte seg med overflødig og press den på leppene mine, og dette gir meg liten farge som er flott for en dagligdagse utseende. Dette gjør produktet ganske allsidig også. En liten advarsel her - dette produktet er ganske rotete, og det kan komme overalt hvis du ikke er forsiktig! Derfor bruker jeg ikke fingrene mine fordi de plager dem, men jeg velger en leppebørste som gir meg mer kontroll og presisjon.

En annen flott ting om dette produktet er at det varer aldre på leppene. Dette skyldes at når det blir påført, flekker det leppene og det gjør det ikke i det hele tatt. Fargen svinner litt etter et antall timer, men det er fortsatt svært merkbart på leppene. En ting du kanskje må være forsiktig med er at produktet kan spre seg litt rundt områdene av munnen, hvis det ikke er satt ordentlig så jeg sørger alltid for at jeg setter det ved å blotte mine lepper med et vev.
En annen flott ting om dette produktet er at det varer aldre på leppene. Dette skyldes at når det blir påført, flekker det leppene og det gjør det ikke i det hele tatt. Fargen svinner litt etter et antall timer, men det er fortsatt svært merkbart på leppene. En ting du kanskje må være forsiktig med er at produktet kan spre seg litt rundt områdene av munnen, hvis det ikke er satt ordentlig så jeg sørger alltid for at jeg setter det ved å blotte mine lepper med et vev.

Jeg må nevne selv om jeg har hatt dette produktet i rundt to år, og jeg har ikke en gang brukt opp halvparten av det. Jeg tror nylig at jeg ikke har brukt dette produktet så mye som jeg gjorde da jeg først fikk det, fordi smaken min har endret seg og jeg er nå mer tilbøyelig til å gå på leppestift eller leppelys fordi de er mye enklere og raskere å søke.

Så jeg antar at det er en ulempe ved dette produktet - det tar tid og krefter å søke, så det er ikke det beste produktet å nå for hvis du har det travelt. Når det blir sagt, en gang brukt, er resultatene fantastiske. En annen ting som jeg har lagt merke til siden jeg har hatt dette produktet i lang tid, er at konsistensen av produktet svinger litt. Da jeg først fikk det, var konsistensen en tykk væske, men nå har den blitt litt runnier og jeg tror det har blitt litt mindre pigmentert.

Jeg er ikke sikker på om dette skjer med alle poutmalter over tid, men jeg trodde jeg bare ville la dere alle vite at med min poutmaling, endret konsistensen litt over tid.

Image
Image

Fordeler med slank Pout Paint i skyggen Pinkini:

 • Veldig pigmentert.
 • Varer lenge på leppene.
 • Litt produkt går langt.
 • Reise vennlig.
 • Kan bli slått ut.
 • Rimelig.
 • Kan blandes med andre leppeprodukter.
 • Stort utvalg av nyanser.

Ulemper med slank poutmaling i skyggen Pinkini:

 • Kan være ganske rotete.
 • Tar deg tid til å søke,
 • Konsistensen har endret seg over tid.
 • Leveres uten applikator.
Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe Slank Pout Paint i Shade Pinkini?

Sannsynligvis ikke, ikke fordi jeg ikke liker produktet, men fordi jeg sliter med å fullføre mitt første rør!

Vil jeg anbefale Slank Pout Paint i Shade Pinkini?

Dette er et flott produkt og vel verdt prisen, så hvis du tror du kan bruke dette på riktig måte, vil jeg definitivt anbefale deg å prøve det!

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Så generelt er dette produktet veldig bra, men det er noen aspekter av det, som det faktum at det tar tid å søke og endringen i konsistens, noe som har gitt meg til å gi produktet en lavere vurdering.

Takk for at du har lest min anmeldelse, jeg kommer snart tilbake med en annen! Slank Makeup Pout Polish Bare Minimum Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Slank Blush i Rose Gold Slank Makeup Suede Blush Review, Swatch, FOTD: Naken Collection Slank Makeup Aruba Blush Review, Swatch, FOTD Slank øyenbryn blyant i brun Slank Makeup i-Divine Mineral Based Primer Palette Colorbar Pout i en Pot Lipcolor - Fabel Pink MAC Painterly Paint Pot Bobbi Brown Pot Rouge for lepper og kinn - blekrosa

Populært emne