Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød - SMINKE 2023
Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød - SMINKE 2023
Anonim

Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød

Hei skjønnhetene,

Vi vil ofte ha noen lyse farger i neglelakk. spesielt etter en kontinuerlig fase av mørkere. En virkelig vakker lysfarge neglelakk skygge gjør neglene dine til å se helt polert og vakkert. Det kan være en nu * ish skygge; eller noen lysere nyanser av hvitt, korall, rosa, lavendel. Det er et viktig skritt i en fransk manicure negler. De ser helt naturlig ut, vakre; og har en nydelig glans og polert utseende. Lakme introduserte denne serien neglelakk i fjor; da rasen av Gel-nagelmaling var på topp i hele verden. Disse nagelmalingene er ikke egentlig gel neglelakk; men skal se ut som en. Jeg kjøpte tre nyanser fra dette området; og jeg vurderer skyggen "Nu * e Glow" fra dette området.

Image
Image

Om produktet:

Nails er fort bli det neste store skjønnhetsutstyret til dagens fasjonable kvinne som søker profesjonell og salongbasert kompetanse for å oppnå høyt stilte negler. Inspirert av dette innsiktet, pakker gjennombruddet Lakmé Absolute Gel Stylist-serien prestasjonen av en gelmanikyr i en flaske for å sikre glatte og klumpete negler i et enkelt slag.

Dette gjennombruddsproduktet tar sikte på å introdusere den globale trenden av gelbaserte manikyr i landet. Den leveres med en svært pigmentert fargestoffformel for å sikre superblanke og klumpete negler. En enkel enkel stroke gir rik farge og en høyglansfinish som holder for lenge. Absolute Gel Stylist kommer i spennende nyanser som spenner fra tomatsang, koralflush til nakenhet som nøgen glød og karamellsmelte. Utvalget er din egen manicurist i en flaske som gir deg en enestående glans og de perfekt stylte neglene.

Pop litt farge takk! Lakme Absolute Gel Stylist Neglelakk har en blank formel som glir på neglene og leverer rik, livlig farge. Påfør ett lag for en halv gjennomsiktig berøring av farge eller to lag for et mer intens resultat. Den chipresistente formelen sikrer at polsk vil vare. Infundert med en fantastisk luminescerende ingrediens som forbedrer farge og helhetlig glans, det har også et tørkemiddel som gir deg en jevn, feilfri finish på kort tid. Hvordan å bruke: Først påfør en basecoat av klart neglelakk for en jevn overflate å jobbe med. Sett en dråpe polsk på bunnen av neglen, akkurat nok til å dekke hele spiken. Spred polsk i jevn slag. Påfør et annet lag når det første laget tørker for en rikere farge.

Image
Image
Image
Image

Nøkkelegenskaper:

• Profesjonell finish gel negler • Hi-shine • Høy dekning • Rik farge • Anbefalt av Lakmés sminkeeksperter

Pris: Rs. 400 for 15 ml produkt.

Tilgjengelige nyanser: Nakenblod, karamellsmelt (noe nå * e), tomattango, skarletrødt (noe rødt); rosa brast og rosa champagne (noe rosa); og Orange Orange og Coral Rush (de oransje nyansene. Dette var de originale nyanser som ble lansert i fjor, nå har Lakme lagt til en annen 8 stjerner til sin konstellasjon av Absolute Gel Stylist neglelakk. De nyere er: Mint Julep, Blue Royale, Mystic Hue, Peach Schnapps, Pink Queen, Lilla orkidé, Grape Blossom og Amethyst.

Min erfaring med Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød:

Jeg kjøpte tre neglelakk nyanser fra denne serien i fjor. Mens jeg egentlig likte de andre to stikkprøverne mens de kjøpte dem, var det mer en nysgjerrighet som fikk meg til å kjøpe denne skyggen. Og som de sier - "Nysgjerrighet drepte katten". Det har vist seg helt sant for meg i dette tilfellet.

