Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03 Review - HåR 2023
Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03 Review - HåR 2023
Anonim

Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03

Hei jenter!

Jeg har nettopp kjøpt nye øyenskygger. Dette er mine aller første. Så jeg satt fast i nyanser. La oss komme til anmeldelsen!

Image
Image

Pris: 199 INR.

emballasje: Essence Eye Shadows kommer i gjennomsiktig plastrute med logoen trykt i svart på forsiden og baksiden, som har alle detaljer om skyggenavnet, nummeret og så videre. Klippehetten klikker for å låse som sikrer at produktet forblir trygt inne i skyggepannen. Totalt sett er det en veldig reisevennlig og praktisk emballasje.

Image
Image

Min erfaring med Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03:

Farge: Starlight er en glitrende silverskygge, som jeg absolutt elsker! Glitterene er veldig finmalet. Det er mindre glitter og mer sølvfarger i den. De fleste sølvskyggene jeg har sett har mer glitterinnhold. Denne er perfekt.

Tekstur: Tekstur er veldig jevn og silkeaktig. Øyeskyggen føles så lett på øyelokkene mine. Noen faller ut når du bruker den fra pannen, men en gang på lokkene blir den satt. Det er også lett å blande med fingrene.

Image
Image

pigmentering: Skyggen er veldig byggbar. Jeg liker det som det ikke er veldig overveldende. Hvis du ikke vil ha for mye sølv på øynene dine, vil bare en enkelt strøk være tilstrekkelig. Jeg tror at hvis det blir to ganger, fargen er nok til et subtilt utseende. Ingen vil se ut som en disco ball, ikke sant?

Oppholdsstyrke: Det varer lett 4 timer uten primer. Så jeg tror det har en god oppholdskraft. Jeg trodde ikke at Essence-skyggene skulle vare lenge, men gjorde det!

Oppsummering fordeler og ulemper,
Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Essence Mono Eyeshadow i Starlight 03:

  • Lommevennlig
  • Fantastisk farge
  • God kvantitet
  • Lett å blande
  • Glatt tekstur
  • God oppholder Makt
  • Fin sikker emballasje

Con of Essence Mono Øyenskygge i Starlight 03:

Noen faller ut mens du bruker fra øyeskyggen.

IMBB Rating: 4.5 / 5.

Endelig dom: Det er et must i hver sin sminke samling. Veldig allsidig nyanse. Det er ikke overpowering, men samtidig er det en veldig byggbar nyanse. Dette med noen svarte vingede liner ville se fantastisk ut på noen! Det er også lommevennlig på 199 Rs!

Image
Image
Image
Image

Essence Mono Øyenskygge: Greyhound (64) Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey Essence Mono Eye shadow 45 Tilbake til Khaki Essence Mono Eyeshadow - Gjør deg klar Essence Mono Eye Shadow 19 Disco Diva Silver Smokey Eye Makeup Tutorial L'Oreal Paris Infallible Eyeshadow i Flashback Silver NYX Single Eyeshadow - Sølv Sølv Svart Smokey Eyes & Hot Pink Lips Makeup Photo Tutorial Revlon Diamond Lust Eyeshadow - Celestial Silver Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow Silver Moon Review, Swatch

Populært emne