Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Frisk Ones Vannmelon Frisk Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter - KROPP 2023
Frisk Ones Vannmelon Frisk Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter - KROPP 2023
Anonim

Friske Ones Vannmelon Friske Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter

Hei søt,

Er fra Mumbai, og som du alle må vite, kan ingen unngå brennende varme og deilig gatematen her. 🙂 Derfor er ansiktsservietter og sanitizers noe jeg alltid har i posen min. Jeg har brukt mange kluter, og mine favoritt var fra Ja til Agurker, men dessverre har jeg ingen tilgang til dem. Så fortsetter jeg med å prøve noen nye. Her er en variant fra Fresh Ones-serien.

Image
Image

Pris: INR 75 for 20 kluter.

Produktbeskrivelse av friske enheter: Friske de naturlig forfriskende ansiktsservietter med en eksotisk frukt duft, søt og sitrus, forsiktig renser og oppdaterer. Gir et snev av eleganse, friskhet og sensualitet. Disse klutene holder deg naturlig frisk og energisk hele dagen lang …

Min erfaring med friske vannmelon Friske naturlig forfriskende ansiktsservietter:

Fresh Ones er ett merke som spesialiserer seg på lett å bære kluter. Denne varianten har en vannmelonsmak. Vannmeloner er alltid kjent for sin friskhet og saftige duft, derfor kunne jeg ikke motstå å plukke disse opp.

Disse klutene kommer i en blodrød pakke, som er veldig praktisk å bære under reisen. Denne pakken kommer med 20 kluter og jeg tror 20 kluter på den prisen er veldig bra. Det er et segl som du kan åpne og lukke for å plukke en tørke.

Viskene er som vanlig hvitt i farge og har et tynt, mykt materiale. Det føles ikke hardt på huden og gir ikke noe rødt utslett, selv om du gni litt for å fjerne tung sminke. Viskene er glatt teksturvis. De er våte med en veldig frisk duft. Duften er full av parfymet vannmelon, og det oppdaterer deg faktisk etter en lang trøtt dag eller mellom arbeidsintervaller.

Det renser opp huden veldig godt og fjerner alt smuss og grus fra ansiktet ditt. Ditt ansikt ser friskt og lyst ut. Duften er ikke så sterk, så forsvinner når du har renset ansiktet ditt. Kommer til make-up fjerning del, det gjorde en veldig god jobb. Det rengjort 80% av sminke i bare ett sveipe. Og så er det nødvendig med 2-3 swipes for å rengjøre gjenværende sminke helt.
Det renser opp huden veldig godt og fjerner alt smuss og grus fra ansiktet ditt. Ditt ansikt ser friskt og lyst ut. Duften er ikke så sterk, så forsvinner når du har renset ansiktet ditt. Kommer til make-up fjerning del, det gjorde en veldig god jobb. Det rengjort 80% av sminke i bare ett sveipe. Og så er det nødvendig med 2-3 swipes for å rengjøre gjenværende sminke helt.

Jeg var opprinnelig redd for å bruke den i mine øyne, fordi noen kluter med sterk duft stikker mye og gjør øynene røde. Imidlertid gjorde jeg mønster opp nok mot til å bruke det på mine øyne, og det stakk ikke i det hele tatt. Faktisk fjernet øyet sminke veldig bra. Alle sporene i øyeposen ble fjernet uten å skade øynene mine. Derfor føler jeg at disse klutene fungerte veldig bra for meg begge veier; holder ansiktet mitt frisk og fjerner sminkesporene også. Disse er rimelige, enkle å-bruke våtservietter.

Image
Image

Fordeler med ferske vannmelon Friske naturlig forfriskende ansiktsservietter:

  • Veldig rimelig.
  • 20 kluter bare for 75 dollar.
  • Tekstur er myk og glatt, slik at det ikke forårsaker utslett eller rødhet på huden.
  • Har en fin myk parfymert vannmelon duft som faktisk gjør at du føler deg frisk.
  • Duften er ikke sterk og forsvinner når du har tørket ansiktet ditt.
  • Det renser ansiktet veldig bra og fjerner alt skitt fra ansiktet.
  • Det rydder opp alle de resterende sporene av sminke også i 2-3 swipes.
  • Jeg brukte den til å fjerne øyenliner også, og overraskende forårsaket det ingen irritasjon for øynene.
  • Enkel og praktisk å bruke og bære.

Ferskvann vannmelon Fersk naturlig forfriskende ansiktsservietter:

Tilgjengelighet.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale friske vannmelononer Friskt naturlig forfriskende ansiktsservietter?

Ja, jeg anbefaler, da det er et allsidig ansiktsservietterprodukt. De er veldig praktiske å bruke og gjør jobben veldig bra. Så, ingen klager her. 🙂

Vurdering: 4.5 / 5.

Konklusjon: Vannmelon er en av mine favoritt smaker og jeg elsket denne.

Fresh Ones Våt Cleansing Tissues Fresh Ones Forfriskende Deo Wipes i Vogue Fresh Ones Intimate Wet Cleansing Tissues Friske ån puste friske E-1 væv Beauty Formulas Feminine Intimate Hygiene Wipes Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado Våtes antibakterielle hender og ansiktsservietter Puretta Baby Wipes & Kara Forfriskende Ansiktsservietter L'Oreal Dermo-Expertise Re-nærende Cleansing Wipes Aveeno Ultra Calming Gentle Makeup Fjerning av kluter MAC Wipes gjennomgang og eksperiment Bare Essentials Rengjøring og Forfriskende Wipes Ja til Agurker Beroligende Ansiktshåndklær

Populært emne