Neglelakk kommer i en standard glassflaske, som inneholder 14 ml produkt. Den har en børste applikator, som er bred, og fans ut på neglen; slik at belegget av neglen kan gjøres enkelt i et enkelt slag selv. Konsistensen er litt tykkere enn noen annen standard neglelakk; som gir en gel som føles til hele opplevelsen. Det går lett, ikke strekker eller bobler på neglene i det hele tatt. Så langt så bra. Men jeg føler at denne gelen som konsistens har stilt en dømmekraft for denne skyggen i det minste. Skyggen heter "Nu * e Glow"; og de fleste nyanser har en mye tynnere konsistens. De gir en nesten fargeløs glans til neglene; med et snev av rosa i det; slik at neglene ser naturlig vakre og sunne ut. Men her, på grunn av tykkere konsistens, vil dette ikke sitte fargeløs (nå * e) på neglene dine. Det vil belegge neglene dine med et tykt belegg; og hvis du er vant til å sette 2 strøk med neglelakk; Det du har på negler er ikke "Nu * e", men en hvit neglelakk. Dette er hovedgrunnen til at jeg skal ta av noen brownie poeng fra denne skyggen.

En annen ting som jeg helt ikke klarer å forstå er tiden det tar å tørke. Vel, hvis Lakme var å introdusere Gel-lignende nagelmaling som gir vakker glans. de burde også ha gitt en rask tørketid til disse, akkurat som alle andre gelpiker. Og dette er hvor denne mislykkes. Jeg har ventet og ventet og ventet; i to lange timer ikke gjør noe ikke skrape meg selv; ikke går til loo; faktisk gjør ingenting bortsett fra bare å se på tv. Og så berører jeg neglene mine forsiktig; og Voila … den har tørket. Men hva ser jeg neste dag; Sengetøy merker på neglene mine ….. 'O … Skrekk av alle grusomme ".Jeg har selv satt Inglot Dry and Shine dråper på disse; men selv Inglot mislykkes her.

Vel, bortsett fra det; nå * e, eller i dette tilfellet vil hvit farge gjøre hendene dine mørkere. og hvilken som helst olje og krydder fra mat vil helt fargelegge den. Så disse nyanser må opprettholdes; og vedlikeholdes ordentlig.
Vel, bortsett fra det; nå * e, eller i dette tilfellet vil hvit farge gjøre hendene dine mørkere. og hvilken som helst olje og krydder fra mat vil helt fargelegge den. Så disse nyanser må opprettholdes; og vedlikeholdes ordentlig.

Pros av Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød:

• Nydelige nyanser • Nude Glow er en nesten Nu * -skygge; som ser bedre ut i flasken enn på neglene; Faktisk ser det seg nesten kremaktig til hvitt på neglene • Penselapplikatoren er flat; og ekstremt praktisk å bruke • Neglelakk gir en veldig fin glans på neglene • Det gjelder veldig fort • Det gjelder jevnt; uten ujevnheter, eller bobler i den. • Tykkere enn vanlig neglelakk gir det en gel som følelse • Fjerning er lett med en standard neglelakkfjerner • Tilgjengeligheten er god

Image
Image

Ulemper med Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød:

• Bevarer ikke skinne i mer enn 2-3 dager. • Starter chipping etter dag 4. • Er dyr; vurderer merkevaren og det faktum at dette ikke er en faktisk gel neglelakk. • Tar svært lang tid å tørke; til tross for hurtig tørking løsninger; du vil mest definitivt få sengetøy merker på den. • Kan ikke brukes til en nå * -ish; gjennomsiktig og sunn glød til neglene dine. • Kan ikke brukes til fransk manikyrformål. • Farger med olje og krydder i mat.

IMBB-vurdering:

2.8/5

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøpe Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Naken Glød?

Ikke denne skyggen; Nei. Aldri igjen i mitt liv. Ingen nå; ingen glød; ingen sunn glans på negler. Jeg kan like godt bruke en klar neglelokk pels.

Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Rosa Champagne Lakme Absolute Gel Addict Liner i Grey Ash Lakme Absolute Gel Stylist - karamell smelte Lakme Absolute Gel Addict Gel Eyeliner må-ha Lakme Absolute Skin Gloss Gel Cremw Lotus Herbals FloralSTAY Leppestift i Bubbly Nude Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10

Populært emne