Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Yardley så naturlig leppe balm gjennomgang - VEKTTAP 2023
Yardley så naturlig leppe balm gjennomgang - VEKTTAP 2023
Anonim

Yardley så naturlig leppe balm

Hei damer!

I dag vurderer jeg en annen Yardley Lip-balsam kalt "Så naturlig". Vintrene har allerede gjort mine lepper tørre, så jeg skjønner at jeg plukker denne babyen opp. Kan ikke få nok leppebalmer, kan jeg? 😛 Uansett, la oss se hvordan denne varianten av Yardley leppebalsam gikk for meg.

Image
Image

Pris:

INR 99!

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Yardley So Natural Lip Balm:

emballasje:

Denne leppebalmen kommer i en lyseblå-farget plastlegeme som har søte mønstre i lyseblå og hvit farge. Produktdetaljer er trykt i hvitt. Jeg eier en annen leppebalsam fra Yardley kalt 'Blueberry Dream'. Disse to er nesten det samme bortsett fra deres farger. Også, Blueberry Dream variant falt og det brøt! Så jeg vil si at kroppen er sprø. Samlet sett ser dette leppebalmen bra ut.

Image
Image

Farge og struktur:

Leppebalmen er gjennomsiktig med nesten ingen skinne til den. Bare hvis du fortsetter å sette det på og på, får du litt glans. Tekstur er litt tykk, men glatt. Lips føles ikke tung etter påføring. Det gjør leppene myke og det danner ikke en hvitaktig film som noen gjennomsiktige leppebalmer. Mens det er på leppene, gir det fuktighet, men etter at det er blitt svakt, føles leppene litt tørre. Så det er ikke hydratiserende nok for lenge.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Det varer bare til du spiser eller drikker noe. Etter det er det knapt noen balsam på leppene dine. Et par timer med balsam på leppene er det du ser på.

Lukt / Smak:

Den har en veldig veldig mild duft som ligner på noen vaniljeis, jeg føler. Lukten er så søtt og yummy, jeg skulle ønske det var sterkere og ville vare lenger også! Men nei, det fades så snart du setter balsam på leppene dine. Balsammen har ingen smak på det.

Sammendrag av fordeler og ulemper;

Fordeler med Yardley så naturlig leppe balm:

  • Billig!
  • Søt emballasje.
  • Yummy duft, men varer ikke lenge.
  • Fuktighetsgivende.
  • Ikke etterlater whitish film.
  • Gjør leppene myke
  • Godhet av avokadoolje, vitamin A og E!
  • Lepper føles ikke tung!
Image
Image

Cons av Yardley så naturlig leppe balm:

  • Å holde kraft er poten.
  • Er ikke fuktig nok.

IMBB Rating:

3.5 / 5

Endelig dom på Yardley så naturlig leppe balm:

Det er et anstendig produkt, gir fuktighet i 2-3 timer og er så lett på lommen! Hvis du søker etter en gjennomsnittlig leppebalsam, er dette det! For de som ser etter intensiv omsorg for lepper, kan du gi denne en glipp!

Yardley Fuktighetsgivende Lip Balm i Blueberry Dream ColorBar Star Shine Lip Gloss Pink Kiss Review, fargeprøver Lakme Lip Gloss Review Colorbar Eksklusiv Makeup Pouch Photos, Swatches Colorbar Juicy Candy Gloss Review MAC Mineraliser Skinfinish Natural Medium Dark Review Olay Natural White Foaming Cleanser Review

Populært emne