Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA Pro Retractable Lip Brush Review - MOTE 2023
MUA Pro Retractable Lip Brush Review - MOTE 2023
Anonim

MUA Pro Retractable Lip Brush

Hei skjønnheter,

Håper du har det bra … det snører her ute og det er kul. Jeg har eksamener rundt hjørnet og bestemte meg for å besøke IMBB bare en gang om dagen.. men jeg slutter som regel å ha den åpen på flere faner hele dagen. Uansett, i dag jeg Jeg skal gjennomgå en inntrekkbar leppebørste fra Make Up Academy aka MUA Pro Retractable Lipbrush.

Image
Image

Produkt detaljer:

Designet for perfekt leppekontur og presis anvendelse. Denne profesjonelle inntrekkbare leppebørsten gir eksepsjonell kvalitet og kontroll for nøyaktig lip formgivning. De fine syntetiske fibrene er faglig avsmalnet for den feilfrie plasseringen av pigment og glans, noe som gir en jevn, konturert leppe og en fyldig pout.

Fyll ut linjer og små spalter. Gir presisjonsapplikasjon.

Image
Image

emballasje: Børsten kommer i en søt liten boks som har alle detaljer om produktet på den. Når du åpner esken, finner du en liten, svart penne som struktur med en bukket avsmalende ende. Den har en hette og for å se børstene eller bruke den du må trekke ut dekslet og ta det i enden av staven og vri det som en leppestift for å få tuft av børster. Dette er superkult da det ikke er sjanse for at du kan miste hetten uansett. Emballasjen er solid, men slank til det punktet hvor du kan bære den i vesken din.

Image
Image

Pris: 8$

Image
Image

Min erfaring med MUA Pro Retractable Lipbrush:

Jeg fant den absolutte nødvendigheten av å kjøpe en leppepensel dagen da jeg gjorde en leppestiftrevisjon for IMBB. Lippefotografepiktet avslørte alle de små høyder og indre hjørner av leppene som ikke var dekket riktig og denne leppebørsten virker som magi. Den har en stiv og oppreist pensel tuft med børster som ellers er myke til dine lepper. Den bøyer til den perfekte graden som dekker selv den minste av små sprekker som finnes på leppeflaten. Det virker som lurer på om du har det travelt og vil å hoppe over leppeforingen. Spissen av børsten er spiss og vil hjelpe deg med å tegne fine linjer for å grense leppene dine med leppebørsten, og bare gi den et vakkert opprettet leppeutseende. Det hjelper deg med å oppnå den perfekte formen og ferdig som en proff. Den beste delen er, i motsetning til mange av sine kolleger, brenner det ikke et hull i lommen. Dette er den ultimate børsten man kan ha i sin kitty. Den fungerer som en leppefôrbørste med sin smale spisspiss og kan doble som en leppefyllingsbørste hvis du trykker på den bredere delen av børsten på leppene. Det er spesielt godt for Påfør leppestifter som har en kremaktig konsistens, men den kan brukes til de harde, harde matte leppestifter. Den glir som en drøm, gjemmer alle ufullkommenheter og konturer leppene dine for den perfekte kjæresten som ferdig. Det er et must hvis du er en mørk nyanse fan, som mørke nyanser har en tendens til å trekke oppmerksomhet til feil mer.

Image
Image

Fordeler med MUA Pro uttrekkbar Lipbrush

  • Rimelig
  • Hyggelig børstekvalitet
  • Robust og attraktiv emballasje
  • Reise vennlig.

Ulemper med MUA Pro Retractable Lipbrush:

Ingenting jeg kan tenke på, men jeg antar at det ikke er tilgjengelig mye.

Image
Image
Image
Image

IMBB Rating:

4.5/5

Dette er en børste jeg vil anbefale for alle leppestift junkies … helt verdt hver krone. Gå sport en perfekt pout.

Colorbar Pro Retractable Lip Brush Review Colorbar Pro Powder Brush Review 46 MAC-øyeskyggefotografier, fargeprøver Basicare Blush Brush Basicare Foundation Wedges Basicare Complexion Massasje rensebørste Sigma Professional Brush Kit 20 stykke makeup børste sett Ecotools 4 stk. Makeup Brush Set Sigma Professional Makeup Brush Kit Sneak Peek Inglot Makeup Pensler Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Vega Pensler MUA (Makeup Academy) Bronzer i skygge 1 MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig MUA (Makeup Academy) Matt Eyeshadow MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit

Populært emne