Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Clarins Tonic Bath og dusjkoncentrat med Essential Oils Review - HUDPLEIE 2023
Clarins Tonic Bath og dusjkoncentrat med Essential Oils Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Clarins tonisk bad og dusjkoncentrat med essensielle oljer

Hei skjønnhetene,

Jeg er en sucker for dusjgeler. Jeg har tørr til kombinasjonshud, og finn at de fleste badesåper tørker ut huden min, selv om sommeren. De fleste bade såpe merker tilgjengelig i India har blitt prøvd av meg; og utelukker noen få av dem, finner jeg de fleste av dem uegnet. De har en tendens til å tørke ut huden min ytterligere. gjør hele kroppen fuktighet nødvendig hver gang. Jeg har hatt det bra med dusjgeler. Noen gang tilbake, da jeg var på utlandet på ferie, var jeg i ferd med å løpe ut av min dusjgel og bestemte meg for å gi denne en prøve. Merket er Clarins (som er en av mine mest pålitelige merker); og denne har mange essensielle oljer i den. Derfor kjøpet; bruken av dusjgelen; og denne spesielle gjennomgangen av produktet.

Image
Image

Om produktet:

Få hver tomme kropps hud til slank, show-off form - tonet, raffinert og vakkert betinget! Denne konsentrerte rensebehandlingen aktiveres med varmen fra et varmt bad eller en dusj - frigjør de forfriskende, aromatiske dyktene Rosemary, Mint og Geranium. Ekstrakter av Gentian og Pine renser og refinerer. Lette skum er mild nok til den mest følsomme huden. Følg med Tonic Body Treatment Oil og Toning Body Balm for oppsiktsvekkende oppstrammende resultater. Dermatologist testet.

Image
Image

Hvordan søke:

I badekaret, helle en kapsel av produktet under rennende vann (maksimal temperatur 37 ° C / 98,6 ° F). Spre skum over hele kroppen og inhalerer dypt for å dra nytte av de aromatiske egenskapene. I dusjen, bruk med en svamp.

ingredienser:

Image
Image

EN ctive Ingredienser:

Essensielle aromatiske oljer Naturlig skumdannende middel basert på kokosnøtt, Arnica (Regenerater), Balmmynt (Kalm), Stor Svartrot (Stimulerer), Gentian (Toner), Geranium Humle (Stimulerer), Juniper (Antibakteriell), Mint Rosemary (lindrer, de-stress), Witch Hazel (anti-fri radikal, astringent, beskytter).

Pris:

Jeg fikk den til rundt 15 GB under et salg for 200 ml produkt.

Min erfaring med Clarins Tonic Bath og dusjkoncentrat med essensielle oljer:

Clarins er en av mine mest pålitelige merker. Det gjør mange fine hudpleie og sminkeprodukter; som er veldig milde og gode for selv de mest sensitive hudtyper. SA på Clarins-telleren var gushing om dette produktet. Dette produktet er et spesielt spa produkt; som vil rense huden din og forynge dine sanser. Jeg kjøpte dette; og en øye- og leppesmakefjerner fra disken. Emballasjen er den vanlige, rene og hygieniske Clarins-White boksen med rød utskriftsemballasje. Alle detaljer er skrevet på den; samt på et informasjonsblad som er satt inn i esken.

Image
Image

Innvendig flaske er laget av plast; med en flip cap åpning og et lite hull. Flasken er gjennomsiktig; og inneholder en gylden gul farget dusjgel. Konsistensen av dusjgelen er bare perfekt; verken for tykk eller for rennende. Duften er den av essensielle oljer; og selv om jeg ikke er veldig glad i denne urte duften; Jeg har ikke noe imot det heller. Det forblir ikke på huden i lang tid. Dusj konsentrere skummet ganske bra; og skummet kan økes ved å bruke det med en loofa eller svamp. Bare en liten mengde produkt er nødvendig under hver vask. Det vasker av ganske bra, uten å gi noen klissete eller slimete følelser på huden. Det er ganske effektivt rengjøringsmiddel. Samlet gir det en ganske spontant følelse når den brukes i badekaret, slik at dine slitne lemmer blir ekstremt myke og luller deg i en fin søvn (Ja, jeg har sovnet i badekar når du bruker dette! !!).

Etterbading, jeg er helt disheartened. Dette dusjkoncentratet er ikke for meg. Men mye jeg elsket det i badekar og i dusjen, men det tørker helt ut huden min. enda verre enn visse bade såpe. Jeg har brukt den under varme klimaer; og i løpet av de svakere kaldere dagene står vi overfor nå. Og resultatet er det samme. Jeg må sette på en god fuktighetskrem umiddelbart etter min dusj; ellers begynner huden å føle seg tørr og kløende innen 5-10 minutter. Dette kan være en velsignelse for de fete hudtyper; spesielt om sommeren; men jeg vil ikke anbefale dette i kalde vintre. For nå ligger flasken inne i badskapet mitt; venter på at somrene kommer full tid; slik at jeg kan fullføre den, bruker rundt 2-3 capfuls i badekaret for å gi kroppen min en godbit. Denne er ikke noe viktig for meg; spesielt siden jeg har blitt vant til de milde og milde, men effektive dusjgeler fra andre merker.

Fordeler med Clarins Tonic Bath og dusjkoncentrat med essensielle oljer:

• Spaservat • Robust emballasje • Gjennomsiktig plastflaske hjelper deg med å vite mengden inni. • Flip cap med et lite hull bidrar til å regulere flyt av gelen • Konsistensen er god; verken for rennende eller for tykk • Inneholder mange essensielle oljer i den • Duften er en urteart (den av essensielle oljer); som kan være likt av noen mennesker. • Skummet godt, spesielt i et fint boblebad. • Vaskes lett av • Kan bli likt av fet hud folk; spesielt om sommeren.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Clarins Tonic Bath og dusjkoncentrat med essensielle oljer:

• Dyrt • Tilgjengeligheten i India er begrenset • Jeg, personlig, liker ikke duften • Ekstrem tørking ut av huden min innen 5-10 minutter i varmere eller kaldere klima • God fuktighet er viktig etter bruk.

IMBB Rating:

3.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Clarins Tonic Bath og Shower Concentrate med essensielle oljer?

Nei. Jeg er ganske fornøyd med mine andre merkevare dusjgeler; og vil holde seg til dem i fremtiden. Jeg vil anbefale dette bare for å bli brukt noen ganger, når du er veldig sliten; å skjemme bort deg selv og gi kroppen din en godbit med alle essensielle oljer. Men da, jeg vil anbefale dette bare til fet hud folk; under ekstreme varme og fuktige måneder. Selv da vil jeg anbefale deg å prøve ut et utvalg før du kjøper hele flasken.

Clarins Beauty Flash Balm Clarins Double Serum Clarins Hydraquench Intensive Serum Biphase Clarins White Plus Whitening Reparasjon Nattkrem Clarins Instant Eye Makeup Remover Clarins Lotus Face Treatment Oil Clarins Toning Lotion med iris for kombinasjon eller fet hud Hjemmelaget Grønn te Ice Facial med essensielle oljer og toner 5 beste essensielle oljer for hår Kroppshandelen Shea Butter Shower Cream Review Body Shop Atlas Mountain Rose Dusj Gel Review

Populært emne